Yhteydenottolomake
+358 9 7599 330 Soita meille Maksuton puhelinnumero
Stage Einzelhandel & Großhandel

Vähittäis- ja tukkukauppa

Nopea tahti, joustavuus ja optimaalinen kustannustehokkuus ovat vähittäis- ja tukkukaupan aloilla perusvaatimuksia, jotka logistiikkaprosessien on täytettävä. Etenkin verkkokaupan voimakas buumi edellyttää älykkäitä ratkaisuja jokaista asiakasta varten. Ja tässä asiassa on sananmukaisesti aina kyse minuuttipelistä.

Turvallinen ja tehokas kapeakäytävävarasto

Veken Kaluste Oy on kodinomainen kasvava huonekaluliike pohjoissuomessa. Kolmen myymälän ja verkkokaupan avulla he toimittavat huonekaluja ympäri Suomea. Kasvun takia heidän piti päivittää varastoaan tuottavammaksi turvallisuutta unohtamatta.

Verkkokaupan lähetysprosessien automatisointi

Jungheinrich automatisoi amerikkalaisen verkkokaupan edelläkävijän kuljetusjärjestelmän ja lisäsi samalla prosessien luotettavuutta.

Maanjäristysvarma ja tehokas

Birner on Itävallan suurin autojen varaosajälleenmyyjä. Jakeluvarasto oli osa yrityksen uutta logistiikkastrategiaa. Se vain sattuu sijaitsemaan kategorian 4 maanjäristysvyöhykkeellä. Jungheinrich toimitti yritykselle vakuuttavan, modernin konseptin. Nyt mikään ei voi enää heiluttaa tätä varastoa.

Keller & Kalmbach

Keller & Kalmbach kuuluu pienosien käsittelyn johtaviin palveluntarjoajiin. Jungheinrich rakensi Münchenistä käsin toimivan yrityksen keskusvaraston Hilpoltsteiniin ja huolehti myös sen laajennuksesta.

Varaston uudelleen muokkaus lisätilan saamiseksi.

Sim Finland Oy on johtava hajusteettomien kampaamotuotteiden valmistaja. He tarjoavat kampaamoille intohimolla suunniteltuja korkealaatuisia hajusteettomia kampaamotuotteita sekä kokonaisia kampaamoratkaisuja. Tämän taatakseen Sim Finland toteutti yhdessä Jungheinrichin kanssa nykyaikaisen varaston.

Tehokasta tuottavuutta

Etra Oy on suomalainen teknisen kaupan erikoisliike tarjoten asiakkailleen laajan valikoiman teollisuustuotteita ja palveluita. Etran toimipisteet ja Etra Megacenter-ketju muodostavat valtakunnallisen jakeluverkoston nopeilla toimituksilla. Jungheinrich ratkaisut helpottavat logistiikan ylläpidossa.

Turvallinen ja tehokas kapeakäytävävarasto

Veken Kaluste Oy on kodinomainen kasvava huonekaluliike pohjoissuomessa. Kolmen myymälän ja verkkokaupan avulla he toimittavat huonekaluja ympäri Suomea. Kasvun takia heidän piti päivittää varastoaan tuottavammaksi turvallisuutta unohtamatta.

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi

Pyydä yhteydenottoa jo tänään!

Stage Dividende

Yhteydenotot lomakkeella tai

puhelimitse

Ota yhteyttä

Maailma pyörii ja tavarat liikkuvat yhä nopeammin

Vähittäiskauppaa ja tukkukauppaa edustavien asiakkaidemme odotukset ovat kasvavan verkkokaupankäynnin myötä kahdenlaisia: toimitus- ja palautusaikojen on lyhennyttävä nopeutettujen sisälogistiikan prosessien myötä. Samalla kausiluonteisten ruuhkien tai alennusmyyntien aiheuttamiin myyntipiikkeihin on pystyttävä reagoimaan joustavasti. Yhdessä nämä odotukset edellyttävät varaston prosesseilta äärimmäistä joustavuutta ja keräilyvaiheelta huipputeknisiä ratkaisuja.

Etsitkö kokonaisvaltaista, muunneltavaa ratkaisua? Kaikkikanavaista jakelukeskusta kaikkia tilaustyyppejä varten? Jungheinrichin vähittäis- ja tukkukaupalle räätälöidyt logistiikkaratkaisut ovat juuri sitä, mitä etsit.

Sisälogistiikka 4.0 – Jungheinrichin mukana yrityksesi on etulyöntiasemassa

Jungheinrich tarjoaa yrityksellesi logistiikka 4.0:n mukaisen kokonaisratkaisun, jonka "aivoina" toimii Jungheinrichin oma varastonhallintajärjestelmä. Se kuvantaa kaikki prosessit tavaran vastaanotosta varastosta ottoon ja saa esimerkiksi osittain tai täysin automatisoidun kapeakäytävävaraston automaattitrukkeineen toimimaan sujuvasti – kuin taikaiskusta. Sinä säästät aikaa ja rahaa.

Vähittäis- ja tukkukauppaa varten kehittämiimme logistiikkaratkaisuihin kuuluvat myös täys- ja sekalavojen kuormaus kierroksen mukaisesti, Same-Day/Next-Day-toimitusten huomioiminen tai suurten palautusmäärien ammattimainen käsittely. Jungheinrichin ergonomisten keräilyratkaisujen ansiosta myös tilankäyttö on optimaalista ja varaston turvallisuus entistä paremmalla tasolla. 

Tarjontamme täydentää kattava valikoima suorituskykyisiä ja energiatehokkaita lavansiirto- ja pinontavaunuja ja trukkeja. Innovatiivinen kapeakäytävätrukki EKX 516 ei esimerkiksi hätkähdä huonoja alustaolosuhteita. Se myös parantaa kapeakäytävävaraston turvallisuutta ja työskentelytehoa. Näin vihreän logistiikan aikana kaikki Jungheinrichin trukit ovat luonnollisesti saatavana myös innovatiivisella litiumionitekniikalla varustettuna, mikä tarkoittaa tuottavuuden ja tehokkuuden parantumista entisestään. Kaiken tämän tarkoituksena on varmistaa, että vähittäis- tai tukkukaupan yrityksesi voi toimia ja kehittyä entistä nopeammin.

Onko sinulla kysyttävää?