Yhteydenottolomake
+358 9 7599 330 Soita meille Maksuton puhelinnumero
Stage Vuokratrukit

Vuokratrukit

Vuokraa sopiva trukki sisä- tai ulkokäyttöön

Jungheinrichilta saat sopivan vuokratrukin tarkoitukseen kuin tarkoitukseen. Laajassa valikoimassamme on ratkaisuja yrityksen sisälogistiikkaketjun kaikkiin vaiheisiin.

Vuokratrukki

Kaikkiin käyttötarkoituksiin, lähellä yritystäsi

Trukkien vuokraus on kätevä ratkaisu tilapäisiin tarpeisiin. Yllättävissäkin tilanteissa, kuten esimerkiksi oman trukin vioittuessa, vuokratrukki pelastaa tilanteen pikaisesti helpon ja nopean saatavuuden ansiosta. Vuokratukit toimivat hyvin myös vakiokaluston lisänä projekteissa tai ruuhkahuippuja tasoittamassa. Ne toimivat myös taloudellisena pelivarana, sillä niihin ei sitoudu pääomaa ja näin vältytään myös turhilta kustannuksilta. Vuokrakulut ovat lisäksi täysin verovähennyskelpoisia yritystoiminnan kuluja. Vuokratrukit ovat aina huollettuja ja käyttövalmiina. Vuokraan sisältyy kaikki tarpeellinen, kuten palo-, ilkivalta- ja varkausvakuutusmaksut, tieliikennevarusteisissa trukeissa myös tieliikennevakuutusmaksut ja huoltokulut. Trukkiasiantuntijamme etsivät tarpeitasi ja käyttökohdetta vastaavan vuokratrukin. Jungheinrichin eurooppalaisessa vuokratrukkikannassa on yli 25 000 trukkia. Laajasta valikoimasta löytyy juuri sopivat vuokratrukit käyttötarkoitukseesi, sisä- ja ulkokäyttöön – lavansiirto- ja pinontavaunuista kontti- ja maastotrukkeihin. Meiltä löydät myös erikoisrakenteisia trukkimalleja vaativiin ja epätavallisiin kohteisiin. Suurin osa vuokratrukeistamme on alle vuoden ikäisiä, joten saat käyttöösi turvallista ja uusinta tekniikkaa. Trukkeihin on saatavilla myös erilaisia lisävarusteita. Vuokrausaikamme ovat joustavia, mitä vain päivästä vuosiin.

Vuokratrukit ovat aina huollettuja ja käyttövalmiina

Vuokraan sisältyy kaikki tarpeellinen, kuten palo-, ilkivalta- ja varkausvakuutusmaksut, tieliikennevarusteisissa trukeissa myös tieliikennevakuutusmaksut ja huoltokulut. Trukkiasiantuntijamme etsivät tarpeitasi ja käyttökohdetta vastaavan vuokratrukin. Jungheinrichin eurooppalaisessa vuokratrukkikannassa on yli 25 000 trukkia. Laajasta valikoimasta löytyy juuri sopivat vuokratrukit käyttötarkoitukseesi, sisä- ja ulkokäyttöön – lavansiirto- ja pinontavaunuista kontti- ja maastotrukkeihin. Meiltä löydät myös erikoisrakenteisia trukkimalleja vaativiin ja epätavallisiin kohteisiin.

Suurin osa vuokratrukeistamme on alle vuoden ikäisiä, joten saat käyttöösi turvallista ja uusinta tekniikkaa. Trukkeihin on saatavilla myös erilaisia lisävarusteita. Vuokrausaikamme ovat joustavia, mitä vain päivästä vuosiin.

Trukin vuokraus | Ota yhteyttä

Kun sinun on siirrettävä tavaraa. Vuokraa vaadittava kalusto.

Kaikkialle Suomeen! Tarjoamme vuokratrukkeja kaikkiin käyttötarkoituksiin - sähkökäyttöisistä lavansiirtovaunuista suuriin vastapaino- ja kombitrukkeihin.

Suunnittelu helpottuu, kiirehuiput hoituvat, trukkiviat eivät pysäytä toimintaa, taloudellinen pelivara säilyy.

Mielestäsi tärkeää ei ole trukin omistaminen, vaan ainoastaan siitä koituva sisälogistinen hyöty? Tutustu joustaviin vuokrausmahdollisuuksiimme.

Hallinnoitko yrityksesi trukkikantaa? Tällöin sinun on varauduttava kaikenlaisiin tilanteisiin. Ratkaisumme parantaa joustavuuttasi, rajojen yli ja ajallisesti.

Uudista yrityksesi trukkikantaa ja varmista yrityksellesi täysin integroidun vuokrausratkaisun tarjoamat Jungheinrichin litiumioniakut ja varaajat.

Jungheinrich vuokraus: Vuokraa. Käytä. Palauta.

Yllättävät viat, kausittaiset kuormituksen vaihtelut tai odottamaton suurtilaus: Pysy joustavana ja vuokraa tarkalleen kulloinkin tarvitsemasi trukkikapasiteetti. Näin vältyt pitämästä tarpeettoman suurta kalustoa, etkä sido liikaa pääomaa. Valikoimiimme kuuluu yli 600 erilaista trukkivaihtoehtoa ja yhteensä yli 60 000 välittömästi käytettävissä olevaa vuokratrukkia maailmanlaajuisesti saatavillasi.


Stage Rental 1

Edut lyhyesti

Stage Content Vuokratrukkien edut 1

Kun ei ole aikaa odottaa.

Liiketoiminnassa on kausiluontoinen huippu? Suuri ulkoilmatapahtuma lähestyy? Hoidettavanasi on kahden kuukauden projekti? Käyttöpaikat vaihtelevat? Aina kun yritykselläsi on ylimääräistä tai ajallisesti rajattua kuljetustarvetta, vuokratrukkimme ovat paras valinta. Samantekevää, onko kyseessä yksi päivä, kuukausi tai vuosi – Jungheinrich vuokrauspalvelu on luotettava kumppanisi tarvitessasi trukkeja tai lavansiirtovaunuja lyhyellä varoitusajalla.

Stage Content Vuokratrukkien edut 2

Aina oikea trukki.

Tarvitsitpa ratkaisua kovaan käyttöön ulkona tai perinteiseen pinoamiseen varastossa, lavansiirtovaunua, keräilytrukkia tai kapeakäytävätrukkia, olipa siirrettävää muutamia kymmeniä kiloja tai useita tonneja, Jungheinrich Rental takaa, että käytössäsi on aina oikea trukki.

Stage Content Vuokrauksen edut 3

Pitkä kokemus kaupan päälle.

Vuokratarjouksemme alkavat hyvällä neuvonnalla, jotta pystyisit hoitamaan tehtäväsi optimaalisesti. Palveluun kuuluu myös luotettava käytön suunnittelu ja toimitus sekä ammattimainen opastus. Kaikki tämä edullisilla vuokrahinnoilla, joihin sisältyvät kaikki kustannukset.

Content Vuokratrukkien edut 4

Joustavasti menestykseen.

Emme laita sinua lokeroon. Mukaudumme täysin tarpeisiisi. Tämä koskee niin vuokrauksen kestoa kuin mahdollisesti vaadittavia trukin vaihtojakin. Ja jos haluat käyttää trukkejamme tai lavansiirtovaunujamme pidemmän aikaa tai pysyvästi, tarjoamme erilaisia edullisia mahdollisuuksia.

Stage Content Vuokratrukkien edut 2


Toivetrukkisi neljässä vaiheessa.

Ota meihin yhteyttä

Ota yhteyttä

Vuokratrukit

Ota yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää?