Yhteydenottolomake
+358 9 7599 330 Soita meille Maksuton puhelinnumero
Stage Migros-Verteilbetrieb Neuendorf AG
Suuryrityksen varasto

Migros Verteilbetrieb Neuendorfin toimipisteessä kaikki toimii Jungheinrichin trukkien ja lavahyllyjärjestelmien avulla

Migros Verteilbetrieb Neuendorf AG vastaa koko Migros-konsernin elintarvikkeisiin kuulumattomien tuotteiden ja pakastettujen tuotteiden toimituksista. Jungheinrich trukit ja hyllyjärjestelmät huolehtii siitä, että uusi, elintarvikkeisiin kuulumattomia tuotteita käsittelevä varasto toimii sujuvasti.

Migros – malliesimerkki koosta

Migros on Sveitsin suurin vähittäiskauppa. Migros Verteilbetrieb Neuendorf AG on osa kyseistä konsernia ja samalla koko konsernin johtava osaamiskeskus puhuttaessa elintarvikkeisiin kuulumattomien tuotteiden ja pakastettujen tuotteiden logistiikasta. Siellä huolehditaan sekä tuotteiden varastoinnista, kokoamisesta ja keräilystä että jakelusta. Vuoden 2016 tilastojen mukaan yksinomaan Migros Verteilbetrieb Neuendorfissa käsiteltiin yli 2 350 000 lavaa vuodessa. Enimmillään samana vuonna 2016 tavaroita lähettiin päivässä yli 13 200 lavallista. 

Varasto, joka palvelee koko konsernia

Tämän logistiikkaketjun tärkein linkki on äskettäin avattu elintarvikkeisiin kuulumattomien tuotteiden varasto, joka on tarkoitettu keräilyyn ja varastopaikkojen täydennykseen. Siinä on viidessä eri tasossa tilaa noin 40 000 lavalle ja sen tärkein tehtävä on toimittaa päivittäin tuotteita konsernin kaikkiin yrityksiin. Tämän vuoksi Migros Verteilbetrieb Neuendorfiin haettiin palveluntarjoajaa, joka voisi tarjota koko ratkaisun. Niinpä he päätyivät Jungheinrichiin ja tilasivat koko trukkivalikoiman, hyllyjärjestelmät neuvonta- ja suunnittelupalveluineen sekä koko järjestelmän asennuksen varastoon. Jungheinrichilta toivottiin myös jälkimarkkinointipalveluja järjestelmän huoltoa ja ylläpitoa varten.

Avain suorituskapasiteetin kohentamiseen

Uusi hyllyjärjestelmä koostuu yksinomaan Jungheinrichin lavahyllyistä. Asiakas on ollut tyytyväinen laatuun, turvallisuuteen, monipuolisiin käyttömahdollisuuksiin ja Jungheinrichin asiantuntemukseen. Jungheinrichin lavahyllyt ovat todistaneet toimivuutensa useissa eri käyttökohteissa jo yli 30 vuoden ajan. Kuten eurolavat, kuormalavahyllyt kantavat jopa 1 000 kg:n lavapainoja. Hyllyjen statiikka vastaa lavahyllyjä koskevan eurooppalaisen standardin EN 15512 vaatimuksia. Ne täyttävät myös kaikilla muilla alueilla sovellettavien EN-standardien vaatimukset. Jungheinrichin asiantuntijat pystyttivät 600 tonnin edestä teräshyllyjä Migros Verteilbetrieb Neuendorfin varastoon. Ne muodostavat täydellisen kokonaisuuden Jungheinrichin nykyaikaisten trukkien kanssa.

Onko sinulla kysyttävää?