Yhteydenottolomake
+358 9 7599 330 Soita meille Maksuton puhelinnumero
Stage Logistik

Logistiikka

Globalisoidun logistiikan aikana palveluiden kustannustehokkaasta ulkoistamisesta on tullut standardi. Tuemme yritystäsi kattavalla tarjonnalla tavara- ja toimitusketjujesi optimoimiseksi aina tarkalleen räätälöityihin automaatioratkaisuihin asti.

Turvallinen ja tehokas kapeakäytävävarasto

Veken Kaluste Oy on kodinomainen kasvava huonekaluliike pohjoissuomessa. Kolmen myymälän ja verkkokaupan avulla he toimittavat huonekaluja ympäri Suomea. Kasvun takia heidän piti päivittää varastoaan tuottavammaksi turvallisuutta unohtamatta.

Palveluntarjoaja Rudolph Logistik

Rudolph Logistik otti kattavat logistiikkaratkaisut käyttöön useilla teollisuuden aloilla. Prosessit optimoitiin Jungheinrichin automaattitrukkien avulla.

Optimaalista keräilytehoa

GLX Global Logistic Servicen moderni, yhtenäinen sisälogistiikkaratkaisu ehkäisee pullonkaulojen muodostumista ja lisää varaston kapasiteettia tuntuvasti.

Vahva kalusto tehokkaisiin materiaalivirtoihin

Saksan Heddesheimissa sijaitseva pfenning logistics GmbH:n 20 hehtaarin suuruinen logistiikkakeskus luottaa Jungheinrichin trukkeihin. Vaikuttava 88 trukista koostuva kalusto toimii energian talteenoton ansiosta erittäin tehokkaasti.

Turvalliset prosessit, helppo integrointi

Saksan Bielefeldissä sijaitseva logistiikka-alan yritys Wahl & Co valitsi uuden korkeavarastonsa rakentamiseen Jungheinrichin asiantuntemuksen, joka on syystäkin ylpeä trukkiensa laadukkuudesta ja niiden integroinnin helppoudesta olemassa olevaan IT-järjestelmään.

Yksi varasto, 600 tonnia teräshyllyjä

Migros Verteilbetrieb Neuendorf AG:n elintarvikkeisiin kuulumattomien tuotteiden varasto edustaa keräilyn ja varaston täydennystoimintojen osalta alan viimeisintä kehitystä. Se vastaa koko Migros-konsernin tavaroiden toimituksista. Jungheinrichin hyllystöt ja trukit muodostavat varaston ytimen.

Tehokasta tuottavuutta

Etra Oy on suomalainen teknisen kaupan erikoisliike tarjoten asiakkailleen laajan valikoiman teollisuustuotteita ja palveluita. Etran toimipisteet ja Etra Megacenter-ketju muodostavat valtakunnallisen jakeluverkoston nopeilla toimituksilla. Jungheinrich ratkaisut helpottavat logistiikan ylläpidossa.

Tilaa säästävä siirtohyllystö

Yhdessä asiantuntijoidemme sekä Talokaivo Oy:n toiveiden mukaan päätimme toteuttaa siirtolavahyllystön tukemaan raaka-aineen sekä valmistuotteiden varastointia Talokaivon uudessa kiinteistössä.

Manuaalisesta tuotannosta automaattiseen

Trumpf luottaa Jungheinrichin automaattitrukkien ja ihmisten väliseen optimaaliseen työntekoon. Automaattitrukit operoivat itsenäisesti tässä Smart Factory -tehtaassa. Älykkään ohjelmiston ja tarkan navigoinnin ansiosta nämä tehokkaat AGV-trukit varmistavat erinomaisen työnkulun joka päivä.

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi

Pyydä yhteydenottoa jo tänään!

Stage Dividende

Yhteydenotot lomakkeella tai

puhelimitse

Ota yhteyttä

Kaikki virheettömien ja tulevaisuuskelpoisten prosessien eteen

Yhä lyhyemmät toimitusajat, suuret hintapaineet, jatkuvasti monimutkaistuvat jakeluvaatimukset – logistiikallaon edessään koko joukko haasteita. Vuosi toisensa jälkeen yritysten on löydettävä uusia säästömahdollisuuksia, jotta niillä olisi mahdollisuus pärjätä globaalissa maailmassa. Meidän avullamme voit katsella rauhallisin mielin tulevaisuuteen.

Autamme yritystäsi asentamaan kustannustehokkaat, aikaa säästävät ja joustavat järjestelmät. Lähtökohtana on aina mahdollisimman saumaton ja virheetön logistiikkaprosessi, joka korostaa erityisesti myös työntekijöiden turvallisuutta. Tehokas IT-infrastruktuurimme takaa prosessien tehokkuuden ja läpinäkyvyyden esimerkiksi saumattomassa lähetysten seurannassa.

Yrityksesi on hallittava erilaisia kuorma-alustoja ja jatkuvasti laajeneva tuotekirjo? Tarjoamme yrityksellesi ja kaikille logistiikkakumppaneillesi räätälöityjä ratkaisuja, jotka ovat aina käytettävissäsi tiheän palveluverkostomme ansiosta.

Automatisoinnista energian säästöön

Logistiikka on erittäin moninainen ala, ja sitä luonnehtivat usein myös alakohtaiset ratkaisut. Tästä syystä myös teknologisten ja prosesseihin liittyvien ratkaisujen kirjo on lähes loputon. Joillekin asiakkaillemme esimerkiksi korkea- ja kapeakäytävävarastomme takaavat mahdollisuuden hyödyntää tila optimaalisesti ja suorittaa keräily nopeasti. Toisille logistiikka-asiakkaillemme sen sijaan automaattiset pientavaravarastot ovat tie menestykseen. Yhdessä varastonhallintajärjestelmämme (WMS) ja edistyksellisten IT-ratkaisujemme kanssa voidaan monet prosessit automatisoida (ainakin osittain). 

Näin voit pitää logistiikan prosessit käynnissä kellon ympäri minimaalisella työvoiman tarpeella – aiempaa kustannustehokkaammin ja varmemmin, ja aina maksimaalisella teholla. Mutta myös tehokkaat, tarvittaessa täysin sähköistetyt trukkimme ja automaattitrukkimme auttavat yritystäsi optimoimaan prosessejaan. Teemme tämän kaiken valmistellaksemme prosessisi tulevaisuuskelpoisiksi ja logistiikka 4.0:n mukaisiksi: taloudellisesti, varmasti ja maksimaalisella teholla.

Onko sinulla kysyttävää?