Yhteydenottolomake
+358 9 7599 330 Soita meille Maksuton puhelinnumero
Stage asiakasreferenssit

Jungheinrich kokemuksia Suomesta

Onnistuneet ratkaisut ja tyytyväiset asiakkaat ovat paras osoitus osaamisestamme. Saamme jatkuvasti lisää uskollisia asiakkaita, mikä osaltaan kertoo siitä, että teemme hyvää työtä. Kokemus, edistyksellinen tekniikka ja perusteellinen neuvonta ovat asiantuntemuksemme ilmenemismuotoja, ja niitä asiakkaamme arvostavat. Olipa kyse pk-yrityksestä tai suurhankkeista olemme aina oikea valinta kumppaniksi.

Älä usko meidän sanaamme - kuuntele asiakkaitamme

Jungheinrich tarkoittaa toimivaa, tehokasta ja viihtyisää varastoa

Älä usko meidän sanaamme – kuuntele asiakkaitamme. Niin mekin teemme. Keräämme aktiivisesti tietoa kentältä, sekä jokapäiväistä palvelutoimintaa että pitkäjänteistä tuotekehittelyämme varten. Tieto liikkuu organisaatiossamme näppärästi, ja tulos näkyy laitteissamme. Ne ovat elegantisti muotoiltuja, toiminnoiltaan yksinkertaisia ja kestäviä. Juuri kuten Jungheinrich-laadulta edellytämme

Ota selvää asiakkaidemme kokemuksista Suomessa

Kokemuksia

Tähän sivustolle on koottu tapauskohtaisesti Jungheinrich Suomesta kertovia referenssejä. Ota selvää, miten asiakkaiden haasteet ovat ratkaistu sekä minkälaisia kokemuksia heillä on yhteistyöstä kanssamme. Älä usko meitä, usko asiakkaitamme!

Tuote-esittelyvideot

Videoissa kerrotaan Jungheinrichin varastoratkaisuista. Olemme kansainvälinen logistiikkajärjestelmien kokonaistoimittaja. Haluamme olla kumppani, jolta saat kaiken tarvitsemasi yhdestä paikasta.

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi

Pyydä yhteydenottoa jo tänään!

Stage Dividende

Yhteydenotot lomakkeella tai

puhelimitse

Ota yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää?