Yhteydenottolomake
+358 9 7599 330 Soita meille Maksuton puhelinnumero
Stage Eppendorf
warehouseNAVIGATION takaa selkeän rakenteen

Eppendorf Zentrifugenin Saksan Leipzigissa sijaitseva nykyaikainen tuotantolaitos tehostaa varaston toimintaa, sillä turha etsiminen jää pois

Uuden Saksan Leipzigiin nousseen tehtaansa myötä Eppendorfer Zentrifugen GmbH viitoittaa tietä modernille tuotantolaitokselle, jossa prosessit sujuvat entistä tehokkaammin, ja jossa se voi keskittyä ydinosaamiseensa.

Uuden Saksan Leipzigiin nousseen tehtaansa myötä Eppendorfer Zentrifugen GmbH viitoittaa tietä modernille tuotantolaitokselle, jossa prosessit sujuvat entistä tehokkaammin, ja jossa se voi keskittyä ydinosaamiseensa.

Eppendorfer Zentrifugen GmbH on biotieteisiin keskittynyt yritys, joka kehittää ja valmistaa erilaisia järjestelmiä laboratorioiden käyttöön kaikkialle maailmaan.

Ei enää turhaa etsimistä

Saksan Leipzigiin rakennetun nykyaikaisen tuotantolaitoksen avulla Eppendorfer Zentrifugen GmbH voi tehostaa prosessejaan ja keskittyä ydinosaamiseensa CNC-tekniikkaan, loppuasennukseen ja jäähdytystekniikkaan. Tuotantolaitoksen tuotantoala on 5 340 m² ja logistisille toiminnoille on varattu 2 200 m²:n pinta-ala.

Jungheinrichin sisälogistisen konseptin ansiosta asiakas pystyy hallitsemaan ja ohjaamaan kaikkia prosessejaan keskitetysti – tavaroiden vastaanotosta tuotteiden toimitukseen asti.

Sekä lavojen korkeavarastoa, jossa on 4 200 varastopaikkaa ja jonka sisäkorkeus on 15,5 m, että 5 848 varastopaikan pienosien varastoa käytetään työntömastotrukin ja kapeakäytävätrukin avulla.

André Hofmann
Logistiikkapäällikkö

”Jungheinrichin sisälogistiikkaratkaisu on lisännyt varaston tuottavuutta ja prosessien luotettavuutta. Turha etsiminen on mennyttä aikaa.”

Kestävää prosessien luotettavuuden parantumista 

Jungheinrichin varastonhallintajärjestelmä ja väliohjelmistona toimiva Jungheinrichin logistiikkarajapinta sekä kuljettajaa avustava warehouseNAVIGATION-järjestelmä ovat lisänneet varaston taloudellisuutta ja prosessien luotettavuutta pysyvästi. Varastoasemiin johtavien reittien optimointi säästää valtavasti aikaa ja turhan etsimisen voi unohtaa.

Jungheinrichin varastonhallintajärjestelmä ohjaa varaston koko kaksivaiheista kuljetusmenetelmää. Varastoon tulevien tavaroiden viivakoodit luetaan ja tallennetaan välittömästi ennen kuin työntömastotrukki siirtää ne siirtoasemaan.

Näin kapeakäytävävaraston varastoasemia hallitaan tarkan sijainnin perusteella ja niitä lähestytään puoliautomaattisesti warehouseNAVIGATION-järjestelmän avulla. 

Varaston lattiassa olevien transponderien ansiosta kapeakäytävätrukki tietää aina tarkalleen sijaintipaikkansa. Tiedon seuraavasta varastoasemastaan trukki saa tiedonsiirtopäätteeseen. 

Selkeä rakenne takaa läpinäkyvät prosessit

Jungheinrichin varastonhallintajärjestelmän selkeä rakenne ja warehouseNAVIGATION-järjestelmä lisäävät tuottavuutta, prosessien luotettavuutta ja niiden läpinäkyvyyttä. Kaikki nämä tekijät yhdessä mahdollistavat tavaravirtojen niputtamisen.

Tuloksena on tuntuva ajansäästö, sillä turha etsiminen jää pois. Ja koska aika on rahaa, Eppendorfer Zentrifugen GmbH on ollut erittäin tyytyväinen sijoitukseensa.

Onko sinulla kysyttävää?