Yhteydenottolomake
+358 9 7599 330 Soita meille Maksuton puhelinnumero
Stage Content Vuokratrukkien edut 2
Ota yhteyttä vuokratrukit

Vuokraa trukki! Mistä tahansa. Minne tahansa.

Meillä on varmasti sopiva trukki juuri sinun käyttötarkoituksiin sisä- tai ulkokäyttöön, tarkoitukseen kuin tarkoitukseen. Vuokrakalustovalikoimamme on erittäin monipuolinen, olipa kyseessä sitten lyhytaikais- tai pitkäaikaisvuokraus. Ota yheyttä lomakkeella tai soittamalla!

Palvelemme teitä mielellämme

Ota meihin yhteyttä

Ota yhteyttä

Vuokratrukit

Ota yhteyttä
Content Tarkistuslista 3

Juha Ylätalo

Vuokra- ja vaihtokonepäällikkö

Ota yhteyttä
Markus Norho

Markus Norho

Vuokrakonepäällikkö

Ota yhteyttä

Islami Liridon

Vuokra- ja vaihtokonekoordinaattori

Ota yhteyttä

Kun sinun on siirrettävä tavaraa. Vuokraa vaadittava kalusto.

Kaikkialle Suomeen! Tarjoamme vuokratrukkeja kaikkiin käyttötarkoituksiin - sähkökäyttöisistä lavansiirtovaunuista suuriin vastapaino- ja kombitrukkeihin.

Suunnittelu helpottuu, kiirehuiput hoituvat, trukkiviat eivät pysäytä toimintaa, taloudellinen pelivara säilyy.

Mielestäsi tärkeää ei ole trukin omistaminen, vaan ainoastaan siitä koituva sisälogistinen hyöty? Tutustu joustaviin vuokrausmahdollisuuksiimme.

Hallinnoitko yrityksesi trukkikantaa? Tällöin sinun on varauduttava kaikenlaisiin tilanteisiin. Ratkaisumme parantaa joustavuuttasi, rajojen yli ja ajallisesti.

Uudista yrityksesi trukkikantaa ja varmista yrityksellesi täysin integroidun vuokrausratkaisun tarjoamat Jungheinrichin litiumioniakut ja varaajat.

Jungheinrich vuokraus: Vuokraa. Käytä. Palauta.

Yllättävät viat, kausittaiset kuormituksen vaihtelut tai odottamaton suurtilaus: Pysy joustavana ja vuokraa tarkalleen kulloinkin tarvitsemasi trukkikapasiteetti. Näin vältyt pitämästä tarpeettoman suurta kalustoa, etkä sido liikaa pääomaa. Valikoimiimme kuuluu yli 600 erilaista trukkivaihtoehtoa ja yhteensä yli 60 000 välittömästi käytettävissä olevaa vuokratrukkia maailmanlaajuisesti saatavillasi.


Stage Rental 1

Edut lyhyesti

Stage Content Vuokratrukkien edut 1

Kun ei ole aikaa odottaa.

Liiketoiminnassa on kausiluontoinen huippu? Suuri ulkoilmatapahtuma lähestyy? Hoidettavanasi on kahden kuukauden projekti? Käyttöpaikat vaihtelevat? Aina kun yritykselläsi on ylimääräistä tai ajallisesti rajattua kuljetustarvetta, vuokratrukkimme ovat paras valinta. Samantekevää, onko kyseessä yksi päivä, kuukausi tai vuosi – Jungheinrich vuokrauspalvelu on luotettava kumppanisi tarvitessasi trukkeja tai lavansiirtovaunuja lyhyellä varoitusajalla.

Stage Content Vuokratrukkien edut 2

Aina oikea trukki.

Tarvitsitpa ratkaisua kovaan käyttöön ulkona tai perinteiseen pinoamiseen varastossa, lavansiirtovaunua, keräilytrukkia tai kapeakäytävätrukkia, olipa siirrettävää muutamia kymmeniä kiloja tai useita tonneja, Jungheinrich Rental takaa, että käytössäsi on aina oikea trukki.

Stage Content Vuokrauksen edut 3

Pitkä kokemus kaupan päälle.

Vuokratarjouksemme alkavat hyvällä neuvonnalla, jotta pystyisit hoitamaan tehtäväsi optimaalisesti. Palveluun kuuluu myös luotettava käytön suunnittelu ja toimitus sekä ammattimainen opastus. Kaikki tämä edullisilla vuokrahinnoilla, joihin sisältyvät kaikki kustannukset.

Content Vuokratrukkien edut 4

Joustavasti menestykseen.

Emme laita sinua lokeroon. Mukaudumme täysin tarpeisiisi. Tämä koskee niin vuokrauksen kestoa kuin mahdollisesti vaadittavia trukin vaihtojakin. Ja jos haluat käyttää trukkejamme tai lavansiirtovaunujamme pidemmän aikaa tai pysyvästi, tarjoamme erilaisia edullisia mahdollisuuksia.

Stage Content Vuokratrukkien edut 2


Toivetrukkisi neljässä vaiheessa.

Onko sinulla kysyttävää?