Yhteydenottolomake
+358 9 7599 330 Soita meille Maksuton puhelinnumero
Stage Lithium-Ion Trucks

Jungheinrichin sähkökäyttöiset litiumionitrukit

Standardit uusiksi: CO2-neutraalit POWERLiNE -trukit

Yli kymmenen vuotta sitten Jungheinrich aloitti trukkien uuden aikakauden, kun se esitteli sisälogistiikkateollisuuden ensimmäisen sarjatuotantoisen trukkinsa litiumioniakulla. 

Nyt kymmenen vuoden jälkeen Jungheinrich teki sen taas. Valmistaudu viemään varastosi tehokkuus täysin uudelle tasolle POWERLiNE -perheeseen kuuluvien trukkien ja integroidun litiumioniakun avulla. POWERLiNE -tuoteperheen trukit on kompensoitu hiilijalanjäljeltään neutraaleiksi, josta löydät lisätietoja tältä sivulta. Asetimme jälleen kerran alan korkeimmat standardit ketteryyden, mukavuuden, turvallisuuden ja ennen kaikkea kestävän kehityksen suhteen. Olemme varmoja siitä, että tähän tuoteperheeseen kuuluvien trukkien avulla lisäät merkittävästi yrityksesi suorituskykyä.

Toivotamme sinut tervetulleeksi Li-ion trukkien uuteen aikakauteen sisälogistiikkateollisuudessa. Lähetä meille yhteydenottopyyntö, niin asetetaan standardit myös sinun yrityksessäsi uusiksi:

POWERLiNE -trukkien tuomia hyötyjä yrityksellesi

Picture Lithium-Ionen Vorteilsbox 1

Maksimaalinen ketteryys  

Tuottavuuden ja suorituskyvyn uusi standardi

CO2 -neutraalit POWERLiNE -trukkimme tekevät ihmeitä ja lisäävät varastosi suorituskykyä ennennäkemättömällä tavalla. Litiumioniakun kompakti koko parantaa trukin hallintaa ja ohjattavuutta kapeissa käytävissä ja tavaroiden käsittelyä ahtaissa tiloissa. Tämän mahdollistaa 30 senttimetriä lyhyempi kokonaispituus, josta kiitos kuuluu integroidulle Li-ion akulle. Erinomaisella kiihtyvyydellä ja nostonopeudella voidaan saavuttaa 4 % parannus työskentelyalueen tuottavuudessa! Hiilijalanjäljeltään neutraaleiksi kompensoidut trukit asettavat uudet standardit käsittelylle, suorituskyvylle ja varastosi kiertonopeudelle. POWERLiNE -tuoteperheen trukit tarjoavat sinulle:

 • Parantuneen kiihtyvyyden ja nostonopeuden
 • Jopa 30 senttimetriä lyhyemmän koneen kokonaispituuden
 • 4 % tuottavuuskasvun operoitavalla alueella
 • Käsittele jopa 20 % enemmän kuormalavoja kuin keskimäärin 

Picture Lithium-Ionen Vorteilsbox 2

Kun työskentely on turvallista, on työntekokin mukavaa

Uusi standardi turvallisuudessa 

Pidämme varastoturvallisuutta ja työntekijöiden hyvinvointia äärimmäisen tärkeänä. Tästä syystä otamme nämä seikat huomioon jo siinä vaiheessa, kun kehitämme ja innovoimme trukkeja sekä muita järjestelmiämme. Sivuille asennettujen korkeiden teräksisten suojien ja muiden maksimaalisten turvaominaisuuksien lisäksi POWERLiNE -trukit vähentävät myös perusriskejä, kun vanhentuneet käyttöikänsä päähän tulleet akut vaihdetaan säännöllisesti. Tapaturmien, koneiden rikkoutumisten, korjaus- ja jälkiasennuskustannusten merkittävä vähentäminen on sinun ja työntekijöidesi edun mukaista. Turvallisuus on varastosi perusta ja POWERLiNE -tuotteemme varmistavat sen: 

 • Korkeimmat turvallisuusstandardit
 • Korkeat teräksiset sivusuojat tuovat maksimaalisen turvallisuuden kuljettajillesi
 • Vähemmän onnettomuuksia ja laitteiden rikkoutumisia
 • Kuljetettujen tavaroiden ja laitteiden vaurioiden väheneminen 

Picture Lithium-Ionen Vorteilsbox 3

Trukit on kompensoitu CO2-jalanjäljeltään neutraaleiksi

Uusi kestävän kehityksen standardi 

Ilmastonsuojelu on yksi aikamme tärkemmistä haasteista. Litiumionikäyttöiset POWERLiNE -trukkimme tarjoavat monenlaisia etuja perinteisiin lyijyhappovaihtoehtoihin verrattuna. Sen lisäksi, että voit säästää jopa 20 % energiankulutusta ja alentaa päivittäisiä kustannuksia, voit myös pienentää CO2-jalanjälkeäsi. Pyrimme jatkuvasti vähentämään energiankulutusta koko valmistusprosessin ajan ja käyttämään energiaa ensisijaisesti kestävistä lähteistä, kuten omista aurinkosähköjärjestelmistämme. Näin pyrimme varmistamaan sen, että POWERLiNE -trukit on kompensoitu CO2-hiilijalanjäljeltään neutraaleiksi aina tehtaalta toimitukseen asti. Etuja: 

 • CO2-neutraali hiilijalanjälki toimituspisteeseen asti
 • Valmistus kestävistä energialähteistä saatavalla energialla 
 • Jatkuva kehitystyö energiankulutuksen vähentämiseksi tuotannon aikana
 • 20 % pienempi päivittäinen energiankulutus verrattuna lyijyhappovaihtoehtoisiin akkuihin 

Picture Lithion-Ionen Vorteil 4

Enemmän tilaa työskentelyyn

Asetamme uuden standardin mukavuudelle ja ergonomiselle työskentelylle

Meillä on lähes 70 vuoden kokemus sisälogistiikan toimijana ja me todella tiedämme sen, mitä ja miten työntekijöiden pitää päivittäisessä työssään hoitaa. Helpottaaksemme työntekijöidesi taakkaa, annamme kaikkemme tuotteiden kehitykselle ja sille, että trukkimme ovat miellyttäviä ja erittäin mukavia käyttää jokapäiväisten työtehtävien suorittamiseen. Lisääntynyt mukavuus ei pelkästään lisää yrityksesi tuottavuutta, vaan myös vähentää merkittävästi sairauspoissaoloja työntekijöidesi piirissä. POWERLiNE -trukkimme tarjoavat työntekijöillesi ergonomisesti suunnitellun työtilan, jossa on pehmustetut varusteet, maksimaalinen liikkumisvapaus ja äärimmäinen käyttömukavuus. Totea hyödyt:  

 • Ergonominen ohjaamo on suunniteltu kuljettajaa ajatellen
 • Pehmustetut varusteet kasvattavat käyttömukavuutta
 • Lisääntynyt jalkatila tuo vapautta työskentelyyn
 • Trukin käyttömukavuus on suunniteltu huippuunsa

POWERLiNE: yrityksesi uusi standardi 

Ota harppaus kohti kestävämpää huomista ja tutustu lisää innovatiivisiin trukkiratkaisuihimme kiinteällä litiumioniakulla. 

Litiumionitrukit ja POWERLiNE -tuoteperhe

Jungheinrich trukit Li-Ion-akulla 

Tutustu litiumionikäyttöisten trukkiemme laajaan valikoimaan ja löydä sopivin Li-ion-akkuteknologiaa hyödyntävä sähkökäyttöinen trukki juuri sinun käyttötarkoitukseesi. 

Laaja valikoima erilaisia litiumionitrukkeja

Litiumionitekniikkaa Jungheinrichilta! 

Miltä kuulostaa? Sovitettaisiinko sinunkin varastosi vastaamaan huomista tulevaisuuden ratkaisuilla jo tänään? Ota rohkeasti yhteyttä.  

Stage Dividende

Lisätiedot ovat vain yhteydenoton päässä!

Ota yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää?