Yhteydenottolomake
+358 9 7599 330 Soita meille Maksuton puhelinnumero
Stage Ihre Lösungen

Tarjoamamme ratkaisut

Jungheinrich on sisälogistiikan kaikkien aihepiirien ja alueiden johtava ratkaisujen tarjoaja. Kattavan trukkien, logistiikkajärjestelmien ja palveluiden valikoimamme avulla varmistamme, että jokainen asiakas saa optimaalisen ratkaisun tarpeisiinsa – samantekevää mistä alasta tai minkä kokoisesta yrityksestä on kysymys. Erityinen vahvuutemme on kykymme huomioida yksilölliset varastoympäristöt ja alakohtaiset erityisvaatimukset. Sillä oikea ratkaisu on aina yksilöllinen ratkaisu.

Mitä kokemuksia asiakkaillamme on meistä

Sisälogistiikan johtavana osaajana tarjoamme asiakkaillemme räätälöityjä tuotteita, ratkaisuja ja palveluja, kaiken saman katon alta. Toimialasta ja yrityksen koosta riippumatta. Asiakastarinamme osoittavat, miten tärkeää asiakkaidemme menestyminen ja tyytyväisyys meille on. 

Ei kompromisseja

Litiumioniakut mullistavat sähkökäyttöisten trukkien markkinat ja siihen on syynsä. Suurtehoenergiakennot päihittävät perinteiset lyijyakut maailmanluokan suorituskykynsä, nopeiden varausaikojensa ja huoltovapautensa ansiosta. Jungheinrichin litiumioniakut ovat tauotta käytettävissäsi.

Yrityksesi tarpeisiin räätälöidyt ratkaisut

Olipa kyseessä vähittäis- tai tukkukauppa, logistiikka tai teollisuus – autot, elintarvikkeet ja juomat tai lääkinnälliset tuotteet. Jungheinrichilla on syvällinen tietämys kaikilta aloilta – ja yritys kykenee tarjoamaan oikeat ratkaisut yhdeltä ja samalta toimittajalta.

Kattava valikoima kaikkiin logistiikan tehtäviin

Ripeä lastaus ja purkaminen, tehokas kuljetus, turvallinen varastointi, varastosta poisto tai siirtäminen tai nopea ja tarkka keräily – Jungheinrichilla on yrityksesi tarpeisiin räätälöity ratkaisu kaikkiin käyttötarkoituksiin ja sisälogistiikan tehtäviin – kaikki samalta toimittajalta.

Efficiency in Motion

Automatisoinnin asiantuntevana kumppanina suunnittelemme ja toteutamme yrityksesi tarpeisiin räätälöidyn logistiikkajärjestelmän, joka lisää varastosi taloudellisuutta automaattisesti.

Jungheinrichin 360°:n suoja

Varasto ei ole lasten leikkipaikka. Mutta sen pitäisi olla aivan yhtä turvallinen.

JOHDETTU VARASTO EI OLE TULEVAISUUDEN KAIKUA

Digitalisointi ja verkottuminen eivät ole itsetarkoitus – ne tekevät prosesseistasi tehokkaampia ja kannattavampia. Ja kun saat rinnallesi oikean kumppanin, syntyy sinfonia. Milloin aika on kypsä oman yrityksesi alkusoitolle?

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi

Pyydä yhteydenottoa jo tänään!

Stage Dividende

Yhteydenotot lomakkeella tai

puhelimitse

Ota yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää?