Yhteydenottolomake
+358 9 7599 330 Soita meille Maksuton puhelinnumero
Content Vuokrauksen edut

Jungheinrich Suomessa

Jungheinrich kuuluu alallaan maailman vanhimpiin ja suurimpiin trukkien valmistajiin - olemme maailmalla kolmanneksi suurin ja Euroopassa toiseksi suurin. Päämääränä on aina ollut laatu, kestävyys, kokonaistaloudellisuus, turvallisuus ja teknologian edistyksellisyys.

Yli 50 vuoden ajan on Suomessa ajettu Jungheinrichin trukeilla. Jungheinrichin trukkien menestyksen ja asiakkaidemme vaatimusten lisääntyessä aloitimme Jungheinrich Lift Truckin toiminnan Suomessa toukokuussa 2004. Keskitymme asiakkaidemme logistisen maailman toiminnan varmistamiseen. Meiltä saat kaiken trukkeihin liittyvän palvelun - myynnin, huollon, varaosien ja teknisen tuen palvelut löydät saman katon alta Ahjosta, Keravalta.

Palvelemme asiakkaitamme koko henkilöstömme voimalla, joka koostuu alan ammattilaisista sekä palveluhenkisestä tukitiimistä. Tulemme mielellämme paikan päälle avustamaan materiaalisiirtoihin ja niiden käsittelyyn liittyvissä kysymyksissä. 

Jungheinrich Suomi pähkinänkuoressa

Kokemuksia

Tähän sivustolle on koottu tapauskohtaisesti Jungheinrich Suomesta kertovia referenssejä. Ota selvää, miten asiakkaiden haasteet ovat ratkaistu sekä minkälaisia kokemuksia heillä on yhteistyöstä kanssamme. Älä usko meitä, usko asiakkaitamme!

Tuote-esittelyvideot

Videoissa kerrotaan Jungheinrichin varastoratkaisuista. Olemme kansainvälinen logistiikkajärjestelmien kokonaistoimittaja. Haluamme olla kumppani, jolta saat kaiken tarvitsemasi yhdestä paikasta.

Jungheinrich lähelläsi

Palvelemme sinua mielellämme henkilökohtaisesti ja myös suoraan paikan päällä. Toimipaikkahaullamme löydät lähimmän toimipaikkasi sekä yhteyshenkilön, joka voi auttaa sinua parhaiten. Odotamme yhteydenottoasi!

Yhteystiedot huolto ja varaosat

Myydyimmät tuotteet verkkokaupastamme

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi.

Pyydä yhteydenottoa jo tänään!

Ota meihin yhteyttä

Yhteydenotot lomakkeella tai puhelimitse

Ota yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää?