Yhteydenottolomake
+358 9 7599 330 Soita meille Maksuton puhelinnumero
Stage Li-ION

Jungheinrichin litiumionitekniikka

Litiumioniakut mullistavat sähkökäyttöisten trukkien markkinat ja siihen on syynsä. Suurtehoenergiakennot päihittävät perinteiset lyijyakut maailmanluokan suorituskykynsä, nopeiden varausaikojensa ja huoltovapautensa ansiosta. Jungheinrichin litiumioniakut ovat tauotta käytettävissäsi. Erityisen pitkän käyttöikänsä ansiosta ne ovat todella kestäviä. Varmista yrityksellesi litiumionitekniikan tarjoamat täydet hyödyt ja hyödynnä Jungheinrichin kuuden kuukauden tyytyväisyystakuu. Eikä siinä vielä kaikki: tarjoamme litiumioniakullesi myös kahdeksan vuoden takuumme. Vaihda nyt ja jätä kilpailijasi kauas taakse – Valitsemalla Jungheinrichin litiumioniakkuteknologian yrityksesi ei enää tarvitse huolehtia kompromisseista.   

Emme tee kompromisseja, joten sinunkaan ei tarvitse. 

Asiantuntijat käytettävissäsi. Ilman kompromisseja. 

Haluamme tarjota sinulle optimaalisen ja räätälöidyn litiumioniratkaisun. Tällä tarkoitamme sitä, ettei litiumioniprojektissasi tehdä kompromisseja suunnittelussa eikä toteutuksessa - saat vain sen, mitä todella tarvitset. Energia-alan asiantuntijamme ovat tukenasi koko projektin alusta loppuun ja antavat sinulle yksilöllistä apua litiumioniprojektisi jokaisessa vaiheessa, olipa kyseessä yksittäisten trukkiesi jälkiasentaminen (retrofitting) koko kalustosi muuntaminen tai laitteiden vuokraaminen. 

Meillä on kattava kokemus sähköisestä liikkuvuudesta:

 • sähköisen liikkuvuuden edelläkävijä 65 vuoden ajan
 • yli 10 vuoden kokemus litiumionitekniikasta 
 • asennettuna yli 60,000 lithium-ion akkua
 • eniten käytössä olevia litiumioni-trukkeja maailmassa
 • vain yksi kontaktikumppani
 • aina oikea litiumioniratkaisu kaikkiin tarpeisiisi

Joten älä tee kompromisseja ja valitse kokonaisvaltainen ratkaisu ja osaava kumppani, joka ymmärtää liiketoimintaasi. 

No Compromises Benefit Motiv 1

Jungheinrichin paloturvallisilla litiumioniakuilla et tee kompromisseja. 

Jotta voisimme vakuuttaa sinut litiumioniteknologiastamme, haluamme kertoa muutaman faktan valmistamistamme litiumioniakuistamme: Tiesitkö että litiumioniakuissa käytettäviä kemioita on useita erilaisia? Eri kennokemioilla on erilaisia ominaisuuksia, kuten energiatiheys ja palaminen. Joissakin kemioissa käytetään alkuaineita joita saatetaan louhia eettisesti kyseenalaisesti, esimerkiksi mangaania ja kobolttia. Jungheinrichin valmistamien akkujen tekniikka on paloturvallinen litiumionirautafosfaatti-kemia, joka ei palaessaan ruoki itseään. Palo sammutetaankin yksinkertaisesti hiilidioksidisammuttimella. Käyttämässämme kemiassa ei myöskään käytetä muita louhittavia alkuaineita kuin litiumia ja rautaa, joten olemme varmoja siitä, että käyttämiemme alkuaineiden louhinta on eettisesti kestävällä pohjalla. Tämä koskee Jungheinrichin omavalmisteisia litiumioniakkuja. Kirsikkana kakun päällä myönnämme litiumioniakulle 8 vuoden täystakuun käyttötunneista riippumatta.

Huipputeknologiaa ilman kompromisseja. 

Yli 10 vuoden kokemus litiumioniteknologiasta! Sen ansiosta työskentely Jungheinrichin kanssa tarkoittaa, että yrityksesi voi aina hyötyä viimeisimmästä litiumionin tehokkuudesta ja laadusta. Oman tutkimus-, kehitys- ja tuotetuotantomme ansiosta pystymme tarjoamaan sinulle ainutlaatuisen, integroidun järjestelmän, jossa litiumioniakku, varaaja ja trukki ovat optimaalisesti koordinoituja keskenään. 

 • korkea käyttöteho ilman akun täyteen varausta
 • ei akun ylläpito-, huolto- tai infrastruktuurikustannuksia
 • ei vaadi erityisiä ilmanvaihdolla varustettuja varaustiloja 
 • noin 21 % vähemmän hiilidioksidipäästöjä (CO2) verrattuna lyijyakkuihin
 • kolme kertaa pidempi käyttöikä kuin perinteisillä energian varastointijärjestelmillä
 • alhaisemmat kokonaiskustannukset kuin lyijyhappovaihtoehdolla
 • nopea välivaraus taukojen tai seisokkien aikana trukkien maksimaalisen käytettävyyden takaamiseksi
 • 30 minuutin varausajalla akku on varattu 50 prosenttiin ja 80 minuutin varausajalla varaus on täysi 100 %
 • korkea turvallisuus käytön, varauksen ja kuljetuksen aikana

Toinen innovaatio on uusi teollisuustrukkivalikoimamme integroidulla litiumioniakulla, jossa trukkien suunnittelu ja akkutekniikka sovitetaan yhteen entistä tehokkaammin ja sujuvammin, mikä tarkoittaa kompaktimpia kokonaismittoja maksimaalisen käytettävyyden ja ketteryyden saavuttamiseksi. 

No Compromises Benefit Motiv 2

Täydelliset ratkaisut. Ilman kompromisseja. 

Tehokkuus on kaikki kaikessa. Siksi haluammekin, että olet täysin tietoinen kalustosi perustamisesta tai siirtymisestä litiumioniteknologian pariin – me teemme sen sinulle mahdollisimman helpoksi ja läpinäkyväksi – ilman monimutkaista viestintää ulkopuolisten toimittajien kautta – meiltä saat kaiken saman katon alta yhdestä lähteestä. Ei kompromisseja.

Haluatpa sitten jälkiasennuttaa yksittäisiä trukkeja, muuntaa koko kalustosi, päivittää täysin uuteen varausjärjestelmään tai vuokrata trukkeja, ainoana täyden palvelun tarjoajana litiumioniratkaisuille autamme sinua löytämään sopivimman ja parhaimman ratkaisun tarpeisiisi. Tuemme litiumioniprojektiasi suunnittelusta toteutusvaiheeseen, ja jälkimarkkinointimme akku-, laturi- ja huoltopalvelujemme ansiosta olemme aina käytettävissäsi pitkällä aikavälillä. 

Voit olla varma siitä, kun käytät Jungheinrichin tarjoamaa litiumioniteknologiaa, että olet aina turvassa ja hyvissä käsissä.. 

No Compromises Benefit Motiv 3

Korkeimmat suorituskyvyt. Ilman kompromisseja. 

Luottamus on hyvä asia, mutta takuu on parempi, varsinkin silloin, kun kyseessä on investointi omaan yritykseesi. Et halua tehdä kompromisseja, vaan haluat luottaa 100 % teknologiaan ja palveluntarjoajaan – ja näin on Jungheinrichin kanssa. Meiltä et saa pelkästään hienostunutta, laadukasta ja pitkäikäistä teknologiaa, vaan myös upeaa varmuutta ja mielenrauhaa yrityksellesi. 

“Jungheinrich Li-ion Guarantee Plus” -takuulla annamme sinulle pitkän aikavälin jopa 8 vuoden suorituskykylupauksen korkealaatuisille litiumioniakuillemme, jotta voit rentoutua ja keskittyä olennaiseen – työhösi. 

No Compromises Benefit Motiv 4


Content Litium-ion + 5 vuotta -logo
Ei huolia. Ei kompromisseja.

Jungheinrichin Li-ion Guarantee Plus -avulla lupaamme korkealaatuisille litiumioniakuillemme jopa 8 vuoden pitkäaikaisen suorituskykylupauksen.

Tinkimättömän tyytyväiset asiakkaat.

Haluamme vakuuttaa sinut sillä mitä teemme, emme sillä, mitä sanomme. Tässä kohtaan haluamme antaa asiakkaillemme mahdollisuuden  kertoa sinulle heidän oman mielipiteensä meistä. 

Picture Zitat Referenz Noerpel
Sebastian Allert
Logistiikkaprojektiryhmän operatiivinen johtaja, C.E. Noerpel Logistik GmbH & Co KG

„Jungheinrichin litiumioniteknologian ansiosta saavutamme suuremman joustavuuden ja paljon ennakoitavamman trukkikannan saatavuuden.“

Haluaisitko sinäkin toteuttaa yhteisen projektin ilman kompromisseja?

Tee kuten monet tyytyväiset asiakkaamme ja valitse Jungheinrichin litiumioniratkaisut tehostamaan ja turvaamaan varastosi logistiikkaprosessit. Pyydä asiantuntijoiltamme neuvoja ja varmista yrityksesi sopivuus tulevaisuuteen jo tänään – huomisen litiumioniratkaisuilla ilman kompromisseja.


CO2-hiilijalanjäljeltään neutraalit trukit aina tehtaalta toimitukseen asti, 30 senttimetriä lyhempi kokonaispituus ja 20% tehokkaampi lavojen käsittely.

Kun litiumioniakkumme yhdistetään varaustekniikkaamme, tuloksena syntyy täydellisesti koordinoitu ja integroitu järjestelmä huippu suorituskyvyllä ja -iällä.


Vaihda Jungheinrichin litiumioniteknologiaan jo tänään ja hyödy maksimaalisesta suorituskyvystä ja kustannustehokkuudesta ilman kompromisseja. 

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi

Pyydä yhteydenottoa jo tänään!

Stage Dividende

Yhteydenotot lomakkeella tai

puhelimitse

Ota yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää?