Yhteydenottolomake
+358 9 7599 330 Soita meille Maksuton puhelinnumero
Stage Varaustekniikka
Akkua säästävä varaus suurtaajuustekniikan avulla

Integroidut varaajat

Meiltä saat integroidut varaajat 24 V:n ja 48 V:n sovelluksiin.

Suurtaajuustekniikka takaa akkua säästävän varauksen kaikissa teholuokissa – kaikille toimialoille, kaikkiin akkutyyppeihin. Yli 60 vuoden kokemuksemme sähkökäytöistä on valjastettu integroitujen varaajiemme kehitystyöhön.

Jungheinrichin integroidut varaajat soveltuvat erinomaisesti käytettäviksi ilman akun vaihtoa ja myös mukaan otettaviksi. Niiden käsittely on mahdollisimman yksinkertaista: varaajan voi kytkeä iltaisin tai sopivassa välissä vaivattomasti tavalliseen 230 V:n pistorasiaan. Eri teholuokkien ansiosta käyttömahdollisuudet ovat monipuoliset ja ne kattavat kaikki toimialat ja akkutyypit. Jungheinrichin suurtaajuustekniikka takaa akkua säästävän varauksen.

Käytettävissä kaikkialla maailmassa

Integroidut varaajat on määritetty maailmanlaajuista käyttöä silmällä pitäen siten, että ne soveltuvat useisiin eri malleihin. Kohdemarkkinoista riippuen tarjoamme kaksi erilaista jännitetyyppiä yksivaihekäyttöön: 230 V Eurooppaa ja monia muita maita varten ja 115 V Pohjois-Amerikan maita varten.

Tämän lisäksi tuotevalikoimassamme on useita kymmeniä verkkopistokemalleja. Integroidut varaajat liitetään trukin sisäisen verkoston – nk. CAN-väyläliitännän – avulla optimaalisesti trukkiin. Varauksen aikana varaustila näkyy trukin näytössä.

Liikkeellelähtösuojan ja IP54-suojausluokan ansiosta turvallinen

Liikkeellelähtösuoja tuo turvaa: jos integroidun varaajan pistoke on pistokkeessa, trukki ei voi lähteä liikkeelle. Siten estetään tahattoman irtirepäisyn aiheuttama pistokkeen tai pistorasian vaurioituminen ja vältetään sähköiskuvaara.

Turvallisuuden lisäämiseksi Jungheinrichin integroidut varaajat on valmistettu suojausluokan IP54 (International Protection Code 54) mukaisesti, eli ne ovat vesi- ja pölytiiviitä. Teho siirretään määriteltyjen Tyco-pistoliitäntöjen välityksellä. Siten estetään ruuvipulteissa olevien mutterien löystyminen.

Onko sinulla kysyttävää?