Yhteydenottolomake
+358 9 7599 330 Soita meille Maksuton puhelinnumero
Lithium-Ionen-Produkte

Litiumionituotteet ovat menestyksesi salaisuus

Etsitkö energiaratkaisua, joka ei pelkästään vakuuta sinua tehokkuuden, vaan myös kestävän kehityksen ja turvallisuuden suhteen? Siinä tapauksessa Jungheinrichin litiumioniteknologia on oikea ratkaisu yrityksellesi. Vuosien tutkimus- ja kehitystyön perusteella tarjoamme litiumioniprojektillesi täydellisesti koordinoidun ja yhteen sointuvan kokonaisjärjestelmän, joka koostuu litiumionilla toimivasta sähkökäyttöisestä trukista, litiumioniakusta, varaajasta sekä litiumioniteknologiaan erikoistuneesta asiantuntijaneuvojastamme. Olipa kyseessä sitten uusi trukkihankinta, jälkiasennus tai koko trukkikannan muuntaminen – tarjoamme sinulle kokonaisvaltaista asiantuntijatukea litiumioniratkaisujemme käyttöön. 

Litiumioniakut: Tehokkaita ja kestäviä. 

Jungheinrichin litiumioniakut vakuuttavat sinut pitkäkäyttöisyydellä, tehokkaalla suorituskyvyllä, häikäisevän tehokkaalla ja nopealla pikavaraustoiminnoilla sekä kustannuksia ja aikaa säästävällä huoltovapaudella. 65 vuoden osaaminen sähköisestä liikkuvuudesta sekä 10 vuoden asiantuntijakokemus litiumioniteknologian alalla antavat meille mahdollisuuden kehittää omassa tuotannossamme kestävää kehitystä edustavia pitkäkestoisia ja -ikäisiä akkujamme. Ne eivät ainoastaan tarjoa erinomaista joustavuutta, vaan säästää myös resurssejasi.   

Litiumionin lataustekniikka: Heti käyttövalmis. 

Saa täydet tehot irti litiumioniakuilla toimivista trukeistasi Jungheinrichin suurtaajuisen lataustekniikan avulla. Suurtaajuinen lataustekniikkamme auttaa sinua vähentämään virrankulutusta ja alentamaan energiakustannuksia. Kun kaikki lataustekniikan komponentit ovat optimoidusti vuorovaikutuksessa keskenään se mahdollistaa virheettömän kommunikoinnin akun ja laturin välillä. Tämän saumattoman kommunikoinnin tuloksena käyttöösi syntyy vaikuttava, suorituskyvyltään erittäin tehokas ja pitkäikäinen litiumioniakku. Mikset siis hyötyisi litiumionilaturiemme erittäin taloudellisista latausprosesseista sekä tehokkuudesta jo tänään? 

Tehokas, pitkäikäinen, huoltovapaa.

Jungheinrich on litiumionitekniikan pioneeri. Sisälogistiikan johtava järjestelmätoimittaja Jungheinrich pystyy oman tutkimuksen, kehityksen ja tuotannon ansiosta tarjoamaan täydellisesti yhteensovitetun kokonaisjärjestelmän, joka sisältää akun, varaajan, trukin ja tarvittavat neuvontapalvelut.

Mahdollisimman tehokasta

Oikea varaustekniikka tarjoaa etulyöntiaseman. Moderni varaustekniikka on ollut Jungheinrichilla käytössä jo pitkään ja sitä kehitetään jatkuvasti. Tavoitteenamme on, että voimme vastata optimaalisesti yrityksesi energiatehokkuustarpeisiin. 

Onko sinulla kysyttävää?