Yhteydenottolomake
+358 9 7599 330 Soita meille Maksuton puhelinnumero
Stage Kokemuksia Jungheinrich Suomesta

Kokemuksia Jungheinrich Suomesta

Tähän sivustolle on koottu tapauskohtaisesti Jungheinrich Suomesta kertovia referenssejä. Ota selvää, miten asiakkaiden haasteet ovat ratkaistu sekä minkälaisia kokemuksia heillä on yhteistyöstä kanssamme. Älä usko meitä, usko asiakkaitamme!

Asiakkaat ja heidän kokemuksia

Jungheinrichin sisälogistiikkaratkaisuja

Wärtsilän logistiikkakeskus hyödyntää Jungheinrichin ja DHL Supply Chainin parasta sisälogistiikkaosaamista. Jungheinrich on suunnitellut, toteuttanut ja toimittanut sisälogistiikkaratkaisuja logistiikkakeskukseen. Keskuksen operatiivisen ratkaisun kokonaissuunnittelusta vastasi DHL Supply Chain.

Kasvavan kotimaisen yrityksen toimintaa tukemassa

PolarPro on vuonna 2008 perustettu yritys, joka on erikoistunut henkilöstöratkaisuihin tarjoten työvoimaa logistiikan, kuljetuksen ja teollisuudenalojen tarpeisiin. Vuonna 2019 he aloittivat varaston ulkoistamispalveluun liittyvän toiminnan, jolloin PolarPro Logistiikka Oy sai alkunsa.

Tilaa säästävä siirtohyllystö

Yhdessä asiantuntijoidemme sekä Talokaivo Oy:n toiveiden mukaan päätimme toteuttaa siirtolavahyllystön tukemaan raaka-aineen sekä valmistuotteiden varastointia Talokaivon uudessa kiinteistössä.

Turvallinen ja tehokas kapeakäytävävarasto

Veken Kaluste Oy on kodinomainen kasvava huonekaluliike pohjoissuomessa. Kolmen myymälän ja verkkokaupan avulla he toimittavat huonekaluja ympäri Suomea. Kasvun takia heidän piti päivittää varastoaan tuottavammaksi turvallisuutta unohtamatta.

Varaston uudelleen muokkaus lisätilan saamiseksi.

Sim Finland Oy on johtava hajusteettomien kampaamotuotteiden valmistaja. He tarjoavat kampaamoille intohimolla suunniteltuja korkealaatuisia hajusteettomia kampaamotuotteita sekä kokonaisia kampaamoratkaisuja. Tämän taatakseen Sim Finland toteutti yhdessä Jungheinrichin kanssa nykyaikaisen varaston.

Tehokasta tuottavuutta

Etra Oy on suomalainen teknisen kaupan erikoisliike tarjoten asiakkailleen laajan valikoiman teollisuustuotteita ja palveluita. Etran toimipisteet ja Etra Megacenter-ketju muodostavat valtakunnallisen jakeluverkoston nopeilla toimituksilla. Jungheinrich ratkaisut helpottavat logistiikan ylläpidossa.

Referenssi case

Snellmanin Lihanjalostus Oy:llä operoidaan kylmävarastossa. Tämä asettaa erilaisia vaatimuksia muun muassa kapeakäytävätrukeille. Lue lisää ja katso video!

Referenssi case

Varasto team leader Janne Ormiskangas vakuuttaa Jungheinrich EKX-kapeakäytävätrukin käyttöönoton ja hallinnan olevan helppoa sekä vaivatonta. Lue lisää ja katso video!

Referenssi case

YTM-Industrial Oy:llä luotetaan Jungheinrichin trukkeihin sekä korkeakeräilijöihin. Lue lisää ja katso video!

Referenssi case

Kahan henkilökunnalla on monivuotinen kokemus eri trukkitoimittajista. Jungheinrich on jättänyt kilpailijat taakseen trukin korkealuokkaisella työergonomialla, ohjauspaneelin helppokäyttöisyydellä sekä trukin toimintojen, kuten noston ja laskun tehokkuudella. Lue lisää ja katso video!

Referenssi case

LVI-Dahl Oy:llä kerrotaan Jungheinrich EKX-kapeakäytävätrukkien olevan edelläkävijöitä muihin samankaltaisiin trukkeihin verrattuna. Lisäksi EKX-trukkimme saavat tunnustusta korkealuokkaisesta työergonomiasta, turvallisuudesta ja toiminnan tehokkuudesta. Lue lisää ja katso video!

Onko sinulla kysyttävää?