Yhteydenottolomake
+358 9 7599 330 Soita meille Maksuton puhelinnumero
Stage Rahoitus
Ota yhteyttä

Avainasiakaspäälliköt (Key Account Managers)

Ota yhteyttä avainasiakaspäälliköihimme. Voit kontaktoida heitä puhelimitse tai vastaavasti alla olevan lomakkeen kautta:

Ismo Noronen

Ismo Noronen

Avainasiakaspäällikkö

Ota yhteyttä
Kari Hämäläinen

Kari Hämäläinen

Avainasiakaspäällikkö

Ota yhteyttä

Tarjoamme asiakkaille räätälöityjä ratkaisuja ja palveluita. Tapausesimerkkimme osoittavat, miten tärkeää asiakkaidemme menestyminen ja tyytyväisyys meille on.

Johtavana litiumioniakkuteknologian valmistajana tahdomme, että hyödyt maksimaalisesti tästä edistyneestä teknologiastamme, jonka valmistamme itse.

Jungheinrichilla on syvällinen tietämys lähes kaikilta aloilta – ja yritys kykenee tarjoamaan oikeat ratkaisut yhdeltä ja samalta toimittajalta.

Jungheinrichilla on yrityksesi tarpeisiin räätälöity ratkaisu kaikkiin käyttötarkoituksiin ja sisälogistiikan tehtäviin – kaikki samalta toimittajalta.

Oikean kumppanin kanssa automatisointi onnistuu.

Varasto ei ole lasten leikkipaikka. Mutta sen pitäisi olla aivan yhtä turvallinen.

Mestarillisesti johdettu varasto ei ole mitään tulevaisuuden kaikua.

Laitamme vipinää yrityksesi sisälogistiikan prosesseihin. Juuri sillä tavalla kuin tarvitset. Jungheinrichin uudet trukit tasoittavat tiesi menestykseen.

Olipa kyse päivästä tai vuodesta – kun tarvitset nopeasti trukkia, lavansiirto- tai pinontavaunua, Jungheinrichin vuokrauspalvelu on luotettava kumppanisi.

JUNGSTARS-trukit ovat Jungheinrichin vaihtotrukkeja, jotka kuuluvat markkinoiden parhaimmistoon.

Jotta kaikki sujuu: Jungheinrichin automatisointiasiantuntemuksen avulla hiomme yrityksesi tuotanto- ja varastoympäristön sopivien osien avulla menestyskuntoon.

Elektroniikka ja ohjelmistot ovat tuotteidesi toiminallisuuden ja tehokkuuden sekä näin myös niiden kilpailukyvyn ydinelementtejä.

Tarkoituksenmukainen hyllystö on varaston selkäranka. Olemme jo 60 vuoden ajan panostaneet omaan kehitystyöhön, yksilöllisiin ratkaisuihin ja korkeaan laatuun.

Jungheinrichin digitaalinen kalustonhallinta laskee kustannuksia ja lisää turvallisuutta. Sen avulla parannat yrityksesi tuottavuutta.

Yrityksesi erityiset kuljetus- ja tuotantotarpeet ja meidän asiantuntemuksemme: kuin luotu räätälöityjä erikoistrukkeja ja logistiikkaprosesseja varten.

Tiedonsiirtojärjestelmien avulla voit vähentää kustannuksia tuntuvasti ja reagoida toimeksiantojen muuttuneisiin tärkeysasteisiin joustavasti.


Onko sinulla kysyttävää?