Yhteydenottolomake
+358 9 7599 330 Soita meille Maksuton puhelinnumero
Content Fachbodenregal Teaserbild

Staattinen pientavaran varastointi

Pientavaroita ja keräiltäviä tuotteita voi varastoida monella tavalla paikallisten olosuhteiden mukaan. Jungheinrichilta löydät ratkaisun kaikkiin tilanteisiin: jokaiseen varastointi- ja keräilytehtävään parhaiten soveltuvat pientavarahyllyt.

Pienten ja keskisuurten määrien varastointiin suunnitellut Jungheinrichin pientavarahyllyt takaavat, että kaikki tuotteet ovat optimaalisesti käsiteltävissä. Ne soveltuvat kaikille toimialoille, sekä pientavaroille että hankalammille, joko kuorma-alustalle tai ilman sitä varastoitaville tuotteille.

Hyllytasolliset pientavarahyllyt

Tuotteet varastoidaan teräspellistä tai puusta valmistetuille hyllytasoille useisiin kerroksiin. Pientavarahyllyt toimitetaan joko liitos- tai ruuvikytkentämalleina ja ne soveltuvat sekä manuaaliseen että automaattiseen käyttöön. Yli 12 metrin korkeavarastojärjestelminä hyllyjä voi käyttää manuaalisesti tai hyllystöhissien sekä keräilytrukkien ja kapeakäytävätrukkien avulla.

Automaattisen pientavaravaraston huippuluokan suorituskykyä

Nopeat keräilyajat, optimaalinen tilankäyttö ja erinomainen työskentelyteho – Jungheinrichin automaattisen pientavaravaraston edut ovat selkeät. Tavaroiden varastointi ja varastosta otto hoituvat täysautomaattisesti.

Onko sinulla kysyttävää?