Yhteydenottolomake
Uutiskirje
Stage Rental Fleet Management

Jungheinrichin vuokrakalusto

Talutettavasta lavansiirtovaunusta vastapainotrukkiin

Tarjoamme käyttöösi Suomessa vuokratrukkeja kaikkiin käyttötarkoituksiin - yksinkertaisista talutettavista trukeista suuriin trukkeihin. Jungheinrichin vuokrauspalvelu on aina valmiina, kun tarvitset.

Vuokratrukit

Vuokratrukkimme

Lyhyille tai pitkille matkoille, pelkkään talutuskäyttöön tai ajokäyttöön: meiltä saat sähkökäyttöiset lavansiirtovaunut kaikkiin vaatimuksiin. Löydä nyt sopiva sähkökäyttöinen lavansiirtovaunu yrityksesi varastoon.

Lue lisää

Täydellinen tavaroiden varastointiin, siirtelyyn ja satunnaiseen keräilyyn – jokaiselle nostokorkeudelle ja kuljetusreitille. Lyhyille matkoille talutuskäyttöisenä, keskipitkille talutus- ja ajokäyttöisen yhdistelmänä, pitkille istuimella varustettuna. Saatavana myös perusmallit kevyeen käyttöön.

Lue lisää

Työntömastotrukkimme vakuuttavat luotettavuudellaan ja tehokkuudellaan. Erityisesti ahtaissa hyllyväleissä ne asettavat uudet mittapuut, sillä kompaktin rakenteensa ja erinomaisen nostokykynsä ansiosta ne takaavat erittäin hyvän työskentelytehon.

Lue lisää

Jungheinrichin sähkötrukkien avulla maksimoit työskentelytehon niin sisätiloissa kuin ulkotiloissakin. Erityisen ketterät sähkötrukit ovat innovatiivisten vaihtovirtamoottoriensa ansiosta myös todella tehokkaita, vaikka niiden kulutus on alhainen. 

Lue lisää

Hiljaiset dieseltrukit erottuvat muista tehokkaiden moottoriensa ansiosta. Ne soveltuvat parhaiten ulkokäyttöön ja suoriutuvat vaivatta epätasaisilla pinnoilla.

Lue lisää

Keräilytrukkimme eivät ainoastaan paranna keräilynopeutta jopa yhdentoista metrin korkeuteen saakka. Ne takaavat lisäksi paremman ajoturvallisuuden ja tehokkuuden – myös erittäin vaativassa käytössä. 

Lue lisää

Yhteydenotto

Content Checkliste 10

Ota yhteyttä

Vuokratrukit

Ota yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää?