Yhteydenottolomake
+358 9 7599 330 Soita meille Maksuton puhelinnumero
Stage Kommissionieren

Keräily – paras keräilyteho

Keräiltäessä ihmisen ja koneen on toimittava täydellisesti yhdessä. Jungheinrich tukee yhteispeliä laajalla tuotevalikoimallaan. Sillä optimaalisesti ja virheettömästi toimiva keräily muodostaa yrityksesi kilpailukyvyn selkärangan.

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi

Pyydä yhteydenottoa jo tänään!

Stage Dividende

Yhteydenotot lomakkeella tai

puhelimitse

Ota yhteyttä

Tapahtuipa se vaaka- tai pystysuunnassa: Jungheinrich hoitaa keräilyn mallikelpoisesti

Globalisoituminen, yksilöllistäminen ja verkkokaupan kukoistaminen ovat johtaneet siihen, että yhä suuremmat määrät tavara- tai materiaaliyksiköitä on saatava yhä nopeammin lähetyskuntoon. Keräilyllä on tästä syystä ratkaiseva vaikutus monien yritysten menestykseen keräilynopeuden ja virheiden minimoinnin ollessa avainasemassa.

Jungheinrich tarjoaa yli 60-vuotisen kokemuksensa pohjalta laajan valikoiman yritysten tarpeisiin räätälöityjä keräilyratkaisuja. Niinpä matalakeräilytrukkien ykkönen Jungheinrich ECE vakuuttaa jo vakiomallisena Red Dot Award -palkitun jetPILOT-monitoimiohjauspyöränsä ja optimaalisen ajomukavuutensa ansiosta. Kapeilla käytävillä moninkertaisesti palkitut, älykkäät kapeakäytävätrukkimme EKX takaavat tehokkaan keräilyn suurissa korkeuksissa. Automatisoituun ja tehokkaaseen pystysuuntaiseen keräilyyn soveltuvat täydentävästi puolestaan automatisoidut korkeavarastojen tai pientavaravarstojen hyllystöhissimme.

Kun keräilyn yhteydessä puhutaan ihmisen ja koneen välisestä rajapinnasta, ei mikään onnistu enää ilman digitaalista tukea. Juuri tällä alueella Jungheinrichilla sisälogistiikan teknologiajohtajana on tarjota älykkäät ja samalla yksinkertaiset ratkaisut. Innovatiiviset käyttömahdollisuudet, kuten Jungheinrich easyPILOT Follow, tukevat keräilijää intuitiivisesti. Näin hän voi keskittyä tehtäväänsä, koska trukki seuraa häntä käytännöllisesti katsottuna automaattisesti pitäen samalla tarkasti oikean etäisyyden hyllyyn.

Jungheinrichin varastonhallintajärjestelmä muodostaa varaston digitaaliset aivot ja tuntee kaikki keräilyn erilaiset toiminnot pitäen samalla kaiken aikaa langat käsissään. Jos työntekijäsi osallistuvat keräilyyn henkilökohtaisesti: Tarjoamme soveltuvat viivakoodiskannereilla varustetut käsipäätteet, joiden avulla viestiminen käy langattomasti ilman tositteita. Näin ihminen ja kone muodostavat keräiltäessä toimivan yksikön.

Onko sinulla kysyttävää?