Stage ERE 225a

Automatisoitu matala lavansiirtovaunu

  • 122 - 122 mm
  • 2500 - 2500 kg
  • Automaattinen, luotettava ja toimintavarma ratkaisu toistuviin kuljetustehtäviin
  • Optimaaliset kuljetusreitit
  • Olemassa olevien ajoväylien hyödyntäminen
  • Lyhyt takaisinmaksuaika
  • Erittäin hyvä kuljetuskapasiteetti
  • Projektikohtaiset muutokset mahdollisia lisävarusteilla

ERE 225a

ERE 225a on sarjatuotantotrukkeihimme perustuva kuljettajaton automaattitrukki. Siinä luotettavaan koneenrakennukseen yhdistyvät tarkka navigointitekniikka ja turvaominaisuudet. Lopputuloksena on saatu erittäin luotettava ja turvallinen työjuhta. ERE 225a soveltuu moniin käyttökohteisiin kuljettajan ohjaamien trukkien ja työntekijöiden rinnalla. ERE 225a on oikea valinta kuljetusprosessien tehostamiseen niin olemassa olevissa rakennuksissa kuin uudisrakennuksissa. Korkean kantavuuden ja säädettävän haarukan pituuden ansiosta ERE 225a -mallia voidaan käyttää useiden lavojen kuljetukseen kerralla lattiatasossa.

Jungheinrichin automaattitrukkien navigointijärjestelmä ei edellytä työläitä lattiatöitä. Ohjaus tapahtuu lasernavigoinnilla. Lasernavigointia varten kuljetusreitille kiinnitetään heijastimia sopiviin paikkoihin, kuten esim. hyllyihin, pylväisiin ja seiniin.

Automaattitrukkijärjestelmän voi vaivatta yhdistää olemassa olevaan IT- ja ohjelmistoarkkitehtuuriin. Yhdistäminen tietojärjestelmään, kuten Jungheinrich WMS-järjestelmään tai muuhun olemassa olevaan WMS/ERP-järjestelmään, käy vaivatta palkitun Jungheinrich-logistiikkarajapinnan avulla. ERE 225a -mallista automaattitrukkijärjestelmää voidaan käyttää myös erillisjärjestelmänä eli itsenäisenä järjestelmänä ilman IT-liityntää.

Modulaarinen järjestelmärakenne mahdollistaa asiakaskohtaisten prosessien toteuttamisen sekä nopean ja joustavan reagoinnin prosessien muutoksiin. Siten automaattitrukkijärjestelmä tarjoaa vakaan alustan yrityksen erityistarpeiden toteuttamiselle.

Litiumioni

Jungheinrichin litium-ioniteknologian avulla olet aina kilpailijoidesi edellä: maksimaalinen suorituskyky jopa 20 % alhaisemmalla energiankulutuksella. Kolme kertaa pidempi käyttöikä. Erittäin lyhyt varausaika. Huoltovapaus. Kaluston huomattavasti alhaisemmat käyttökustannukset. 

Ominaisuudet

Onko sinulla kysyttävää?