Yhteydenottolomake
+358 9 7599 330 Soita meille Maksuton puhelinnumero
Stage Digitale Produkte

Digitaaliset tuotteet

Jungheinrichin kalustonhallintajärjestelmä on täydellinen digitaalinen työkalu kustannusten alentamiseen. Viidestä moduulista koostuva järjestelmä parantaa tehokkuuden ohella myös varaston turvallisuutta – aivan kuten käyttöoikeuksien hallintajärjestelmä EasyAccess.

Jungheinrichin ISM Online -trukkihallinnan tietojärjestelmän seitsemän moduulia takaavat, että sinä pysyt koko ajan tilanteen tasalla. Lisäksi ne alentavat käyttökustannuksia, tekevät aikataulutuksesta helpompaa, lisäävät turvallisuutta ja parantavat tuottavuutta. Kalustonhallintajärjestelmä on yhdisteltävissä yksilöllisesti yrityksesi tarpeiden mukaan. Seuraavilta sivuilta löydät lisätietoja kalustonhallintajärjestelmän tarjoamista mahdollisuuksista. Jos lisäksi kaipaat luotettavaa, varastosi turvallisuutta lisäävää ja käyttökustannuksia alentavaa järjestelmää, ratkaisun tarjoaa Jungheinrichin käyttöoikeuksien hallintajärjestelmä EasyAccess.

Lisää tehokkuutta ja vähemmän kustannuksia

Paranna kalustosi käytettävyyttä ja kustannustehokkuutta FMS -kalustonhallintajärjestelmän avulla.

Yksinkertainen käytön hallinta, tehokas suojaus

EasyAccess on kalustonhallintatuote, joka suojaa trukkejasi luvattomalta käytöltä. Se säästää kustannuksia ja lisää varaston turvallisuutta.

Onko sinulla kysyttävää?