Yhteydenottolomake
+358 9 7599 330 Soita meille Maksuton puhelinnumero
Stage Branche

Alan osaamista

Olipa kyseessä vähittäis- tai tukkukauppa, logistiikka tai teollisuus – autot, elintarvikkeet ja juomat tai lääkinnälliset tuotteet. Jungheinrichilla on vaadittava asiantuntemus lähes kaikilta aloilta – ja yritys kykenee tarjoamaan oikeat sisälogistiikan ratkaisut yhdeltä ja samalta toimittajalta. Meille on myös erittäin tärkeää, että ratkaisut eivät ole ainoastaan alaasi sopivat, vaan tarkalleen yksilöllisiin tarpeisiisi räätälöidyt. Asiantuntijamme ovat tukenasi pätevinä yhteyshenkilöinä, jotka tuntevat alasi sisälogistiikan erityispiirteet. Näin kykenemme takaamaan ihmisten, trukkien, järjestelmäkomponenttien ja ohjelmiston välisen saumattoman yhteistyön – tarpeen mukaan joko manuaalisessa, puoliautomaattisessa tai automaattisessa käytössä. Olivatpa kyseessä suuryritykset, keskisuuret tai pienyritykset.


Tähän sivustolle on koottu tapauskohtaisesti Jungheinrich Suomesta kertovia referenssejä. Ota selvää, miten asiakkaiden haasteet ovat ratkaistu sekä minkälaisia kokemuksia heillä on yhteistyöstä kanssamme. Älä usko meitä, usko asiakkaitamme!

Ideoita yrityksesi logistiikkaprosesseihin

Verkkokaupan aikakautena vähittäis- ja tukkukaupan logistiikkaprosesseilta vaaditaan etenkin nopeutta ja joustavuutta sekä hyvää kustannustehokkuutta. Jungheinrichilta saat sisälogistiikka 4.0:n vaatimusten mukaiset räätälöidyt ratkaisut.

Elinkykyä toimitusketjuusi

Elintarviketeollisuudessa automatisointi, nopeus ja joustavuus määrittävät tulevaisuuden. Jungheinrich kehittää räätälöityjä sisälogistiikkaratkaisuja, jotta yrityksesi voi valmistaa ja jaella elintarvikkeita, juomia tai rehua oikea-aikaisesti. Aina tehokkaasti, hygieenisesti ja turvallisesti.

Järjestelmällinen prosessin optimointi

Globalisoidun logistiikan aikana palveluiden kustannustehokkaasta ulkoistamisesta on tullut standardi. Tuemme yritystäsi kattavalla tarjonnalla tavara- ja toimitusketjujesi optimoimiseksi aina tarkalleen räätälöityihin automaatioratkaisuihin asti.

Automatisoinnin avulla menestykseen

Näin toimii nykypäivän teollisuus: raskasteollisuuden, metallintyöstön ja koneenrakennuksen aloilla toimivat tuottajat valmistautuvat tulevaan kattavan verkottumisen avulla. Meiltä saat siihen tarvittavat sisälogistiset ratkaisut.


Valmiina autonvalmistuksen tulevaisuuteen

Sähkökäyttöisyys ja autonominen liikenne. Yksilöllinen autonvalmistus Smart Factory -tehtaissa ja monikansalliset toimitusketjut: autoala elää parhaillaan perusteellista murrosta. Jungheinrich valmistaa jo nyt edistyksellisiä sisälogistisia ratkaisuja teollisuus 4.0:n mukaiseen autonvalmistukseen.

Räjähdyssuojauksesta automatisointiin

Suurin mahdollinen nopeus maksimaalisella turvallisuudella – ne ovat tärkeimmät kemian- ja lääketeollisuuden sisälogistiikkaprosesseille asetettavat vaatimukset. Jos virheitä ei saa tapahtua, tarjoamme yrityksellesi oikeat, tulevaisuuskelpoiset ratkaisut.

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi

Pyydä yhteydenottoa jo tänään!

Stage Dividende

Yhteydenotot lomakkeella tai

puhelimitse

Ota yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää?