Yhteydenottolomake
+358 9 7599 330 Soita meille Maksuton puhelinnumero

Vuokraa dieseltrukki.

Haluatko vuokrata dieseltrukin, joka on tehty kestämään rajuimmatkin ulko-olosuhteet? Tällöin Jungheinrichin laaja dieseltrukkien vuokravalikoima on sinua varten. Hyvän trukin sydän on aina sen moottori. Nämä tehokkaat dieseltrukit tekevät vaikutuksen luotettavalla nostovoimalla ja suurella kiihtyvyydellä. Dieseltrukki on tarkoitettu äärimmäisiinkin olosuhteisiin ja voit olla varma siitä, että tällä tehokkaalla trukilla työt tulevat varmasti tehtyä.

Kaikkiin käyttöolosuhteisiin. Vuokraa dieseltrukki Jungheinrichilta.

Epätasaisella, kostealla tai erittäin pölyisellä alustalla dieseltrukki pääsee todella vauhtiin. Riippumatta siitä, kuinka ankarat työolosuhteet ovat, näillä vuokratrukeilla voit tuoda todellista polttomoottoritehoa varastoon. Dieselkoneet eivät ole vain lujia ja kestäviä, vaan myös vaikuttavan tehokkaita. Jos haluat vuokrata dieseltrukin vuokrauspalvelumme kautta, autamme mielellämme valinnassasi.

Dieselkäyttöiset vastapainotrukit sopivat vuokralle kaikkiin olosuhteisiin ja varsinkin ulkokäyttöön.

Dieselkäyttöiset vastapainotrukit sopivat käyttötekniikan, käyttöalueiden ja yksittäisten trukkien varusteluominaisuuksien puolesta erinomaisesti ulkokäyttöön vaativiinkin olosuhteisiin. Ennen kuin vuokraat dieselvastapainotrukin, on hyvä kuitenkin, että trukki sopii täydellisesti tehtäväänsä. Dieseltrukkimme ovat esimerkiksi varustettu vähäpäästöisillä moottoreilla, joita voidaan käyttää halleissa lisälaitteiden ja erityisten nokihiukkassuodattimien avulla.

Dieseltrukeilla käsittelet ja viet tuotteita tehokkaasti myös taaksepäin.

Jos tarvitaan luotettavia teollisuustrukkeja tavaroiden ja tuotteiden kuljetukseen logistiikassa tai raskaassa teollisuudessa, olet tullut oikeaan paikkaan. Hydrostaattisella voimansiirrolla varustetut dieseltrukkimme takaavat ensiluokkaisen ajodynamiikan, nopean kiihtyvyyden ja hallitun jarrutuksen säädettävän voimansiirron ansiosta. Tehokkaat vastapainotrukit viidellä valittavalla ajo-ohjelmalla paljastavat todellisen potentiaalinsa erityisesti peruutusajoissa, kun kuormia kuljetetaan keskipitkillä ja pitkillä matkoilla. Niitä on myös erittäin helppo huoltaa, koska komponentteja on vähemmän.

Our rental offer for diesel forklifts.

Would you like to rent a diesel or gas forklift truck? These trucks are a perfect choice if you need a powerful forklift truck for outdoor use with high load capacity and maximum efficiency. Benefit from the great flexibility of our diesel forklift truck rental:

  • Diesel and gas forklifts for a variety of applications.
  • Large selection of vehicle types.
  • Useful special equipment on request.
  • Rental hotline with competent advice.

Through a product enquiry, you can contact our specialist advisors, who will be able to suggest the right diesel or gas forklift truck for your needs.

Onko sinulla kysyttävää?