Yhteydenottolomake
+358 9 7599 330 Soita meille Maksuton puhelinnumero
Stage Tuotteet

Tuotteet | Jungheinrich

Parhaat ratkaisut ja tuotteet syntyvät, kun logistiseen asiantuntemukseen yhdistetään vankka kokemus. Sen takaavat sekä Jungheinrichin trukit, niin käytetyt kuin vuokratrukitkin, että hyllyt ja varastojärjestelmät niihin sopivine IT-järjestelmineen tai mittatilauksena suunnitellut erikoisrakenteet.

Kun kuormalavoja on siirreltävä, tavaroita pinottava ja keräiltävä ja materiaali- ja tavaravirtojen sujuvuuden on oltava taattua, mahdollisimman tehokasta, turvallista ja kestävää, löytyy ratkaisu Jungheinrichin tuotevalikoimasta. Sieltä löydät uusimman kehityksen mukaiset trukit, käytetyt trukit, vuokratrukit ja automaattitrukit sekä viimeiseen asti hiotut hylly- ja varastojärjestelmät.
Uusien trukkien suunnittelun, valmistuksen ja myynnin ohella logistiikkajärjestelmien liiketoimintaa ja etämyyntiä unohtamatta keskitymme myös uusien ja käytettyjen trukkien vuokraukseen. Lisäksi kunnostamme ja myymme käytettyjä trukkeja, tarjoamme huolto- ja korjauspalveluja ja myymme varaosia. Kattavan rahoituspalvelutarjonnan ansiosta saat saman katon alta kaiken tarvittavan tuotteen koko elinkaaren ajalle.

Tarvitsisitko apua tuotteen valinnassa? Asiantuntijamme opastavat sinua mielellään tarpeisiisi sopivimman tuotteen etsinnässä.

 Voit soittaa meille numeroon: +358 9 7599 330 
Tai vaihtoehtoisesti täyttää tämän alla olevan yhteydenottolomakkeen: 

Trukit mittatilaustyönä - yksilöidyt varusteet

Nostaminen, pinoaminen, vetäminen, hyllykuljetus – sähkötoimisesti, polttomoottorilla vaiko käsin? Tuotevalikoimamme tarjoaa varmasti sopivat välineet tarpeisiisi. Eikä siinä kaikki: ostaessasi uuden trukin voit valita siihen käyttötarpeitasi vastaavan varustuksen.

Vuokraa - käytä - palauta

Kun tilanne on tiukka, Jungheinrichin vuokratrukit ovat oikea ratkaisu. Olipa kyse päivästä tai vuodesta – kun tarvitset nopeasti trukkia, lavansiirto- tai pinontavaunua, Jungheinrichin vuokrauspalvelu on luotettava kumppanisi. Meiltä saat oikeanlaisen trukin oikeaan aikaan ja paikkaan.

Hyviä kuin uudet. Yhtä hyviä kuin Jungheinrich.

JUNGSTARS-trukit ovat Jungheinrichin vaihtotrukkeja, jotka kuuluvat markkinoiden parhaimmistoon. Viiden tähden periaatteen mukaisesti kunnostetut trukkimme ovat tekniikaltaan ja ulkonäöltään huippulaatua ja täyttävät tiukimpien turvallisuus- ja kestävyysstandardien vaatimukset.

Automaatiokomponentit vie logistiseen menestykseen

Näin logistiikka kulkee: järjestelmän kaikkien komponenttien valmistuksesta yrityksesi vaatimuksiin täydellisesti mukautetun ratkaisun suunnittelun ja toteutuksen kautta loppuun asti hiottuun huoltoratkaisuun asti. Me tarjoamme asiakkaillemme integroidun liiketoimintamallin edut koko matkalle.

Ainutlaatuinen kokonaispaketti

Tarjontamme olennainen painopiste on energian tehokkaassa käytössä. Olemme ainoa toimittaja, joka kehittää ja valmistaa trukkien ja ohjausjärjestelmien lisäksi myös ohjelmistot, akut ja varaustekniikan itse. Koko järjestelmä yhdeltä toimittajalta – yrityksesi eduksi.

Perustana tietoa ja terästä yli 60 vuotta

Tiedämme, että tarkoituksenmukainen kuormalavahyllystö on varaston selkäranka. Siksi olemme jo 60 vuoden ajan panostaneet omaan kehitystyöhön, yksilöllisiin ratkaisuihin ja korkeaan laatuun.

Lisää tehokkuutta kalustonhallinnan avulla

Varaston kustannusten alentaminen käy sujuvasti Jungheinrichin digitaalisten kalustonhallintatuotteiden avulla. Viidestä moduulista koostuva järjestelmä parantaa myös varaston turvallisuutta – aivan kuten käyttöoikeuksien hallintajärjestelmä EasyAccess. Kaikki tarvittavat tiedot löytyvät täältä.

Logistiikkaratkaisut mittatilaustyönä

Jungheinrichin erikoistrukit avaavat eri teollisuuden aloille uusia kanavia kuljetus- ja tuotantoprosessien suunnitteluun: optimaalisesti kunkin tarpeiden mukaisesti, mahdollisimman tehokkaasti, turvallisesti ja kestävästi. 

Luotettava ja turvallinen

Tiedonsiirtojärjestelmien avulla voit vähentää kustannuksia tuntuvasti ja reagoida toimeksiantojen muuttuneisiin tärkeysasteisiin joustavasti.

Lataa alta ilmainen logistiikka- ja tuoteoppaamme!

Logistiikkaoppaasta näet kaikki tuotteemme ja niiden esittelyt.

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi

Pyydä yhteydenottoa jo tänään!

Stage Dividende

Yhteydenotot lomakkeella tai

puhelimitse

Ota yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää?