Yhteydenottolomake
Uutiskirje
Stage Lithium-Ion Trucks

Jungheinrichin sähkökäyttöiset litiumionitrukit

Hyödynnämme viimeisimpiä litiumioniteknologian innovaatioita, määrittelemme ja päivitämme jatkuvasti trukkejamme uudelleen uusimpien innovaatioiden myötä - uusia koneita, jotka mullistavat käsityksesi ja ylittävät odotuksesi sisälogistiikassa toimivuuden, suorituskyvyn ja tehokkuuden suhteen. 

Jungheinrich Lithium-Ion Sticker

Uudenlaista energiaa.

Litiumioniteknologian markkinajohtajana ja innovaattorina Jungheinrich on kehittänyt ja panostanut toimintaansa sähköisen liikkuvuuden kehitykseen teollisuuskäyttöön tarkoitetuissa materiaalisiirron koneissa jo pitkään. Päämääränä on ollut ja on trukkien suorituskyvyn ja teknologian maksimointi. Haastamme alalla hyväksytyt säännöt ottamalla käyttöön kaiken käytettävissämme olevan teknologian ja tarjoamme sinulle kaikki huomisen tekniikan edut jo tänään. 

Integroidun litiumioniakun innovatiivinen suunnittelukonsepti mahdollistaa paremman suorituskyvyn huomattavasti pienemmällä energiankulutuksella. Tuotteiden ja materiaalien pinoaminen, lastaaminen / purkaminen sekä koneiden ohjattavuus niin sisällä kuin ulkona saavuttavat litiumioniteknologiamme avulla aivan uudenlaista tuottavuutta, suorituskykyä sekä tehoa. Meidän avulla saavutat yrityksessäsi aivan uudenlaisia korkeuksia. Satsaaminen uudenlaiseen energiaan ei ole hukkaan heitetty sijoitus. 

Lisätietoja litiumioniteknologiaa hyödyntävistä trukeistamme sekä lavansiirto- ja pinontavaunuistamme löydät täältä. 

Vaihda Jungheinrichin tuottamaan litiumioniteknologiaan!

Me löydämme varmasti juuri oikean litiumionitrukin sinun tarpeisiisi, joten otathan meihin jo pian yhteyttä.

Stage Dividende

Yhteydenotot lomakkeella tai

puhelimitse

Ota yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää?