Yhteydenottolomake
+358 9 7599 330 Soita meille Maksuton puhelinnumero
Lehdistö

Lehdistötiedotteet

Tarvitsetko raporttiisi ajankohtaista tietoa Jungheinrich-konsernista, tuotteistamme, palveluistamme tai ajankohtaisista uutisistamme? Täältä löydät ajankohtaiset lehdistötiedotteet Jungheinrichista. Voit tilata meiltä lehdistötiedotteet käyttöösi jättämällä meille yhteydenottopyynnön.

Jungheinrich Lift Truck Oy sai Great Place To Work -sertifioinnin™. Se on luotettava ja globaalisti arvostettu tunnustus, joka kertoo erinomaisesta työntekijäkokemuksesta, luottamukseen perustuvasta yrityskulttuurista ja sitoutuneisuudesta hyvän työpaikan rakentamiseen.

Lue lisää

Jungheinrichin lehdistötiedotteita aikajärjestyksessä

10/11/2022

Jungheinrich kuuluu toistamiseen maailmanlaajuisesti tarkasteltuna vastuullisimmin toimivien yritysten yhteen prosenttiin saatuaan jälleen EcoVadis-platinatason tunnustuksen erinomaisista tuloksista ympäristönsuojelussa. Johdonmukainen ilmastostrategia on pohjana yksityiskohtaiselle CO2-tulokselle.

Lue lisää
08/29/2022

Digitaalinen brändikampanja käynnistyy samanaikaisesti viidessä maanosassa.
Kestävän kehityksen yrittäjä ja Formula 1 -maailmanmestari Nico Rosberg on brändilähettiläs.
Kampanjan tavoitteena on lisätä brändin maailmanlaajuista tunnettuutta ja tehdä Jungheinrichista houkutteleva työnantaja.

Lue lisää
04/04/2022

Uutena Jungheinrichin valikoimassa: LiftLiner® – ketterä ja kompakti materiaalijuna lisää sisälogistiikan tehokkuutta. Materiaalijunavaunut ovat molemmin puolin kuormattavat ja purettavat. Lisäksi se sopii erinomaisesti niin manuaaliseen, puoliautomatisoituun sekä täysautomatisoituun käyttöön.

Lue lisää
02/03/2022

Jungheinrich kuuluu maailmanlaajuisesti tarkasteltuna vastuullisimmin toimivien yritysten yhteen prosenttiin. Keskitasoa paremmat saavutukset ympäristönsuojelussa, ihmisoikeuksien ja vastuullisten hankintaprosessien noudattamisessa. Tunnustus selkeästä sitoutumisesta vastuullisuusperiaatteisiin.

Lue lisää
10/22/2021

Jungheinrich ja Nico Rosberg sitoutuvat yhteistoimin sähköiseen liikkuvuuteen ja kestävään kehitykseen. Kestävän kehityksen yrittäjä ja vuoden 2016 Formula 1 -maailmanmestari edustaa tulevaisuudessa brändilähettiläänä johtavaa intralogistiikan ratkaisutoimittajaa.

Lue lisää
10/07/2021

Jungheinrich jatkaa sähkökäyttöisten vastapainotrukkiensa menestystarinaa ja tuo markkinoille päivitetyn version mallisarjoista 2 ja 3. Trukkien hydrauliikka, turvallisuus ja ohjelmisto on kauttaaltaan optimoitu.

Lue lisää
08/18/2021

Wärtsilän uusi logistiikkakeskus hyödyntää Jungheinrichin ja DHL Supply Chainin parasta sisälogistiikkaosaamista. Jungheinrich toimittaa Wärtsilä Finland Oy:n uuteen logistiikkakeskukseen automaattisen pientavaravaraston ja kapeakäytävävaraston. 

Lue lisää
05/11/2021

Pieni koko uuden litiumioniakkukonseptin ansiosta tekee trukista erittäin kompaktin. Lisäksi kuorma-autojen lastaus ja muut työtehtävät sujuvat erittäin turvallisesti ja varsinkin rampilla tapahtuvaan ajoon on satsattu. Ohjaus ja lastaus on käyttäjäystävällinen smartPILOT -ohjauksen ansiosta. 

Lue lisää
12/16/2020

Jungheinrich on liittynyt ”50 Sustainability & Climate Leaders“ -hankkeeseen, joka koostuu useista maailman johtavista yrityksistä ilmastonsuojelun ja kestävän kehityksen alalla. Tavoitteena on ottaa johtava rooli taistelussa ilmastonmuutosta vastaan ja täyttää YK:n 17 kestävän kehityksen tavoite.

Lue lisää
12/09/2020

Jungheinrich maksaa koronabonusta työntekijöilleen kiitoksena merkittävistä työsuorituksista pandemian aikana.

Lue lisää
09/03/2020

Norway’s largest furniture chain using Jungheinrich solution.

Lue lisää
03/07/2019

Digitalisoituminen tuo logistiikka-alalle suuria mahdollisuuksia. 

Lue lisää
03/07/2019

Kasvava dynamiikka ja monimutkaiset prosessit lisäävät varaston vaarapotentiaalia. Jungheinrichin tavoite on vähentää sisälogistiikkaan liittyviä tapaturmia ja asettanut henkilöiden ja varaston turvallisuuden pysyvästi etusijalle.

Lue lisää
03/07/2019

Sähäkkä keräilyteho, parempi näkyvyys ja parempi turvallisuus kuljettajaa avustavalla järjestälmällä.

Lue lisää
03/07/2019
  • Luokkansa lyhin trukki integroidun litiumioniakun ansiosta
  • Uusi ohjauskonsepti smartPILOT ketterämpään työskentelyyn varastossa 
  • Erittäin turvallinen kolmelle sivulle asennetun suojuksen ja turvakehän ansiosta


Lue lisää
03/07/2019

Mallisarjan 6 suurtehotrukki 900 mm:n kuorman painopisteellään kantaa jopa 9 tonnin kuormia ja soveltuu sekä sisä- että ulkokäyttöön.

Lue lisää
10/23/2017

Jungheinrich esitteli InterAirport-messuilla uuden istuimelta ajettavan, sähkökäyttöisen EZS 7280 -vetotrukkinsa. Vetokyvyltään jopa 28 tonnin trukin ominta aluetta ovat varsinkin lentokenttien ja teollisuuslaitosten ulkotyöt.

Lue lisää

Onko sinulla kysyttävää?