Yhteydenottolomake
+358 9 7599 330 Soita meille Maksuton puhelinnumero
Stage Flottenmanagement
Lisää tehokkuutta ja vähemmän kustannuksia

Jungheinrich kalustonhallintajärjestelmä (FMS)

Jungheinrichin kalustonhallintajärjestelmä (Fleet Management System) on digitaalinen ratkaisu materiaalinkäsittelylaitteiden tehokkaaseen hallinnointiin. Se kerää trukkikannastasi yksityiskohtaisia analyysejä, jotka helpottavat päätöksentekoa ja ennakointia.  

FMS -kalustonhallintajärjestelmä

FMS -kalustonhallinjärjestelmää voidaan käyttää missäpäin maailmaa tahansa, trukkikannan koosta ja monimuotoisuudesta riippumatta – ja myös muiden valmistajien trukeissa. Asiantuntijamme tulevat tietenkin opastamaan järjestelmän käytössä paikan päälle. Järjestelmän tarjoamat edut ovat selkeät: kalustosi käytettävyys ja tuottavuus kohenevat, kustannukset alenevat ja ihmisten ja koneiden turvallisuus paranee.

Jungheinrich FMS tulee englanninkielen trukkienhallinnan tietojärjestelmää tarkoittavista sanoista (Fleet Management System). Tämän kokonaisvaltaisen kalustonhallintamenetelmän avulla voit hallita koko trukkikalustoasi sen koosta tai monimuotoisuudesta riippumatta. Jungheinrichin kalustonhallinnan avulla voit analysoida myös muiden kuin Jungheinrichin valmistamat trukkisi tarkasti. FMS -kalustonhallintajärjestelmän avulla voit hallita trukkejasi entistä tehokkaammin sekä lisätä varastosi trukkikaluston läpinäkyvyyttä ja turvallisuutta.

FMS mobile, kun olet muualla

Oletko paljon poissa, mutta haluaisit pitää langat käsissäsi? FMS mobile -version avulla saat missä ja milloin vain – toimistossa, varastossa tai vaikkapa autossa – ajankohtaiset tiedot trukeistasi ja kuljettajistasi. Vaivattomasti älypuhelimeesi tai tablettiisi. Se ei edellytä ohjelmistojen asennuksia tai vie kallisarvoista tallennustilaa – FMS mobilea käytät vaivattomasti selaimellasi.

Mitä hyötyä Jungheinrichin kalustonhallinnasta on?

FMS Online on käyttöpaikoista ja valmistajista riippumaton, kansainvälisesti toimiva järjestelmä trukkikaluston tietojen keräämiseen, tarkkailuun ja analysointiin. Verkkopohjainen ja helppokäyttöinen Jungheinrichin kalustonhallintajärjestelmä tarjoaa konkreettista tietoa päätösten tekoon. Sen avulla hallitset kalustoasi tehokkaasti ja optimaalisin kustannuksin.

Etusi pähkinänkuoressa:

  • Kaupallisten ja teknisten trukkitietojen yhdistäminen
  • Ymmärrettävät ja selkeät analyysit
  • Kalustosi tiedot käytettävissä missä ja milloin vain
  • Käyttöpaikoista riippumattomat, kansainväliset tiedot kalustostasi
  • Jungheinrichin kalustonhallinnan sertifioitua turvallisuutta
  • Toimii trukkiesi valmistajasta riippumatta
  • Yksilöllisesti yhdisteltävät kalustonhallintamoduulit
  • Kalustosi kustannusten optimointi
  • Optimoitu mobiililaitekäyttöön

Miten FMS kalustonhallintajärjestelmä toimii?

Jungheinrichin kalustonhallintajärjestelmä on digitaalinen ratkaisu, joka kokoaa tietoja kalustosi toiminnoista, käytössä olevista trukeista ja niihin kohdistuvista iskuista ja tarjoaa tietoja päätöksentekoon yksityiskohtaisilla analyyseillä.  Saat siis kaikki liiketoiminto-, käyttö- ja törmäystiedot yhdestä ja samasta järjestelmästä. Kalustosi tietoja voi tarkastella verkkopohjaisen työkalun ja suojatun yhteyden kautta vaivatta.

Digitaalisen käyttäjänhallinnan, törmäyksein raportoinnin ja erilaisten kustannus- ja tuottavuusanalyysien ansiosta nostat kalustosi käytettävyyttä ja tuottavuutta samalla, kun vähennät käyttökustannuksia ja lisäät ihmisten ja koneiden turvallisuutta.

Verkkopohjaisen työkalun avulla pääset siis tarkastelemaan trukkikalustosi tietoja mistäpäin maailmaa tahansa. Jungheinrichin kalustonhallinnan tietojen erinomainen käytettävyys auttaa alentamaan käyttökustannuksia ja hyödyntämään kalustoasi tehokkaasti ja turvallisesti.

FMS kalustonhallintajärjestelmä koostuu erilaisista moduuleista, jotka räätälöidään yksilöllisesti tarpeidesi mukaan. FMS perus-, käyttökustannusmoduuleilla voi luoda raportteja perus- ja sopimustiedoista sekä kustannuksista.

Turvallisuus-, tuottavuus- ja käyttöoikeusmoduulit täydentävät kalustoanalyysiä. Moduuleja käytetään trukkikomponenttien (käyttöoikeusmoduuli, tallennin törmäysantureineen ja lähettimet) yhteydessä. Trukkien integroidut komponentit lähettävät tallennetut tiedot yhdyskäytävän kautta hallintaportaaliin, jossa ne yhdistetään liiketoimintatietoihin. Näin saadaan käyttöön laaja tietopohja. Yksittäisiä moduuleja voidaan yhdistellä yksilöllisesti. 

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi

Pyydä yhteydenottoa jo tänään!

Stage Dividende

Yhteydenotot lomakkeella tai

puhelimitse

Ota yhteyttä

Moduulit

Kuten todettu, Jungheinrichin FMS -kalustonhallintajärjestelmä koostuu erilaisista moduuleista, joita voit yhdistellä yksilöllisesti trukkienhallintaan, varaston turvallisuuteen ja analysointimahdollisuuksiin liittyvien tarpeittesi mukaisesti. Lue tästä, mitkä moduulit sopisivat sinun kalustoosi parhaiten.

Onko sinulla kysyttävää?