Yhteydenottolomake
+358 9 7599 330 Soita meille Maksuton puhelinnumero
Stage EasyAcces
Yksinkertainen käytön hallinta, tehokas suojaus

EasyAccess

Jungheinrichin EasyAccess-kalustonhallintatuotteen avulla hallitset trukkiesi käyttöoikeuksia suoraan trukin näytöstä ilman yleisavainta. Se suojaa koko kalustoasi luotettavasti luvattomalta käytöltä.

EasyAccess alentaa tehokkaasti yrityksesi kustannuksia ja lisää samalla varastosi turvallisuutta. Yrityksesi koon ja vaatimusten mukaan sovitettava EasyAccess on saatavissa kolmena eri mallina ja se toimii myös muiden valmistajien trukeissa.

Yksinkertaisesti lisää turvallisuutta

EasyAccess-järjestelmän edut

EasyAccess tarkoittaa luotettavaa suojaa luvattomalta käytöltä. Sen avulla voit määrittää, kuka työntekijöistäsi tarvitsee käyttöoikeuden mihinkin trukkiin. Näin varastosi turvallisuus kohenee ja samalla trukkien ja hyllyjen kärsimistä ilkivaltavahingoista aiheutuvat kustannukset alenevat.

Etusi pähkinänkuoressa:

  • Suojaa trukkeja luvattomalta käytöltä
  • Trukkien yleisavainta ei enää tarvita
  • Trukkien käyttöoikeuksien valvonta suoraan kunkin trukin näytöstä
  • Kymmenen viimeisen kirjautumisen haku näyttöön

Sopiva ratkaisu jokaiselle

Tutustu optimaalisiin EasyAccess-malleihin

Erikokoiset yritykset ja erilaiset vaatimukset edellyttävät joustavia ratkaisuja. Siksi EasyAccess on saatavissa kolmena eri mallina: EasyAccess Softkey-, EasyAccess PinCode- ja EasyAccess Transponder -versioina. Sinä valitset, mikä niistä sopii parhaiten yrityksellesi ja kalustollesi.

EasyAccess Softkey

EasyAccess-softkey-painikemalli toimii trukin näytön avulla, johon käyttökoodi syötetään. Voit määrittää jopa kymmenen eri käyttökoodia.

EasyAccess PinCode

Suurempiin trukkikalustoihin soveltuu EasyAccess-PIN-koodimalli, johon voi määrittää jopa sata eri käyttökoodia trukissa olevan erillisen PIN-koodikentän avulla.

EasyAccess Transponder

Jos yrityksessäsi joka tapauksessa käytetään transponderikortteja, EasyAccess-transponderikorttimalli on luontevin valinta. Erillisen transponderin lukukentän ansiosta järjestelmässä voi käyttää jopa sataa eri transponderia. Tämä malli on saatavissa myös erillismallina muiden valmistajien trukkeja varten.

Onko sinulla kysyttävää?