Yhteydenottolomake
+358 9 7599 330 Soita meille Maksuton puhelinnumero
Stage Chemie & Pharma

Kemia- ja lääketeollisuus

Suurin mahdollinen nopeus maksimaalisella turvallisuudella – ne ovat tärkeimmät kemian- ja lääketeollisuuden sisälogistiikkaprosesseille asetettavat vaatimukset. Tarjoamme sinulle optimaaliset ratkaisut niihin. Aina räjähdyssuojatuista vaarallisten aineiden varastoista automatisointiratkaisuihin, jotka on räätälöity tarkalleen yrityksesi erityisvaatimusten mukaan.

Sveitsin korkein korkeavarasto

Uusi korkeavarasto kurottaa 44 metrin korkeuteen Domat/Emsin ylle. Siten tämän kemian alan yrityksen käytössä on tyyppinsä korkein rakennus koko Sveitsissä. Rakennuksen ennätysajassa pystyttänyt Jungheinrichin tiimi vastaa myös sen huollosta.

Dynaamista hallintaa ympäri vuorokauden

Jungheinrich toteutti nimekkään puhdistusainevalmistaja Henkelin jakelukeskuksen Venäjälle keskitalvella. Ratkaisu perustuu Jungheinrichin varastonhallintajärjestelmään, lyhentää toimitusreittejä ja siinä sivussa myös CO2-päästöja.

Kaksitasoinen lavojen korkeavarasto Sauerille

Ilahduttava lähtökohta sisälogistiikkajärjestelmän investoinnille oli käyttäjän positiivinen suhtautuminen ja tarvittavan laitteiston laajentaminen vastaavasti.

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi

Pyydä yhteydenottoa jo tänään!

Stage Dividende

Yhteydenotot lomakkeella tai

puhelimitse

Ota yhteyttä

Turvallisuus on kaikki kaikessa

Kemia- ja lääketeollisuuden logistiikka on vaativa toteuttaa. Tiukat lakimääräykset ja herkkien, usein myös vaarallisten, tuotteiden käsittelyä koskevat äärimmäiset turvallisuus- ja hygieniavaatimukset asettavat suuntaviivat, joissa ei ole neuvotteluvaraa. Tämä koskee niin vaarallisten aineiden kuljetusta, varastointia ja asianmukaista käsittelyä kuin työ- ja ympäristöturvallisuuden näkökohtiakin. 

Tästä huolimatta kemian logistiikan asiakkaat odottavat, että tuotteet toimitetaan yhä nopeammin – samalla kun kaikkia lakimääräisiä turvallisuusstandardeja luonnollisesti noudatetaan. Kemian- ja lääketeollisuuden logistiikkaa koskee vieläkin enemmän kuin muita logistiikan aloja: virheitä ei saa tapahtua. Jungheinrich pystyy vastaamaan erinomaisesti näihin haasteisiin. Tarjoamme kattavat ratkaisut, jotka optimoivat tavaravirtasi, tehostavat prosesseja ja vastaavat samalla tiukimpiakin laatu- ja turvallisuusvaatimuksia. 

Käytännön kokemuksella käytännön hyötyä: ihmisten ja ympäristön suojelemiseksi

Hyvä esimerkki kemian teollisuuden logistiikasta, jossa käytännön kokemuksella luodaan käytännön hyötyä, ovat räjähdyssuojatut trukkimme. Toimitamme kemian- ja lääketeollisuuden erikoistarpeisiin räätälöidyt tuotteet ja järjestelmät, jotka mahdollistavat sähkö- ja dieseltrukkien turvallisen käytön myös ympäristöissä, joissa esiintyy syttyviä kaasuja, höyryjä, jauheita ja pölyä. Näin ne eivät ainoastaan suojaa yrityksessäsi olevia henkilöitä ja ympäristöä. Jungheinrich-suojausjärjestelmä täyttää myös eurooppalaisen ATEX-direktiivin 2014/24/EU (ATEX = Atmosphères Explosibles) vaatimukset. 

Kaikki kemian- ja lääketeollisuudelle toimittamamme kuljetusvälineet on lisäksi varustettu myös muilla turvallisuusratkaisuilla, kuten esim. kuormaturvallisuuden ja törmäyssuojauksen avustavilla järjestelmillä ja erityisillä vakauselementeillä. Varaston turvallisuutta voidaan parantaa vieläkin enemmän aina tavaran vastaanotosta lähetykseen asti käyttämällä automaattitrukkeihin perustuvia (puoli)automatisoituja logistiikkaratkaisuja, joita Jungheinrichin varastonhallintajärjestelmä WMS ohjaa älykkäästi ja tarkasti. Tämä minimoi inhimillisten virheiden mahdollisuudet. 

Lisäksi ympärivuorokautisen käytön mahdollisuus parantaa kustannustehokkuuttasi. Kemian- ja lääketeollisuuden asiakkaana käytettävissäsi on näin tulevaisuuskelpoinen kaikkikanavainen ratkaisu. Tehokkaisiin varastojärjestelmiimme yhdistettynä tämä merkitsee optimoitua, erinomaista keräilytehoa, joka mahdollistaa yhä suuremman tuotevalikoiman logistisen käsittelyn. Vielä yksi asia: WMS ohjaa vaaralliset aineet tai erityisen tiukkaa hygieniaa vaativat tuotteet tarvittaessa varaston tietyille alueille, jolloin tällaisten tuotteiden käsittelyä ja varastointia koskevien lakimääräyksien noudattaminen varmistetaan automaattisesti. 

Onko sinulla kysyttävää?