Yhteydenottolomake
+358 9 7599 330 Soita meille Maksuton puhelinnumero
Content Digitalisierung & Vernetzung 7
Digitalisointi ja verkottuminen kanssamme

Taidokkaasti johdettu varasto ei ole mitään tulevaisuuden kaikua

Käynnistä alkusoittosi.

Digitalisointi ja verkottuminen toimivat vipuina, jotka tekevät logistiikkaprosesseista tehokkaampia. Mutta milloin aika on kypsä oman yrityksesi alkusoitolle? Kuuletko tässä varastosi kaipaamaa musiikkia? Johtavana älykkäiden sisälogistiikkaratkaisujen järjestelmätoimittajana olemme varmoja siitä, että jo nyt kaikki yritykset maailmanlaajuisista jäteistä pieniin ja keskisuuriin toimijoihin voivat verkottaa prosessinsa tuottavasti ja johtaa niitä tarkoituksenmukaisesti. Tämä edistää niiden kannattavuutta ja elinkelpoisuutta pitkälle tulevaisuuteen.

Content Digitalisointi & verkottuminen (5)

Täydellisesti orkestroidun varaston neljä pääperiaatetta

Neljän pääperiaatteen avulla teollisuus 4.0:sta tulee konkretiaa.

Content Digitalisointi + verkottuminen

Yksinkertaisuus

Verkotettu järjestelmä saa olla monimuotoinen. Muttei monimutkainen.

Partituuria lukiessa kokonainen sinfonia vaikuttaa varmasti monimutkaiselta – silti lopputulos suorastaan huokuu helppoutta ja keveyttä. Sama pätee digitalisointiin ja verkottumiseen, kun sen toteuttajana on Jungheinrich. Kattava prosessitietous, huolellisuus ja rohkeus ryhtyä käytännön toimiin ovat Jungheinrichin keinoja tehdä teollisuus 4.0:n tuomista haasteista yksinkertaisia ja helppoja. Tämä koskee koko prosessia suunnittelusta toteutukseen ja järjestelmän päivittäiseen käyttöön asti.

Jungheinrichin ratkaisujen helppous on useille asiakkaillemme eräs tärkeimmistä syistä ottaa juuri nyt ne ratkaisevat askeleet kohti digitaalista ja verkotettua tulevaisuutta. Sisälogistiikan kokonaisratkaisujen johtavana järjestelmäkumppanina olemme vakuuttuneita siitä, ettei kyse ole varsinaisesti tulevaisuuden visiona nähtävästä teollisuus 4.0:sta, vaan siitä, miten erilaiset yritykset maailmanlaajuisista jäteistä pieniin ja keskisuuriin toimijoihin voivat jo nyt verkottaa prosessinsa toimivasti, johtaa niitä tarkoituksenmukaisesti ja varmistaa siten tuottavuutensa ja elinkelpoisuutensa pitkälle tulevaisuuteen. Kaikki tämä on mahdollista toteuttaa luotettavan kumppanin kanssa, joka neuvoo ja auttaa jatkossakin.

Content Digitalisointi & verkottuminen (6)

Yksilöllisyys

Ei ole olemassa yhtä oikeaa ratkaisua, vaan ratkaisu, joka on oikea juuri sinun yrityksellesi.

Jos eivät orkesterit ole keskenään samanlaisia, eivät sitä ole varastotkaan. Vuosikymmenten kokemus ja kurkistukset mitä erilaisimpiin varastokäytäntöihin ja toimialoihin eri puolilla maailmaa auttavat meitä mitoittamaan yrityksesi sisälogistiset vaatimukset oikein. Räätälöidyt IT- ja automatisointiratkaisumme eivät kuitenkaan perustu pelkkään kurkistukseen yrityksesi varastoon. Ne pohjautuvat yrityksesi koko arvoketjuun ja sen ennustettavissa olevaan kehitykseen. Jotta digitaalisesti verkotetut koneet ja prosessit eivät jäisi vain suuryritysten herkuksi, vaan tarjoaisivat kannattavan ratkaisun pk-yrityksillekin, Jungheinrich panostaa käytössä koeteltuihin konealustoihin ja -komponentteihin, jotka räätälöidään yksilöllisesti yrityksesi tarpeiden mukaan. Koneidemme ja laitteisto- sekä ohjelmistoratkaisujemme modulaarisuus takaa sisälogistiikkaprosessiesi ihanteellisen joustavuuden, nopean muuntautumiskyvyn ja pitkäikäisyyden.

Content Digitalisierung & Vernetzung (2)

Automatisointi

Automatisointi on innovaatiota, joka kannattaa.

Osittain tai täysin automatisoidut trukit tarjoavat suunnattoman optimointipotentiaalin prosessiaikoja ja niiden varmuutta, joustavuutta ja virheiden vähentämistä ajatellen. Yksilöllisyyttä korostavassa yhteiskunnassa juuri sisälogistiikan prosessien tehokkuus on ratkaiseva tekijä kilpailuetuja ratkottaessa. Sillä yhä pienempiä tuotantoeriä on voitava liikutella yhä nopeammin ja samalla myös edullisemmin.

Silti kaikki automatisointiratkaisut eivät automaattisesti ole kannattavia. Menestyksen sanelee se, mikä automatisointiaste sopii yrityksesi tavoitteenasetteluun. Siksi me ensin analysoimme yrityksesi yksilölliset vaatimukset ja huolehdimme, että manuaaliset ja osittain sekä täysin automatisoidut varastoalueet pelaavat harmonisesti yhteen. Ratkaisevaa on, että yrityksellesi laadittu ratkaisu on tarvittaessa muunneltavissa nopeasti ja joustavasti. Sen on mukauduttava sekä kausiluonteisiin ruuhka-aikoihin ja kysynnän vaihteluihin että huomisen haasteisiin ja tulevaan kasvuun.

Jungheinrichin nykyinen automatisointivalikoima kattaa niin automaattitrukit ja kuljetustekniikan, automaattiset pientavara- ja lavavarastot kuin tahdittajammekin, eteenpäin yhteensopivan Jungheinrich WMS -varastonhallintajärjestelmänkin. Kokonaistoimittajana olemme tukenasi suunnitteluvaiheesta lähtien avaimet käteen -periaatteella toimitettavan laitteiston luovutukseen asti. Projektin päätyttyäkään emme katoa minnekään, vaan tarjoamme yrityksellesi asiantuntevaa ja kattavaa huoltoa ja tukea.

Lue lisää automatisoinnin toteuttamisesta Jungheinrichin kanssa

Content Digitalisierung & Vernetzung (3)

Kaikki saman katon alta

Uusi tulokas tarvitsee kokeneen ohjaajan.

Jungheinrich on luotettava, kokenut ja kaukonäköinen kumppani, joka on yhdistänyt varaston digitalisoinnin ja verkottumisen keskeiset osa-alueet yhden ja saman katon alle. Jungheinrichilla yrityksesi oma yhteyshenkilö koordinoi kaikkia tahoja ja tuntee aina kokonaistilanteen. Suunnittelusta ”avaimet käteen” -vaiheeseen asti ja vieläkin pidemmälle. Sillä myös käyttöönoton jälkeen olemme apunasi: meillä on ympäri maailman ulottuva tiivis huoltoasentajien verkosto ja kattavat huolto- ja tukipalvelut, kaikki saman katon alla. Johtavana järjestelmätoimittajana suunnittelemme, valmistamme ja pidämme huolta kokonaisvaltaisista varastojärjestelmistä sekä varmistamme, että niiden ansiosta yrityksesi pysyy ajan tasalla. Tutkimme ja ymmärrämme siten prosesseja ja niihin liittyviä tahoja sekä optimoimme niiden yhteispeliä jatkuvasti – kuin kapellimestari ikään. Tässä meitä tukee Jungheinrichin älykäs WMS-järjestelmä, digitaalinen tahdittajamme.

Content Digitalisointi & verkottuminen 6

Tahdittajana Jungheinrich WMS

Tehokas rajapinta kaikkien tahojen välillä.

Digitalisoidun ja verkotetun varaston tahdittaja on Jungheinrich WMS. Toimialasta riippumaton, luotettava ohjelmisto on tarkoitettu yrityksesi varaston hallintaan, ohjaukseen ja optimointiin. Se mahdollistaa pysyvästi tehokkaat ja yksinkertaiset prosessit. Luotettavuus on tässä yhteydessä eräs ratkaisevimmista tekijöistä. Jungheinrich WMS on edistyksellinen alusta, jota kehitetään jatkuvasti. Sen yhteensopivuus eteenpäin on aina taattu, ja se kasvaa yrityksesi markkinavaatimusten mukana. Modulaarisen ratkaisun voi toteuttaa täysin yksilöllisten vaatimusten mukaisesti, ja yhtä joustavasti se mukautuu myös yrityksesi tuleviin muutoksiin. Samalla tavalla kapellimestari pitää koko ajan huolta orkesterin yhteispelin sujuvuudesta. Jo yli 150 eri toimialan yritystä eri puolilla maailmaa käyttää Jungheinrich WMS:ää ja hyötyy sen tuomasta varastoprosessien tehokkuudesta. Pienille ja keskisuurille varastoille meillä on tarjottava myös Jungheinrich WMS Series 2, jonka käytössä koeteltujen ja standardoitujen prosessien ansiosta siirtyminen digitaaliseen varastonhallintaan sujuu vaivattomasti.

Lue lisää Jungheinrich WMS -järjestelmästä

Jungheinrich WMS pitää huolta varaston sopusoinnusta

Content Digitalisierung & Vernetzung (7)

Jungheinrich WMS

Varastonhallintajärjestelmä Jungheinrich WMS antaa tahdin digitalisoidulle ja verkotetulle varastolle. Luotettava ohjelmisto valvoo suvereenisti varastoitavan tavaran määrää, laatua ja varastointipaikkaa. Se kuvaa kaikki prosessit tavaran vastaanotosta varastostaottoon ja varmistaa, että ne sujuvat yksinkertaisesti ja tehokkaasti.

Hallintaprosessit

Varaston orkesterissa ratkaiseva rooli on Jungheinrich WMS -järjestelmään integroiduilla hallintaprosesseilla, jotka kattavat kaiken tavaran vastaanotosta lähetykseen asti. Ne hallitsevat, ohjaavat ja optimoivat varastoa kokonaisvaltaisesti ja mahdollistavat siten pysyvästi tehokkaat ja yksinkertaiset prosessit – aina yrityksesi tarpeiden mukaisesti.

Saapuva tavara

Saapuvan tavaran käsittely sisältää erilaisia prosesseja, kuten vastaanoton, dekonsolidoinnin, laadunvalvonnan ja varsinaisen varastoinnin. Orkesterin tavoin toimivan varaston yhteispelin sujuvuudesta tavaran vastaanottovaiheessa ei vastaa yksin Jungheinrich WMS, vaan myös tarvittavat laitteistokomponentit, kuten käsiskanneri, tulostin, kauko-ohjainpäätteet ja siirrettävät työpisteet.

Varastonpito

Jungheinrich WMS -järjestelmän avulla verkotetaan ja koordinoidaan keskitetysti varaston kaikkia komponentteja hyllyistä ja trukeista aina täysin automatisoituihin järjestelmiin tai kauko-ohjainpäätelaitteisiin asti. Kokonaistoimittajana Jungheinrich tarjoaa saumattomasti integroidun kokonaisratkaisun, jonka kaikki tahot on sovitettu yhteen.

Varastostaotto

Varastostaoton osa-alue pitää sisällään keräilyn, varastosta poistamisen, konsolidoinnin, pakkauksen ja kuormauksen. Jungheinrich WMS mahdollistaa kaikkien toimintojen johtamisen ja määrittää parhaiten toimivan työnkulun varastosi varustelun mukaan.

Content Digitalisierung & Vernetzung

Prosessien tuottava verkottuminen ja täydellinen johtaminen

Digitalisointi ja verkottuminen ovat jo nyt arkipäivää monilla elämän eri osa-alueilla. Yli 60 vuoden kokemuksella ja asiantuntemuksella sisälogistiikasta me Jungheinrichilla tiedämme, että digitalisoinnilla ja verkottumisella on merkittävä rooli sinunkin yrityksesi varastossa. Automatisoinnista tulee avaintekniikkaa. Hermann Ammermann, logistiikkajärjestelmien johtaja Bensheimin toimipaikastamme kertoo asiasta lisää.

Tuotekohokohtia

Korkeavaraston uusi EKX-sukupolvi.

 

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi

Pyydä yhteydenottoa jo tänään!

Stage Dividende

Yhteydenotot lomakkeella tai

puhelimitse

Ota yhteyttä

 

Onko sinulla kysyttävää?