Yhteydenottolomake
+358 9 7599 330 Soita meille Maksuton puhelinnumero
EDS_Kabel

Akut/varaustekniikka

Tarjontamme olennainen painopiste on energian tehokkaassa käytössä. Tämä merkitsee yrityksellesi pienempiä kokonaiskustannuksia, suurempia toimintasäteitä, trukkien jatkuvaa käytettävyyttä, päästöttömyyttä ja positiivista energiatasetta.
Voidaksemme taata tämän kaiken, kehitämme ja valmistamme ainoana toimittajana trukkien ja ohjausjärjestelmien lisäksi myös ohjelmistot, akut ja varaustekniikan itse. Kaikenkattava järjestelmä yhdeltä toimittajalta. Kaikki komponentit ovat yhteydessä toisiinsa ja takaavat parhaan mahdollisen energian hyödyntämisen, käsittelyn ja turvallisuuden.

Edelläkävijä jo vuosikymmenten ajan

Jungheinrich on todellinen sähkökäyttöisyyden edelläkävijä.
Yli 95 % valmistamistamme trukeista on sähkökäyttöisiä, eli lähes koko mallistomme. Vuosikymmenten kuluessa olemme kehittäneet trukista, akusta ja varaustekniikasta muodostuvaa älykästä kokonaisjärjestelmää jatkuvasti. Näin voimme taata trukin olevan käytettävissä yli kahden vuoron ajan yhdellä latauksella jo vanhalla kunnon lyijyakulla. Ja Jungheinrichin ylivoimainen ja täysin huoltovapaa litiumionitekniikka nostaa varaston sähkökäyttöisyyden täysin uudelle tasolle.

Älykkään varaustekniikan suoma etumatka

Varaajat ovat kaikkea muuta kuin vähäpätöisiä. Jungheinrichin varaustekniikka edustaa tekniikan huipputasoa, mutta sen käyttäminen on silti hyvin yksinkertaista ja ehdottoman varmaa. Varaajiemme mikroprosessoriaivot takaavat kaikissa olosuhteissa optimaalisen latauksen, niin että trukkisi ovat nopeasti täyteen ladatut ja käyttökunnossa välilatauksen sujuessa yhdessä silmänräpäyksessä.

Laatua, johon voit luottaa

Akku on jokaisen sähkökäyttöisen trukin sydän. Jungheinrich on sähkökäyttöisyyden edelläkävijä ja toimii jatkuvasti alan suunnannäyttäjänä. Koe itse Jungheinrichin akkujen laadukkuus ja huippuluokan suorituskyky.

Mahdollisimman tehokasta

Oikea varaustekniikka tarjoaa etulyöntiaseman. Moderni varaustekniikka on ollut Jungheinrichilla käytössä jo pitkään ja sitä kehitetään jatkuvasti. Tavoitteenamme on, että voimme vastata optimaalisesti yrityksesi energiatehokkuustarpeisiin. 

Onko sinulla kysyttävää?