Yhteydenottolomake
+358 9 7599 330 Soita meille Maksuton puhelinnumero
Stage Steuerungen
Joustava ja kestävä

Ohjaimet

Olipa kyse kolmivaihe- tai tasavirtaohjaimista, yhdistetyistä ohjausjärjestelmistä tai yksittäiskomponenteista – meiltä löytyy juuri sinulle sopiva ratkaisu.

Ajamisen, ohjaamisen ja nostamisen helppoutta

Jungheinrichin luotettavilla tasa- tai kolmivaiheohjaimilla ohjaat yhtä tai useampaa moottoria. Rajapinnalla ja IO-ohjaimella varustetut, yhdistetyt ohjausratkaisumme puolestaan helpottavat sähköisiä toimintoja, kuten ajamista, nostamista ja ohjaamista.

Valmistamme käyttövoiman muuntimia erilaisia moottoriteknologioita varten uusimpia hyötysuhdeoptimoituja säätöratkaisuja hyödyntäen. Niiden jännitealue on 24–80 V (tilauksesta myös muita jännitteitä) ja teholuokka 0,5–16 kW. Tilauksesta valmistamme myös niihin sopivia ohjelmistoja.

Älykästä CAN-väylätekniikkaa

Älykkääseen CAN-väylätekniikkaan perustuvan modulaarisen elektroniikkajärjestelmän ansiosta Jungheinrichin ohjaimet pystyvät huolehtimaan kaikista sähköisistä toiminnoista, kuten ajamisesta, lastauksesta, ohjaamisesta, työntämisestä ja nostamisesta. Erittäin tehokkaita trukkeja varten kehitetty kestävä rakenne tarjoaa parhaan suojan iskuilta. Integroitu tuuletinjäähdytys puolestaan suojaa erittäin korkeilta lämpötiloilta.

Kytkettävät oheislaitteet ja lisävarusteet

Lisämoduulien avulla 80 V:n ohjaimeen voidaan kytkeä erilaisia oheislaitteita, kuten lasinpyyhin, tuulilasin lämmitys, peruutushälytin tai työvalo. Ne eivät vaadi ylimääräisiä sähköratkaisuja tai kallista sähköasennuslevyä, sillä trukin perussähköjärjestelmä kattaa myös kaikkien lisävarusteiden tarpeet. Siten varianssi on mahdollisimman vähäistä. Ajomoottorin yhteydessä voidaan ohjata myös ohjausmoottoria. Järjestelmän suojauksesta huolehtii mm. oikosulkuja valvova järjestelmä.

Onko sinulla kysyttävää?