Yhteydenottolomake
+358 9 7599 330 Soita meille Maksuton puhelinnumero
Stage Industrie

Teollisuus

Jungheinrichin avulla olet valmiina teollisuus 4.0:n haasteisiin, toimitpa raskasteollisuuden, metallintyöstön tai koneenrakennuksen alalla. Meiltä saat kaiken manuaalisista trukeista ja prosessivarmat materiaalitoimitukset takaavista materiaalijunista automaattitrukkeihin ja kattavaan digitaaliseen verkottumiseen.

Gasserin manuaalisen varaston digitalisointi

Itävaltalaisen metallinjalostussektorilla toimivan Gasser GmbH:n varastoprosessit sujuvat kellon tarkkuudella – kiitos Jungheinrichin varastonhallintajärjestelmän.

Kuljettajaton trukki vie materiaalia omatoimisesti

ThyssenKrupp automatisoi porrashisseissä käytettävien kisko-osien sisäisen kuljetuksen Jungheinrichin automaattitrukin avulla. Optimaalinen joustavuus ja minimaalinen tilantarve olivat tärkeimpiä valintaan johtaneita tekijöitä.

warehouseNAVIGATION takaa selkeän rakenteen

Uuden Saksan Leipzigiin nousseen tehtaansa myötä Eppendorfer Zentrifugen GmbH viitoittaa tietä modernille tuotantolaitokselle, jossa prosessit sujuvat entistä tehokkaammin, ja jossa se voi keskittyä ydinosaamiseensa.

Kokonaisvaltaista varastototeutusta Internormille

Räätälöity hyllyjärjestelmä laajensi Saksan Dammessa sijaitsevan, korkealaatuisia muovituotteita valmistavan Internormin varastoa n. 4 000 lavapaikalla.

Yhdessä voimme saavuttaa mitä vain

Elektroniikka kukoistaa: Uuden puoliautomaattisen kapeakäytävävaraston ja Jungheinrichin WMS Series 2 -ohjelmiston avulla Saksassa, Baijerin osavaltiossa toimiva markkinoiden johtava kaapelivalmistaja PSZ electronic jatkaa dynaamista kasvuaan.

Varaston uudelleen muokkaus lisätilan saamiseksi.

Sim Finland Oy on johtava hajusteettomien kampaamotuotteiden valmistaja. He tarjoavat kampaamoille intohimolla suunniteltuja korkealaatuisia hajusteettomia kampaamotuotteita sekä kokonaisia kampaamoratkaisuja. Tämän taatakseen Sim Finland toteutti yhdessä Jungheinrichin kanssa nykyaikaisen varaston.

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi

Pyydä yhteydenottoa jo tänään!

Stage Dividende

Yhteydenotot lomakkeella tai

puhelimitse

Ota yhteyttä

Teollisuus 4.0: Verkottuminen säästää aikaa ja rahaa

Teollisuus 4.0:n visio on teollisen tuotannon paradigman muutos kohti autonomisista, itseään ohjaavista yksiköistä koostuvia joustavia rakenteita. Automaattitrukkien kaltaisilla automatisoiduilla ja verkotetuilla sisälogistiikkaratkaisuilla ja älykkäillä ohjelmistoilla, kuten Jungheinrichin varastonhallintajärjestelmä (WMS), on merkittävä rooli tässä muutoksessa.

Kattavasta verkottumisesta kaikilla tasoilla ei pääse yli eikä ympäri. Se on jo nyt selvä – toimialasta riippumatta. Verkottuminen on yhtä lailla kiinnostava ratkaisu niin pienille, keskisuurille kuin suurillekin yrityksille, jotka usein haluavat automatisoida prosessejaan asteittain. Oletko valmis teollisuus 4.0:n tuloon? Haluatko valmistautua siihen oikealla tavalla? Silloin olet tullut oikeaan paikkaan, olemme alan edelläkävijä ja asiantuntemuksemme on lyömätön. Tarjoamme teollisuuden asiakkaillemme räätälöidyt ratkaisut saman katon alta – samantekevää, oliko kyseessä metalliteollisuus, raskas teollisuus vaiko konerakentaminen.

Optimointi ja automatisointi: Teollisuus 4.0-järjestelmän käyttöönotto 

Yhä useammat teollisuusyritykset haluavat hyödyntää automaattitrukeilla toteutettavalla materiaalivirtojen automatisoinnilla saavutettavia optimointimahdollisuuksia. Automaattirukki säästää aikaa ja kustannuksia etenkin vakiorutiineja noudattavissa tehtävissä ja vähentää samalla kuljetusvaurioiden määrää. Etuina ovat myös tehokkaat ja prosessivarmat kuljetukset sekä lyhyt käyttöönottoaika. 

Ei huolta: Sinun on turha pelätä viikkokausia kestävistä muutostöistä aiheutuvia hankaluuksia varastossasi – (osittainen) automatisointi saadaan erittäin lyhyessä ajassa toimintakelpoiseksi. Hyvin pian tulet huomaamaan, että investointi älykkäisiin teollisuus 4.0 -sovelluksiimme kannattaa monellakin tavalla: Edistyksellisen kommunikaationsa, navigaationsa ja turvatekniikkansa ansiosta automaattitrukkeja voidaan käyttää joustavasti vuorokauden ympäri myös manuaalisten trukkien rinnalla.

Moninkertaisesti palkitun logistiikkarajapintamme avulla olemme lisäksi onnistuneet luomaan yhteyden varastotekniikan ja Jungheinrich WMS -varastonhallintajärjestelmän välille. Logistiikkarajapinta lähettää esimerkiksi ajotehtäviä varastonhallintajärjestelmästä automaattitrukeille ja toimittaa tehtävän suorittamisen jälkeen vastaavan kuittauksen varastonhallintajärjestelmälle. Näin voit optimoida metalliteollisuuden, raskaan teollisuuden tai konerakentamisen varastoprosessisi.

Onko sinulla kysyttävää?