Yhteydenottolomake
Uutiskirje
Stage ERE 225a

Automatisoitu lavansiirtovaunu

  • 125 mm
  • 2 500 kg
  • Kompakti malli kapeisiin käytäviin.
  • Tehokas, toimintavarma ratkaisu toistuviin kuljetustehtäviin.
  • Täsmällinen lavojen käsittely ja optimoidut kuljetusreitit tarkan lasernavigoinnin ansiosta.
  • Kattavat turvajärjestelmät käytettäessä manuaalisten trukkien rinnalla.
  • Lyhyt takaisinmaksuaika prosessien optimoinnin ansiosta.

ERE 225a

Jungheinrichin luotettavat ja monipuoliset EREa-automaattitrukit huolehtivat toistuvista kuljetustehtävistä ilman kuljettajaa. Pitkillä haarukoilla varustettu EREa on suunniteltu monilavakuljetusta varten. Siten se on täydellinen valinta yrityksesi kuljetusprosessien tehostamiseen. Pitkien matkojen tasaisesta suorituskyvystä huolehtii 2,8 kW:n vaihtovirtamoottori. Vankka teräsrunko ja suljettu runkorakenne lisäävät turvallisuutta vakuuttavasti. Jungheinrichin automaattitrukkeja voi huoletta käyttää kuljettajien ohjaamien trukkien rinnalla erilaisten turvajärjestelmien, kuten vakiovarusteena olevien henkilöturvaskannerien ansiosta. Ne toimivat nopeuden mukaan ja havaitsevat mahdolliset esteet automaattitrukin ajoreitillä ajosuunnassa ja kaarreajossa. Ohjaus perustuu lasernavigointiin. Se toimii joko kuljetusreitille kiinnitettävien heijastimien tai heijastimien ja ympäristön maamerkkien yhdistelmän avulla.Jungheinrichin sarjavalmisteisiin trukkeihin perustuvan automaattitrukin voi ongelmitta integroida olemassa oleviin IT-järjestelmiin tai käyttää sitä erillisratkaisuna. Sitä voidaan käyttää sekä olemassa olevissa tehdasrakennuksissa että uudisrakennuksissa.

Litiumioni

Ei huolia. Ei kompromisseja.

Jungheinrichin Li-ion Guarantee Plus -avulla lupaamme korkealaatuisille litiumioniakuillemme jopa 8 vuoden pitkäaikaisen suorituskykylupauksen.

Olemme varmoja siitä, että voimme vakuutta sinut litiumionitekniikallamme. Siksi takaamme, että voit vaivattomasti ja nopeasti vaihtaa takaisin aiemmin käytössäsi olleeseen tekniikkaan kuuden kuukauden kuluessa tuotteen toimituksesta – ilman selityksiä.

Lue lisää

Ominaisuudet

Samankaltaiset tuotteet

Onko sinulla kysyttävää?