Yhteydenottolomake
+358 9 7599 330 Soita meille Maksuton puhelinnumero
Kuormalavahyllystöt

Staattinen lavavarastointi

Lavoja ja ristikkohäkkejä voi varastoida useilla eri tavoilla paikallisten olosuhteiden mukaan. Staattinen varastointi on sopiva ratkaisu, kun tavaroita siirrellään vain varastoinnin, varastosta oton ja siirtovarastoinnin puitteissa.

Erityisesti ristikkohäkeille suunnitellut, Jungheinrichin yhden kuormalavan hyllystöt hyödyntävät tilan optimaalisesti. Monipaikkaisten hyllystöjemme ja vapaan varastopaikan kohdistuksen ansiosta kaikki varastosi tuotteet ovat aina helposti saatavilla. Jokaiselle tasolle kahden hyllytolpan väliin voi varastoida useita lavoja. Vakiovarusteiset, 8–10 metrin korkuiset lavahyllyt on suunniteltu työntömastotrukkeja ja keräilytrukkeja varten. Korkeavarastoja varten niitä on mahdollista korottaa 12 metriin, täysautomaattista käyttöä varten jopa 40 metriin asti. Kapeakäytävävaraston monipaikkaisissa hyllystöissä nostokorkeudet ovat erittäin suuria. Nämä hyllystöt eivät juurikaan vie käytävätilaa.

Korkeavarastot säästävät tilaa

Jungheinrichin erityiset siilotyyppiset korkeavarastot vähentävät uusien hallien ja rakennusten tarvetta. Täysautomaattisesti ohjattuina nostokorkeus voi niissä olla jopa 40 metriä. Varaston katto ja seinät kiinnitetään suoraan hyllyihin.

FIFO- ja LIFO-periaatteiden mukaiset lavahyllyjärjestelmät

Jos sovellat lavavarastoinnissa FIFO-periaatetta (First-in-first-out), läpivirtaushylly tai yhdensuuntainen/läpiajettava hylly on toimiva ratkaisu. Vai noudatatko ehkä LIFO-periaatetta (Last-in-first-out)? Siihen tarjoamme Jungheinrichin syväkuormaushyllyjä vierekkäin sijoiteltuine hyllytolppineen. Näiden lavahyllyjärjestelmien kaltevuuskulma voi olla 3–5 prosenttia.

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi

Pyydä yhteydenottoa jo tänään!

Stage Dividende

Yhteydenotot lomakkeella tai

puhelimitse

Ota yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää?