Yhteydenottolomake
+358 9 7599 330 Soita meille Maksuton puhelinnumero
Stage tuote-esittelyvideot

Tuote-esittelyvideot: Varastoratkaisut

Videoissa kerrotaan Jungheinrichin varastoratkaisuista. Olemme kansainvälinen logistiikkajärjestelmien kokonaistoimittaja. Haluamme olla kumppani, jolta saat kaiken tarvitsemasi yhdestä paikasta. Esittelymme ytimessä on kaksi mainiota laitetta: kapeakäytävävaraston virtuoosi EKX, jolla voi hoitaa vaikka kaikki varastotyöt, sekä edullinen ja näppärä korkeakeräilijä EKS. Katso videot ja ota ennennäkemättömät tehot haltuusi. Tervetuloa palauttamaan aurinko ja tekemisen meininki varastoosi!

Jungheinrich tarkoittaa toimivaa, tehokasta ja viihtyisää varastoa

Älä usko meidän sanaamme – kuuntele asiakkaitamme. Niin mekin teemme. Keräämme aktiivisesti tietoa kentältä, sekä jokapäiväistä palvelutoimintaa että pitkäjänteistä tuotekehittelyämme varten. Tieto liikkuu organisaatiossamme näppärästi, ja tulos näkyy laitteissamme. Ne ovat elegantisti muotoiltuja, toiminnoiltaan yksinkertaisia ja kestäviä. Juuri kuten Jungheinrich-laadulta edellytämme

Saksalaista luotettavuutta suomalaiseen makuun

Haluamme olla asiakkaillemme konsultoiva ja palveleva asiantuntija, joka pystyy tarjoamaan kaiken tarvitseman yhdestä paikasta. Jungheinrich tarkoittaa saksalaista luotettavuutta suomalaiseen makuun.

Enemmän tehoa kalliista neliöistä kapeakäytävävaraston avulla

Jungheinrichin kapeakäytävävarasto on luotettava sekä toimintavarma kokonaisuus. Jokainen varasto on erilainen ja toimitamme kaikki varastokokonaisuudet juuri asiakkaan tarpeiden mukaan.

EKX on kapeakäytävävarastojen monipuolinen virtuoosi

EKX on kapeäkäytävän varastojen monipuolinen virtuoosi, jolla voit hoitaa varastojen kaikki perustehtävät. EKX:llä pääset jopa 18 metrin korkeuteen asti ja se on saatavilla täysin manuaalisena, puoliautomaattisena tai täysautomaattisena ratkaisuna. Kahden vuoron takuun ansiosta kapeakäytävätrukillamme voi ajaa kaksi täyttä työvuoroa (16h) akkua välillä lataamatta. Eli akkumme kestää kaksivuoroa yhdellä latauksella.

EKS on edullinen ja näppärä ratkaisu keräilyyn

EKS on keräilyyn erikoistunut näppärä ja edullinen laite, jota käytetään jokapäiväiseen keräilytyöhön. Sillä voidaan kerätä lattiatasosta aina toistakymmentä metriä korkealta. EKS on tarkoitettu tuotteiden keräilyä tai pienhyllytystä varten. EKS on varmatoiminen, vakaa ja nopea sekä voidaan kytkeä erilaisia hallintalaitteita, kuten tiedonsiirtopäätteitä eli trukkipäätteitä.

Energiatehokkuus on yksi tuotekehityksemme painopisteistä

Meillä Jungheinrichillä panostetaan energiatehokkuuteen, joka on huippuluokkaa. Energiatehokkuuden syntyyn vaikuttaa muun muassa meidän moottoriteknologia. Käytämme vähävirtaisia LED-valoja, jonka lisäksi otamme energiaa talteen kuormaa laskettaessa ja jarruttaessa. Akkumme kestää kaksivuoroa yhdellä latauksella.

Puoliautomatiikka tarkoittaa varastonhallintaa, selkeyttä ja säästöjä

Jungheinrichin laadukkaat tiedonsiirtopäätteet eli trukkipäätteet tarkoittavat saksalaista laatua vaativampaankin suomalaiseen makuun. Trukkipäätteemme on suunniteltu ja valmistettu Saksassa. Ne on tarkoitettu ammattilaisille kovaan ja tinkimättömään käyttöön runsailla lisävarusteilla sekä korkealla suojausluokalla. Lisävarusteita trukkipäätteisiin ovat muun muassa näppäimistöt, hiiret, viivakoodinlukija sekä tarralapputulostin. Niin sanottua paperitonta toimintaa!

Ohjaukseen ja varusteluun löytyy runsaasti vaihtoehtoja

Navigointiin on tarjolla kolme erilaista vaihtoehtoa, joita ovat induktiolankaohjaus, kisko-ohjaus sekä vapaa navigointi. Navigoinnissa voidaan käyttää apuna RFID-pilleiretä, jota helpottavat trukin työskentelyä hyllyväleissä. Ota selvää muista vaihtoehdoista katsomalla tämä video.

Lasketusti optimaalista tilankäyttöä

Laskimme auki paljon kapeakäytävävarasto tuo säästöjä, eli mitä se tarkoittaa asiakkaille euroissa. Otimme huomioon tilankäytön, henkilöstökulut, nopeudet, hankintahinnat sekä erilaiset hankintahinnat. Mitähän tämä kaikki tarkoittaisi teidän tapauksessanne esimerkiksi varastopaikkojen osalta? Me Jungheinrichilla annamme siihen vastauksen.

Tuottavuus syntyy luotettavuudesta ja suorituskyvystä

Onko tuttua, kun yks kaks tulee kolme rekkaa samaan aikaan varaston pihaan ja ne pitäisi saada nopeasti purettua suuresta määrästä tavaraa ja samalla vielä varastoida nopeasti oikeille paikoille? Meille on tärkeintä, että asiakkaamme saa näissä tilanteissa tavarat tehokkaasti ja nopeasti hyllytettyä. Meidän koneemme ovat tehty kestämään juuri tätä kovaa käyttöä varten. Lisäksi pitkät huoltovälit sekä vähäinen kulutus takaa luotettavan toimivuuden kovassakin käytössä.

Turvallisuuden ja työmukavuuden pitää olla pilkulleen kunnossa

Aitoon saksalaiseen tyyliin kuuluu, että sertifikaatit, standardit ja muut asiat ovat pilkulleen kunnossa. Kehityskohteitamme ovat jatkuvasti työturvallisuuden ja designin parantaminen sekä muu käyttömukavuus ja toiminta. Meillä Jungheinrichilla asiakas on keskiössä.

Jatkuva tuotekehitys tarvitsee palautetta myös kentältä

Kuuntelemme asiakastamme sekä saamamme palaute välittyy meidän tuotekehityskeskuksessa eteenpäin. Tällä tavalla pystymme tarjoamaan sekä parantamaan tuotteitamme asiakaslähtökohtaisesti. Katso ja kuuntele meidän ratkaisumme erilaisten järjestelmien yhdistämiseen.

Ergonomiaan panostaminen näkyy selkeissä yksityiskohdissa

Jungheinrichille tärkeintä on, että ergonomia on kunnossa ajoitpa sitten istuen tai seisten. Kaikki tarpeellinen on säädettävissä trukeissamme käyttäjän mukaan. Lisäksi kaikki hydraulitoiminnot ovat pääte- ja siirtymävaimennettu. Katso tämä video ja selvitä, mitä mieltä asiakkaamme trukeistamme on!

Content Horizontal-Kommissionierer 1


Vastaamme mielellämme kysymyksiisi

Pyydä yhteydenottoa jo tänään!

Stage Dividende

Yhteydenotot lomakkeella tai

puhelimitse

Ota yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää?