Yhteydenottolomake
+358 9 7599 330 Soita meille Maksuton puhelinnumero
Stage Heben & Stapeln

Kuormaus ja kuorman purku

Kuormaus ja kuorman purku, nostaminen ja pinoaminen: Käymme suoraan asiaan. Sillä jos kuormaus ja kuorman purkaminen eivät suju tehokkaasti, koko prosessiketju alkaa tökkiä.
Jungheinrich tarjoaa tästä syystä tehokkaat ja energiaystävälliset trukit ja pinontavaunut joka tarpeeseen. Lukuisilla lisätoiminnoilla ja vaihtoehdoilla erityisiä käyttöolosuhteita varten.

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi

Pyydä yhteydenottoa jo tänään!

Stage Dividende

Yhteydenotot lomakkeella tai

puhelimitse

Ota yhteyttä

Nostaa ja pinoaa – luotettavasti vuodesta 1953 lähtien

On tuskin olemassa tavaroita, joita Jungheinrich ei jossain vaiheessa ole siirtänyt. Jungheinrichin tuotevalikoimaan kuuluu yli 600 erilaista lavansiirto-/pinontavaunu- ja trukkivaihtoehtoa. Jos yritykselläsi on tästä huolimatta erikoistoivomuksia, rakennamme trukit tai pinontalaitteet yksinkertaisesti mittatilaustyönä. Saat tehokkaat trukkimme juuri tarvitsemallasi moottorityypillä varustettuna. Valittavana ovat sähköllä tai tehokkaalla litiumionitekniikalla käyvät trukit sekä diesel- tai nestekaasutrukit. Jopa 5 tonnin kuormille.

Vielä yksi superlatiivi: työntömastotrukkimme siirtävät kuljetettavan tavaran jopa kahdentoista metrin korkeuteen. Käyttökustannukset sen sijaan laskevat: pitkällä aikavälillä säästöt ovat jopa 20 prosenttia. Huomionarvoista on sekin, että kapeakäytävätrukkimme ovat myös kisko- tai lankaohjatun kapeakäytäväkäytön ja vapaaseen ajoon perustuvan leveän käytävän yhdistetyn käytön asiantuntijoita. Ja keräilytrukkiemme avulla tehostat keräilyä kuin huomaamattasi.

Trukeistamme on luonnollisesti saatavana myös kuljettajattomat versiot (automaattitrukit), jotka tehostavat tavaravirtoja täysin automaattisesti. Asiakkaan toivomuksesta ne on varustettu huipputekniikalla, kuten RFID-skannauslaitteilla, ja ne kommunikoivat itsenäisesti varastonhallintajärjestelmämme (WMS) kanssa. 

Huipputekniikka takaa turvallisuuden

Turvallisuus on ensiarvoisen tärkeää käytettäessä trukkejamme pinoamiseen ja nostamiseen. Tämä koskee yhtä lailla automaattitrukkeja, jotka nostavat ja pinoavat tavaraa ilman kuljettajaa, kuin perinteisiäkin trukkeja. Lukuisat turva- ja avustusjärjestelmät auttavat kuljettajaa tunnistamaan kriittiset tilanteet etukäteen ja vähentämään tapaturmien sekä virheellisen käytön riskiä. 

Tämän lisäksi turvallisuutta parantavat erilaiset toiminnot, kuten henkilöntunnistuksella varustettu peruutuskamera ja digitaaliset ratkaisut. Myös kuormaturvallisuus ja vakaus on varmistettu erityisillä kuljettajaa avustavilla järjestelmillä ja mottonamme on täälläkin "Safety First". Kemian- ja lääketeollisuuden kaltaisia eritysaloja varten nostamisen ja pinoamisen asiantuntijamme varustetaan asiakkaan toivomuksesta myös räjähdyssuojauksella. Näin voit pinota ja nostaa tavarat aina turvallisesti – ripein ottein ja kustannustehokkaasti.

Onko sinulla kysyttävää?