Yhteydenottolomake
+358 9 7599 330 Soita meille Maksuton puhelinnumero
Stage Transportieren

Kuljetus – tehokkaasti ja turvallisesti.

Kustannus- ja energiatehokkuus plus prosessivarmuus: Nämä ovat kuljetukselle sisälogistiikan 4.0 aikana asetettavat vaatimukset. Tämä edellyttää yksilöllisiä ratkaisuja tavaroiden älykkäästi ohjattuun, optimaaliseen siirtämiseen. Tarjolla on yli 600 erilaista vaihtoehtoa trukeista, vetotrukeista ja materiaalijunista aina kuljettajattomiin automaattitrukkijärjestelmiin saakka.

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi

Pyydä yhteydenottoa jo tänään!

Stage Dividende

Yhteydenotot lomakkeella tai

puhelimitse

Ota yhteyttä

Yli 600 trukkivaihtoehtoa: trukit joka tarpeeseen

Riippuu lukuisista eri tekijöistä, mikä trukki on juuri sinun tapauksessasi miellyttävin ja ennen kaikkea tehokkain vaihtoehto. Lyhyille, keskipitkille ja pitkille kuljetusmatkoille vaaditaan erilaisia ratkaisuja. Ahtaissa varastoympäristöissä tarvitaan erityisen ketteriä ja kompakteja laitteita. Joissakin varastoympäristöissä voi olla parasta käyttää yleiskäyttöisiä trukkeja, kuten esimerkiksi Jungheinrichin sähkökäyttöinen EFG-trukki tai ETV-työntömastotrukkimme, jotka soveltuvat niin tavaran kuljetukseen kuin varastointiin ja varastosta ottoonkin. Toinen ratkaiseva kysymys on, kuka tulee käyttämään kuljetuslaitteita tai trukkeja. Jos käyttäjät ja kuljettajat vaihtuvat usein, tarvitaan yksilöllisiä hallintalaitteita, jotta työskentely sujuisi mahdollisimman tehokkaasti ja tuottavasti. Jungheinrich tarjoaa yrityksellesi optimaaliset trukit ihanteellisella kokoonpanolla kaikkia erilaisia käyttötarkoituksia ja vaatimuksia varten. Aina alakohtaisiin erikoistrukkiratkaisuihin saakka. Asiantuntijamme voivat määrittää yrityksesi varastoympäristön ja tavara- tai materiaalivirran perusteella tarkalleen, miltä sen ihanteellisen trukkikannan tulisi näyttää. Ja olisiko trukkikannan joustavan muunneltavuuden takaavista vuokratrukeista mahdollisesti etua.

Tehokkuutta parhaimmillaan: automatisoitu kuljettaminen

Teollisuus 4.0:ssä automatisoitujen ja verkotettujen sisälogistiikan ratkaisujen, kuten automaattitrukkien, merkitys korostuu kaiken aikaa. Jungheinrich tarjoaa sisälogistiikan teknologiajohtajana avaimet käteen -periaatteella toimivia ratkaisuja kuljetuksen ja yrityksen sisäisen tavaravirran optimoimiseksi. Automaattritrukit tarjoavat lukuisia etuja tavaroiden kuljetukseen ja siirtämiseen, ja niistä tärkeimpiä ovat tehokkuus, luotettavuus ja prosessivarmuus. 

Lisäetu: Automaattitrukkeja voidaan käyttää myös manuaalisten trukkien ja ihmistyövoiman rinnalla – ja ennen kaikkea kellon ympäri. Ratkaisu, joka on joustava, modulaarisesti muunneltavissa ja soveltuu rajapintakäyttöön. Kuljetuksen automatisointi vaikuttaa myönteisesti logistiikkataseeseesi. Sillä optimaalisesti hyödynnettynä se säästää aikaa, energiaa ja kustannuksia – mikä parantaa kilpailukykyäsi.

Onko sinulla kysyttävää?