Yhteydenottolomake
Uutiskirje
Kuormalavahyllyt

Kuormalavahyllyt

Varaston kantava voima koostuu asiantuntemuksesta ja teräksestä. Kuormalavahylly on varaston selkäranka.

Kun kuormalavahyllyt on pystytetty, sen pitää paitsi kantaa kuormansa myös olla valmis muuntautumaan. Siksi tulevaisuuden huomioon ottaminen on kuormalavahyllyjen sekä suunnittelutyön A ja O. Jungheinrich on tarjonnut ja kehittänyt omia, yksilöllisiä ja huippulaadukkaita kuormalavahyllyjärjestelmiä sekä varastoon liittyviä ratkaisujaan jo yli 60 vuoden ajan. Laaja kuormalavahyllyvalikoimamme, joka kattaa niin kuormalavojen, säiliöiden, hyllylevyjen, laatikoiden kuin pitkänkin tavaran varastointiratkaisut, takaa, että kaikki on aina niin kuin pitääkin, helposti ja vaivattomasti käsiteltävissä. Eri puolilla maailmaa ja eri aloilla toimivat asiakkaamme luottavat Jungheinrichin menestystä kerryttäviin kuormalavahyllyjärjestelmiin.

Kuormalavahyllyjen asiantuntija jo 60 vuoden ajan

Intohimo, kaukonäköisyys ja innovatiivisuus ovat jo 60 vuoden ajan ohjanneet Jungheinrichin kuormalavahyllyjärjestelmien jatkuvaa laajennus- ja kehitystyötä. Olemme vakuuttuneita siitä, että kuormalavahyllyt ovat varaston kantava voima. Kuormalavahylly säästää varastosi tilaa.

Monien mahdollisuuksien järjestelmä

Lavoja ja ristikkohäkkejä voi varastoida useilla eri tavoilla paikallisten olosuhteiden mukaan. Staattinen varastointi on sopiva ratkaisu, kun tavaroita siirrellään vain varastoinnin, varastostaoton ja siirtovarastoinnin puitteissa.

Siirrettävä, tilan optimaalinen hyödyntäjä

Jos työnkuvaasi kuuluvat varastossa siirreltävät tuotteet ja varastoyksiköt, Jungheinrichin dynaaminen lavavarastointi on kaipaamasi optimaalinen ratkaisu.

Joustava ja monikäyttöinen

Jungheinrichilta löydät ratkaisun kaikkiin tilanteisiin: jokaiseen varastointi- ja keräilytehtävään parhaiten soveltuvat pientavarahyllyt.

Yksilöllinen, tarkoituksenmukainen ja joustava

Pientavaroiden varastointia varten on olemassa käyttötarpeen mukaisia erilaisia vaihtoehtoja. Yhdessä löydämme kaikkiin yrityksesi käyttötarpeisiin sopivan ratkaisun – tarvittaessa yksilöllisiin tarpeisiisi mukautettuna.

Hyödynnä tila tehokkaasti

Ulokehyllyt soveltuvat erinomaisesti pitkän tavaran, kuten tankojen, putkien ja levyjen varastointiin. Varastolavojen avulla luot lisää varastotilaa.

Jungheinrichilta saat kattavan ratkaisun osittain tai täysin automatisoidun hyllyjärjestelmäsi mitoittamiseksi tarkoituksenmukaisesti. Kokonaisratkaisujen toimittajana etsimme yhdessä kanssasi optimaalisen hyllyratkaisun, joka lisää yrityksesi varastokapasiteettia merkittävästi.

Yhteydenotto

Janne Alanen

Janne Alanen

LS-päällikkö

Ota yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää?