Yhteydenottolomake
Uutiskirje
Stage Dynaaminen pientavaran varastointi

Dynaaminen pientavaran varastointi

Pientavaroiden varastointia varten on olemassa käyttötarpeen mukaisia erilaisia vaihtoehtoja. Yhdessä löydämme kaikkiin yrityksesi käyttötarpeisiin sopivan ratkaisun – tarvittaessa yksilöllisiin tarpeisiisi mukautettuna.

Jungheinrichin KTL-läpivirtaushylly kattavine vara-alueineen soveltuu erinomaisesti FIFO-periaatteen (First-in-first-out) mukaan tapahtuvaan varastoinnin ja varastosta oton erotteluun. Sen voi lisätä varastojärjestelmään myös jälkikäteen.

Tehokas karusellivarasto

Jungheinrichin karusellivarasto kerää pisteitä ennen kaikkea tehokkuudellaan. Joustavan alustaratkaisunsa ansiosta se mukautuu yrityksesi yksilöllisiin tarpeisiin ja vakuuttaa sekä nopeudellaan että huomattavalla keräilytehollaan.

LRK-varastoautomaatin avulla korkeuksiin

Jos käytettävissäsi olevaa varastoalaa on niukasti, Jungheinrichin pystymallinen LRK-varastoautomaatti hyödyntää tilan optimaalisesti. Moduulirakenteensa ansiosta LRK-varastoautomaatin korkeutta voi tarpeen mukaan muuttaa milloin tahansa ennen asennusta tai sen jälkeen. Sen liitettävyys mihin tahansa varastonhallintajärjestelmään tekee LRK-varastoautomaatista huipputehokkaan.

Yhteydenotto

Janne Alanen

Janne Alanen

LS-päällikkö

Ota yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää?