Yhteydenottolomake
+358 9 7599 330 Soita meille Maksuton puhelinnumero

Jungheinrichin vuokrakalusto

Lavansiirtovaunusta vastapainotrukkiin ja isoihin kombitrukkeihin

Vuokratrukit kaikkialle Suomeen! Tarjoamme käyttöösi vuokratrukkeja kaikkiin käyttötarkoituksiin - yksinkertaisista käyden ajettavista lavansiirtovaunuista suuriin trukkeihin. Jungheinrichin vuokrauspalvelu on aina valmiina, kun tarvitset. Vuokraa trukki jo tänään!

Vuokratrukit

Vuokratrukkimme

Lyhyille tai pitkille matkoille, pelkkään talutuskäyttöön tai ajokäyttöön: meiltä saat sähkökäyttöiset lavansiirtovaunut kaikkiin vaatimuksiin. Löydä nyt sopiva sähkökäyttöinen lavansiirtovaunu yrityksesi varastoon.

Lue lisää

Täydellinen tavaroiden varastointiin, siirtelyyn ja satunnaiseen keräilyyn – jokaiselle nostokorkeudelle ja kuljetusreitille. Lyhyille matkoille talutuskäyttöisenä, keskipitkille talutus- ja ajokäyttöisen yhdistelmänä, pitkille istuimella varustettuna. Saatavana myös perusmallit kevyeen käyttöön.

Lue lisää

Työntömastotrukkimme vakuuttavat luotettavuudellaan ja tehokkuudellaan. Erityisesti ahtaissa hyllyväleissä ne asettavat uudet mittapuut, sillä kompaktin rakenteensa ja erinomaisen nostokykynsä ansiosta ne takaavat erittäin hyvän työskentelytehon.

Lue lisää

Sähkötrukkimme sopivat niin sisä- kuin ulkokäyttöön! Kylmät käyttöolosuhteetkaan eivät tuota niille haasteita. Tämän lisäksi ne ovat ketteriä sekä erittäin energiatehokkaita: jopa 20 prosenttia pienemmällä energiankulutuksella. 


Lue lisää

Hiljaiset dieseltrukit erottuvat muista tehokkaiden moottoriensa ansiosta. Ne soveltuvat parhaiten ulkokäyttöön ja suoriutuvat vaivatta epätasaisilla pinnoilla.

Lue lisää

Keräilytrukkimme eivät ainoastaan paranna keräilynopeutta jopa yhdentoista metrin korkeuteen saakka. Ne takaavat lisäksi paremman ajoturvallisuuden ja tehokkuuden – myös erittäin vaativassa käytössä. 

Lue lisää
Ota meihin yhteyttä

Ota yhteyttä

Vuokratrukit

Ota yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää?