Yhteydenottolomake
+358 9 7599 330 Soita meille Maksuton puhelinnumero
Stage Batterien

Akut

Akku on jokaisen sähkökäyttöisen trukin sydän. Jungheinrich on sähkökäyttöisyyden edelläkävijä ja toimii jatkuvasti alan suunnannäyttäjänä. Koe itse Jungheinrichin akkujen laadukkuus ja huippuluokan suorituskyky.

Tehokas, pitkäikäinen, huoltovapaa.

Jungheinrich on litiumionitekniikan pioneeri. Sisälogistiikan johtava järjestelmätoimittaja Jungheinrich pystyy oman tutkimuksen, kehityksen ja tuotannon ansiosta tarjoamaan täydellisesti yhteensovitetun kokonaisjärjestelmän, joka sisältää akun, varaajan, trukin ja tarvittavat neuvontapalvelut.

Lue lisää
Kaikkiin sähkökäyttöisiin ajoneuvoihin

Hyödynnä 24 V:n, 48 V:n ja 80 V:n akkujen luotettavaa tekniikkaa kaikissa käyttökohteissa.

Lue lisää

Content Energiemanagement

Energianeuvontaa paikan päällä

Pyynnöstä asiantuntijamme laatii yrityksesi yksilöllisiin tarpeisiin optimaalisesti mukautetun energiahuoltoratkaisun. 

Jotta kalustosi siirtymä Jungheinrichin litiumioniakkuihin ja varaustekniikkaan sujuisi mahdollisimman helposti ja tehokkaasti, Jungheinrichin asiantuntija voi halutessasi antaa yrityksesi toimipisteessä myös kokonaisvaltaista energianeuvontaa. Käytössä olevien järjestelmien ja prosessien analysoinnin lisäksi se sisältää myös energiaprofiilien ja varausratkaisujen laadinnan, joiden tavoitteena on yrityksesi kokonaisenergiatasapainon optimointi. 


Yksilöllistä neuvontaa

Hahmottelu, suunnittelu ja toteutus: asiantuntijamme ovat käytettävissäsi myös toteutuksen kaikissa vaiheissa. Yksittäisen trukin jälkivarustelusta kokonaisten trukkikalustojen muuntamiseen monivuorokäyttöön, jossa hyödynnetään välivarausta. Meillä on juuri sinun yrityksellesi sopiva yksilöllinen ratkaisu. Hyödy litiumionitekniikkamme tuomasta kompaktista tehosta kokemalla se  itse. 

Neuvomme mielellämme.

Asiakaspalvelu

Etelä-Suomen

Huollon palvelunumero

Ota yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää?