Yhteydenottolomake
+358 9 7599 330 Soita meille Maksuton puhelinnumero

Ota meihin yhteyttä

Soita meille: 09 7599 330. Tältä sivustolta löydät kaikki palvelunumeromme. Yhteydenotot suoraan oikeille henkilöille löydät alasivuilta. Laskutustiedot löytyvät sivuston alaosasta. Sähköpostit: etunimi.sukunimi(at)jungheinrich.fi. Voit ottaa meihin yhteyttä myös täyttämällä yhteydenottolomakkeen tai vaihtoehtoisesti soittamalla meille numeroon:

09 7599 330

Yhteystiedot huolto ja varaosat

Yhteystiedot vaihde, myynti ja vuokraus

Ota meihin yhteyttä

Ota yhteyttä trukit

Etsitkö uutta trukkia varmistamaan tehokkaat kuljetukset ja parantamaan työergonomiaa? Meillä on ratkaisu: Vie kalustosi uudelle aikakaudelle Jungheinrichin laatutrukeilla. Lue lisää ja katso myyjiemme yhteystiedot! Löydämme varmasti oikean trukin tarpeisiisi.
 

Lue lisää
Ota yhteyttä Logistiikka

Etsitkö täydellistä ratkaisua varastoon? Tarjoamme monipuolisia ohjelmistoratkaisuja kaikkiin tarpeisiin ja autamme viemään juuri teidän sisälogistiikan uudelle aikakaudelle. Meiltä löydät niin hyllyt kuin kuljettimet aina täysautomaattiseen asti. Yhteystiedot löydät "lue lisää" takaa!

Lue lisää
Ota yhteyttä tehdaskunnostetut trukit

Meillä on laajavalikoima erilaisia tehdaskunnostettuja vaihtotrukkeja! Ne ovat yhtä laadukkaita kuin uudetkin Jungheinrich trukit! Luotamme tehdaskunnostettuihin trukkeihimme niin paljon, että myönnämme niille saman takuun kuin uusillekin: 12 kuukautta! Yhteystiedot löydät "lue lisää" takaa!

Lue lisää
Ota yhteyttä vuokratrukit

Meillä on varmasti sopiva trukki juuri sinun käyttötarkoituksiin sisä- tai ulkokäyttöön, tarkoitukseen kuin tarkoitukseen. Vuokrakalustovalikoimamme on erittäin monipuolinen, olipa kyseessä sitten lyhytaikais- tai pitkäaikaisvuokraus. Yhteystiedot löydät "lue lisää" takaa!

Lue lisää
Ota yhteyttä huolto

Tarjoamme palveluja ja huolto-ohjelmia, jotka takaavat taloudellisen ratkaisun kaikkiin tarpeisiin. Trukkimekaanikkomme ovat alan ammattilaisia, joihin voitte aina luottaa. Korjaukset ja yleishuollot suoritamme pääsääntöisesti asiakkaalla kaikkialla Suomessa. Yhteystiedot löydät "lue lisää" takaa!

Lue lisää
Ota yhteyttä varaosat

Jungheinrichin huolto käyttää vain alkuperäisiä varaosia maailmanlaajuisesti. Ainoastaan alkuperäisiä varaosia käyttämällä voidaan varmistaa trukin turvallinen ja taloudellinen toiminta. Tarvitseeko trukkisi tai kalustosi varaosia? Täältä löydät yhteystiedot varaosapalveluumme!

Lue lisää
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä avainasiakapäälliköihimme. Voit kontaktoida heitä puhelimitse tai vastaavasti täyttämällä lomakkeen.

Lue lisää

Mika Laatikainen

Mika Laatikainen

Toimitusjohtaja

Ota yhteyttä
Jungheinrich Lift Truck Oy

Y-tunnus:
1893988-4
VAT:
FI 18939884

Sähköpostiosoitteet

Kaikki henkilökuntamme sähköpostit noudattavat kaavaa:
etunimi.sukunimi(at)jungheinrich.fi

Laskutusosoite

Jungheinrich Lift Truck Oy
Ahjonkulma 1
04220 Kerava

Finvoice muotoiset verkkolaskut:

Välittäjämme on Nordea ja vastaanottotunnuksemme FI9515963000030090.

PDF laskut voi lähettää osoitteeseen

einvoice0030(at)jungheinrich.fi 

Lisätietoja verkkolaskutuksesta antaa 
Timo Kutvonen

Timo Kutvonen

IT-päällikkö

Ota yhteyttä

Yhteydenotot

Onko sinulla kysyttävää?