Yhteydenottolomake
+358 9 7599 330 Soita meille Maksuton puhelinnumero
Stage Lyijyakut
Luotettavaa laatua

Lyijyakut

Hyödynnä 24 V:n, 48 V:n ja 80 V:n akkujen luotettavaa tekniikkaa kaikissa käyttökohteissa.

Jungheinrichin vakiomalliset lyijyakut ovat toimituskunnossaan valmiita käytettäviksi niin kevyissä kuin vaativissakin tehtävissä. Pidennetyn huoltovälin akkuja voi käyttää kevyissä ja keskiraskaissa tehtävissä. Saat erinomaisen tehon tuomat hyödyt käyttöösi edullisesti.

Huipputehon takaava kestävä akkutekniikka, erinomainen luotettavuus ja energiatiheys – sen takaavat Jungheinrichin suljetut vakiolyijyakut, jotka ovat 24 V:n, 48 V:n ja 80 V:n malleina valmiina kevyistä vaativiin tehtäviin. Käytämme akuissamme nestemäistä elektrolyyttiä ja luotettavaa putkilevytekniikkaa. Napojen elektrolyyttitiiviit läpiviennit takaavat, että akut säilyttävät tiiviytensä pitkään. Täyseristettyjen, ruuvattujen napojen ja kennojen liitososien ansiosta ne ovat lisäksi helppohuoltoisia.

Lisäominaisuudet lisäävät tehokkuutta

Lisävarusteena saatavassa elektrolyytin kierrätyksessä akkuun pumpattava ilma sekoittaa akkuhapon kauttaaltaan. Menetelmän etuna on akkujen nopeampi varaaminen. Vähäisen vedenkulutuksen ansiosta myös huoltotarve vähenee. Lisävarusteena saatava Jungheinrichin keskitetty Aquamatik-vedenlisäystoiminto lisää akkujen tehoa entisestään.

Pidennetyn huoltovälin lyijyakut

Myös pidennetyn huoltovälin lyijyakkuja on saatavana 24 V:n, 48 V:n ja 80 V:n malleina ja ne soveltuvat kevyistä vaativiin tehtäviin. Optimoidut levymetalliseokset vähentävät vedenkulutusta. Se mahdollistaa jopa 120 sykliä (varaus-/purkausvaihetta) tarvitsematta lisätä vettä. Tällöin myös lisävarusteena saatavat elektrolyytin kierrätys ja Aquamatik-toiminto pääsevät oikeuksiinsa. 

Onko sinulla kysyttävää?