Yhteydenottolomake
+358 9 7599 330 Soita meille Maksuton puhelinnumero
Stage Lagern

Varastointi – hyödynnä tila optimaalisesti

Paras mahdollinen tilan hyödyntäminen, tuotteen ja tilauksen mahdollisimman nopea yhdistäminen – varastointi muodostaa logistiikkaprosessin ytimen. Jungheinrich tarjoaa yrityksellesi laajan valikoiman trukkeja, hyllyjä ja järjestelmiä tehokkaaseen varastointiin: manuaalisesta automaattiseen.

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi

Pyydä yhteydenottoa jo tänään!

Stage Dividende

Yhteydenotot lomakkeella tai

puhelimitse

Ota yhteyttä

Optimaalinen varastointi – kuulostaa helpolta, mutta muuttuu koko ajan monimutkaisemmaksi

Verkkokaupan ja globaalien logistiikkaprosessien aikoina yhä suurempia määriä erilaisia tuotteita on pystyttävä varastoimaan ja ottamaan varastosta yhä nopeammin. Aikaa, kustannuksia ja tilaa optimoivasta varastoinnista on siksi tullut yhä tärkeämpää yritysten menestymiselle. 

Jungheinrich tarjoaa yrityksellesi yli 60-vuotisella kokemuksellaan varastointiin tarvittavien trukkien, hyllyjen ja varastojärjestelmien koko kirjon. Yksinkertaisesta sähkökäyttöisestä pinontavaunusta ja äärimmäisen monipuolisista varastotilan optimoivista työntömastotrukeista aina kapeakäytävävarastojen ykköslaitteeseemme EKX-kapeakäytävätrukkiin saakka. Toimitamme tarpeen mukaan manuaaliset, osittain tai täysin automatisoidut varastojärjestelmät samoin kuin koko tavaravirtasi valvontaan ja ohjaukseen vaadittavat ohjelmistokomponentit, eli kaiken tarvittavan tavaran varastoinnista aina varastosta poistoon saakka.

Hyllyjärjestelmät: avain työskentelytehon optimointiin

Varastojärjestelmämme vakuuttavat asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöidyllä rakenteellaan ja optimaalisella tilan hyödyntämisasteellaan. Lavavarastona, pientavaravarastona tai kapeakäytävävarastona. Manuaalisena tai automaattisena. Varastojärjestelmät eivät ole meille vain rautaa ja terästä. Hyllyt muodostavat varastosi selkärangan ja ovat avain optimaaliseen työskentelytehoon. Tästä syystä tarjoammekin kokonaisvaltaisen varastosuunnittelun, jossa hyllyjärjestelmät, trukit ja automatiikkakomponentit katsotaan osaksi käsi kädessä työskentelevää tiimiä. Jungheinrich tarjoaa kattavan valikoiman hylly- ja varastojärjestelmiä, lavarakenteita ja itsekantavia varastoja, eli siiloja, niin kuormalavojen, säiliöiden, alustojen, laatikoiden kuin pitkänkin tavaran varastointiin. Jotta olisit varustautunut tulevaisuuden haasteisiin ja pystyisit varastoimaan tavarasi optimaalisesti joka tilanteessa.

Onko sinulla kysyttävää?