Yhteydenottolomake
+358 9 7599 330 Soita meille Maksuton puhelinnumero
Picture Über uns 2019

Tietoa meistä

Hampurissa pääkonttoriaan pitävä Jungheinrich AG kuuluu maailman johtaviin sisälogistiikan osaajiin, jonka ratkaisut kattavat kaikki alaan liittyvät tarpeet ja alueet. Jungheinrichilla on yli 60 vuoden kokemus alalta, jolla asiakkaiden toiveet ja vaatimukset ovat kaiken tekemisen lähtökohta.

Elokuun 7. päivänä vuonna 1953 Dr. Friedrich Jungheinrich loi Hampurin Barmbekin kaupunginosaan perustamansa pienen, 30 työntekijää työllistäneen, korjaamonsa avulla perustan nykyisin globaalisti menestyksekkäälle yritykselle. Nykyisin palveluksessasi on yli 16000 Jungheinrichin työntekijää 39 maassa, joista yksin Saksassa 5500. He paneutuvat yrityksesi sisälogistiikan tarpeisiin ja kehittävät ja toteuttavat juuri sinun yrityksellesi sopivat ratkaisut, optimoivat niiden toiminnan ja pitävät ne kunnossa – aina asiakkaan etua ajatellen.

Meiltä saat kaiken perinteisistä trukeista täysautomaattisiin logistiikkajärjestelmiin ja älykkäät ohjelmistoratkaisut, jotka verkottavat koneet, järjestelmät ja prosessit toisiinsa. Tarjoamme myös innovatiivisia ja joustavasti yhdisteltävissä olevia palveluita ja rahoitusvaihtoehtoja. Avullamme tehostat työskentelyä ja materiaalivirtoja.

Me toimitamme yrityksellesi juuri sen, mitä se tarvitsee. Sen takaavat kattava, 23 toimipisteen suoramyyntiverkostomme sekä yli 200 kenttätyöntekijäämme, jotka toteuttavat sinulle mittatilaustyönä suunnittelemamme ratkaisut. Aina oikea-aikaisesti sinne, missä niitä tarvitaan. Kaikki saman katon alta, kaikki Saksassa valmistettua huippulaatua. Olet lämpimästi tervetullut koeajamaan Jungheinrichin trukkeja mihin tahansa toimipisteeseemme. Lukuisia erilaisia trukkeja on käytettävissäsi välittömästi.

Jungheinrich-laadun tunnet myös trukkikaupan jälkeen: 1100 huoltoasentajaamme – laskennallisesti lähin n. 15 km:n etäisyydellä käyttöpaikastasi – on aina valmiina auttamaan.

Hampurin pohjoispuolella Kaltenkirchenissä sijaitseva huippumoderni varaosakeskuksemme takaa, että tarvitsemasi varaosat ovat lähetysvalmiudessa mihin vuorokaudenaikaan tahansa, vuoden jokaisena päivänä.

Etsitkö luotettavaa kumppania, joka auttaa hallitsemaan yrityksesi tavara- ja materiaalivirtoja luovasti, joustavasti ja ratkaisukeskeisesti? Kaipaatko kumppania, joka prosessineuvonnan ohella pystyy myös toimittamaan sopivat trukit ja varastotekniikan sekä suunnittelemaan ja toteuttamaan kattavia järjestelmäratkaisuja? Meiltä saat kaiken tämän saman katon alta, luotettavasti ja asiantuntevasti. Yrityksemme kantavia voimia ovat kokonaisvaltaisuus, kestävyys ja suoramyynnin edut.

Ajattelemme visionäärisesti, otamme kaikki haasteet vastaan ja etsimme yhdessä kanssasi yrityksellesi sopivimmat ratkaisut. Hyödynnä osaamisemme ja yli 60-vuotinen kokemuksemme yritysten sisälogistiikan alan tuotannossa, palveluissa ja kokonaisratkaisuissa. Lupaamme jatkossakin tarjota asiakkaillemme käytännöllisiä ja innovatiivisia ideoita, jotka innostavat, vakuuttavat ja vievät yritystäsi eteenpäin.

Hakusessa uusi-, vaihto- tai vuokratrukki? Vai etsikö kenties kokonaista logistiikkajärjestelmää kattamaan koko varastosi toimivuus? Kuormalavahyllystöt ja kaikki automatiikkaan yhdeltä ja samalta toimittajalta - Meiltä Jungheinrichilta. Täältä löydät juuri oikean yhteystiedon kaikkiin tarpeisiisi!

Jungheinrich lähelläsi

Palvelemme sinua mielellämme henkilökohtaisesti ja myös suoraan paikan päällä. Toimipaikkahaullamme löydät lähimmän toimipaikkasi sekä yhteyshenkilön, joka voi auttaa sinua parhaiten. Odotamme yhteydenottoasi!

Yli 50 vuoden ajan on Suomessa ajettu Jungheinrichin trukeilla.Keskitymme asiakkaidemme logistisen maailman toiminnan varmistamiseen. Meiltä saat kaiken trukkeihin liittyvän palvelun - myynnin, huollon, varaosien ja teknisen tuen palvelut löydät saman katon alta Ahjosta, Keravalta.
 

Pienestä yrityksestä huippumerkiksi

1953 H. Jungheinrich & Co. Machinenfabrik perustettiin Hampurissa, josta menestystarinamme sai alkunsa. Miten Jungheinrich on kehittynyt pienestä yrityksestä maailmanlaajuisesti tunnetuksi huippumerkiksi? Lue koko historiamme vaiheet täältä!

Jungheinrich ympäristöpalvelu

Olemme sitoutuneet suojelemaan terveyttä ja ympäristöä sekä edistämään energiatehokkuutta. Toimimme sen mukaisesti.

Menestystä yhdellä maailman parhaista toimialoista

Saksalainen Jungheinrich AG on maailman menestyksekkäimpiä sisälogistiikan alan yrityksiä. Alan huipputason työnantajiin kuuluva Jungheinrich tarjoaa loistavia tulevaisuudennäkymiä useissa eri tehtävissä. 

Ajankohtaiset julkaisut ja tapahtumat

Täältä löydät ajankohtaista tietoa Jungheinrichista, voit ladata artikkeleja ja julkaisuja ja ottaa yhteyttä lehdistötiimiimme.

Lataa alta ilmainen logistiikka- ja tuoteoppaamme!

Logistiikkaoppaasta näet kaikki tuotteemme ja niiden esittelyt.

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi.

Pyydä yhteydenottoa jo tänään!

Stage Dividende

Yhteydenotot lomakkeella tai puhelimitse

Ota yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää?