Yhteydenottolomake
+358 9 7599 330 Soita meille Maksuton puhelinnumero
customer cases Hero Image

Asiakasreferenssit

Sisälogistiikan kaikki tarpeet ja alueet kattavana, alan johtavana osaajana asiakkaidemme tyytyväisyys on meille kaikkein tärkeintä. Siihen me pyrimme asiantuntemuksemme, kokemuksemme ja intohimomme turvin. Varmistamme, että asiakkaamme saavat yksilöllisiin tarpeisiinsa aina parhaat tuotteet, järjestelmät ja palvelut. Toimialasta ja yrityksen koosta riippumatta. 

Tähän sivustolle on koottu tapauskohtaisesti Jungheinrich Suomesta kertovia referenssejä. Ota selvää, miten asiakkaiden haasteet ovat ratkaistu sekä minkälaisia kokemuksia heillä on yhteistyöstä kanssamme. Älä usko meitä, usko asiakkaitamme!

Ideoita yrityksesi logistiikkaprosesseihin

Verkkokaupan aikakautena vähittäis- ja tukkukaupan logistiikkaprosesseilta vaaditaan etenkin nopeutta ja joustavuutta sekä hyvää kustannustehokkuutta. Jungheinrichilta saat sisälogistiikka 4.0:n vaatimusten mukaiset räätälöidyt ratkaisut.

Elinkykyä toimitusketjuusi

Elintarviketeollisuudessa automatisointi, nopeus ja joustavuus määrittävät tulevaisuuden. Jungheinrich kehittää räätälöityjä sisälogistiikkaratkaisuja, jotta yrityksesi voi valmistaa ja jaella elintarvikkeita, juomia tai rehua oikea-aikaisesti. Aina tehokkaasti, hygieenisesti ja turvallisesti.

Järjestelmällinen prosessin optimointi

Globalisoidun logistiikan aikana palveluiden kustannustehokkaasta ulkoistamisesta on tullut standardi. Tuemme yritystäsi kattavalla tarjonnalla tavara- ja toimitusketjujesi optimoimiseksi aina tarkalleen räätälöityihin automaatioratkaisuihin asti.

Automatisoinnin avulla menestykseen

Näin toimii nykypäivän teollisuus: raskasteollisuuden, metallintyöstön ja koneenrakennuksen aloilla toimivat tuottajat valmistautuvat tulevaan kattavan verkottumisen avulla. Meiltä saat siihen tarvittavat sisälogistiset ratkaisut.


Valmiina autonvalmistuksen tulevaisuuteen

Sähkökäyttöisyys ja autonominen liikenne. Yksilöllinen autonvalmistus Smart Factory -tehtaissa ja monikansalliset toimitusketjut: autoala elää parhaillaan perusteellista murrosta. Jungheinrich valmistaa jo nyt edistyksellisiä sisälogistisia ratkaisuja teollisuus 4.0:n mukaiseen autonvalmistukseen.

Räjähdyssuojauksesta automatisointiin

Suurin mahdollinen nopeus maksimaalisella turvallisuudella – ne ovat tärkeimmät kemian- ja lääketeollisuuden sisälogistiikkaprosesseille asetettavat vaatimukset. Jos virheitä ei saa tapahtua, tarjoamme yrityksellesi oikeat, tulevaisuuskelpoiset ratkaisut.

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi

Pyydä yhteydenottoa jo tänään!

Stage Dividende

Yhteydenotot lomakkeella tai

puhelimitse

Ota yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää?