Yhteydenottolomake
+358 9 7599 330 Soita meille Maksuton puhelinnumero
Stage Sauer
Automaattinen lavojen korkeavarasto

Taloudellinen ja kokonaisvaltainen ratkaisu Sauer GmbH & Co.KG:lle

Sauer GmbH & Co.KG, joka aiemmin tunnettiin Saksan leluteollisuuden markkinajohtajana, suunnittelee ja valmistaa nykyisin mm. pulloja ja rasioita kosmetiikka-, kemian-, lääke- ja elintarviketeollisuuden tarpeisiin. Myös tekniset tuotteet, kuten lasten turvaistuimet, kuuluvat heidän valikoimiinsa.

Saumaton prosessi

Ilahduttava lähtökohta sisälogistiikkajärjestelmän investoinnille oli käyttäjän positiivinen suhtautuminen ja tarvittavan laitteiston laajentaminen vastaavasti. Jungheinrichin tarjous automaattisesta lavojen korkeavarastosta tarkoitti suorituskapasiteetin parantumista hakuaikojen nopeutumisen myötä, alhaista virhetiheyttä ja tehokasta tilankäyttöä.

Norbert Manger
Projektipäällikkö, Jungheinrich

”Tärkeimpiä etuja on hyllystöhissin ja sen teleskooppihaarukoiden takaama erinomainen suorituskapasiteetti.”

Uudenlainen varastokonsepti ja automaattinen hyllystöhissi

Uusi varastokonsepti perustuu täysautomaattiseen korkeavarastoon, jossa hyödynnetään automaattista hyllystöhissiä, materiaalinkäsittelykalustoa ja Jungheinrichin WMS-yhteyttä. Automaattinen hyllystöhissi on suunniteltu pinoamistoimintoihin ja hyllystä ottamiseen kaksinkertaisessa varastointisyvyydessä. Sen ansiosta tavaroiden käsittely sujuu erittäin taloudellisesti. Taloudellisuus taas on tärkeää ohjattaessa kolmikäytäväistä automaattista kapeakäytävävarastoa, jossa on yli 25 500 varastopaikkaa 11 eri hyllytasossa. Lisäksi Jungheinrich toimitti kaiken varastoon tarvittavan kuljetintekniikan mukaan lukien keskittämisaseman, lavapinoajan ja lavojen etiketöintilaitteen. Jungheinrichin tytäryhtiö MIAS toimitti automaattisen hyllystöhissin sisältämät kolme osaa, mukaan lukien teleskooppihaarukat.

Nopea asennus ja järjestelmän erinomainen käytettävyys

”Järjestelmän tärkeimpiä etuja on hyllystöhissin ja sen teleskooppihaarukoiden takaama erinomainen suorituskapasiteetti”, toteaa Nobert Manger, joka projektipäällikön ominaisuudessa vastasi sisälogistiikkajärjestelmän asennuksesta kohteeseen. Nopeasti, reilusti alle vuodessa, valmiiksi saatettu asennus, erinomainen vastine asiakkaan sijoitukselle, järjestelmän huippuluokan käytettävyys ja helppokäyttöisyys olivat kaikki tervetulleita lisäominaisuuksia.

Onko sinulla kysyttävää?