Yhteydenottolomake
+358 9 7599 330 Soita meille Maksuton puhelinnumero
Stage Käytetyt trukit

Tehdaskunnostetut vaihtotrukit

Jungheinrichin JUNGSTARS-trukit – yhtä hyviä kuin uudet

Yhtä hyviä kuin Jungheinrich

JUNGSTARS-trukit ovat Jungheinrichin vaihtotrukkeja, jotka kuuluvat markkinoiden parhaimmistoon. Viiden tähden periaatteen mukaisesti kunnostetut vaihtotrukkimme ovat tekniikaltaan ja ulkonäöltään huippulaatua ja täyttävät tiukimpien turvallisuus- ja kestävyysstandardien vaatimukset.

Olemme niin vakuuttuneita JUNGSTARS-trukkiemme laadusta ja pitkäikäisyydestä, että myönnämme jokaiselle tehdaskunnostetulle trukille saman 12 kuukauden takuun kuin uusillekin Jungheinrichin trukeille. Se on paras tae siitä, että JUNGSTARS-trukkimme ovat uudenveroista Jungheinrich-laatua.

Jungheinrichin viiden tähden vaihtokoneet

Kaikki Jungheinrichin vaihtokoneet eli vaihtotrukit kunnostetaan viiden tähden periaatteen mukaan tätä varten perustetussa vaihtotrukkien keskuksessamme. Sinä hyödyt trukkivalmistajan ammattitaidolla suorittamasta tehdaskunnostuksesta. Kunnostuksessa kiinnitämme erityistä huomiota siihen, että noudatamme voimassa olevia turvallisuusstandardeja ja että kaikki tekniset osat testataan, kunnostetaan ja tarvittaessa vaihdetaan. Perusteellisen puhdistuksen ja maalauksen ansiosta vaihtokoneemme ovat myös ulkonäöltään moitteettomassa kunnossa. Takaamme sen. Jopa asiantuntijoilla on vaikeuksia erottaa kunnostettuja laitteitamme uusista.

Vaihtokoneidemme tehdaskunnostus vähentää CO2 -päästöjä 80 % uudistuotantoon verrattuna. Uusien osien sijaan käsittelemme vanhat komponentit siten, että ne voidaan asentaa takaisin ja säästämme siten luonnonvaroja. Lisäksi takaamme, että tehtävänsä hoitaneet käytetyt käyttöaineet ja vaihtotrukit hävitetään ammattimaisesti ja ympäristöystävällisesti.

Valittavissa yli 60000 vaihtokonetta

Taloudellisuuden ja tehon ei tarvitse sulkea toisiaan pois. Koe se itse. Löydä toiveidesi trukki yli 600:n välittömästi saatavilla olevan JUNGSTARS-trukin tai maailmanlaajuisesti saatavilla olevien, yli 60000 vaihtotrukkiemme joukosta, jotka kunnostamme sinua varten. Vaihtotrukeille tarkoitetusta hausta löydät helposti ja vaivattomasti etsimäsi: sähkö- ja dieselkäyttöiset trukit, nestekaasutrukit, matalakeräilytrukit, työntömastotrukit sekä talutuskäyttöiset trukit. Voit käyttää valintaperusteena valmistusvuotta, nostokorkeutta tai varustelua. Jos et kuitenkaan löydä etsimääsi, ota meihin yhteyttä. Me etsimme sopivan vaihtokoneen tai vaihtokoneet juuri sinun yrityksesi tarpeisiin.

Vaihtotrukin rahoitus

Yksilöllisiä ja taloudellisia ratkaisuja: hyödynnä laaja kokemuksemme trukkien rahoituksesta. Laadimme sinulle yksilöllisen rahoituspalvelupaketin edullisilla koroilla. Jos kaipaat joustavampaa vaihtoehtoa, neuvomme mielellämme leasing- tai vuokrasopimuksen verotuksellisista ja käytännön eduista. Yhdessä löydämme varmasti sopivan ratkaisun juuri sinun yrityksellesi.

Hae. Löydä. Tilaa tai pyydä tarjous.

Täältä löydät kaikki vaihtotrukkimme. Tehdaskunnostetuilla vaihtokoneillamme on 12 kuukauden takuu, aivan kuten uusillakin trukeillamme! Vakuutut varmasti vaihtotrukkiemme laadusta.

Yksityiskohtien täydellisyys

Kaikki tehdaskunnostettavat trukkimme käyvät läpi saman kuusivaiheisen menettelyn. Prosessin jokaisen vaiheen laatua valvotaan tarkasti.

Aina erinomainen investointi

Hankkiessasi JUNGSTAR-trukin saat samalla lukuisia taloudellisia, teknisiä ja ekologisia etuja. Hyödyt joustavasta palveluvalikoimastamme, jollaisen vain Jungheinrich tarjoaa.

kaikkea enemmän.

Yhdessä Euroopan moderneimmassa tehtaassa ainutlaatuisesti tehdaskunnostetut trukkimme eivät ainoastaan kuulu vaihtokone trukkien parhaimmistoon, vaan ne ovat lähestulkoon uutta vastaavia ja tarjoavat alan parhaan hinta-laatusuhteen.

Näillä vinkeillä osut oikeaan

Vaihtokoneena hankittava trukki hohtelee vastapestynä ja kiillotettuna, ja hintakin on kohdallaan. Varsinainen löytö siis – vai onko? Vaihtotrukkia hankittaessa perusteellinen tarkastus on sitäkin tärkeämpää kuin uuden trukin ostamisen yhteydessä.


Viiden tähden periaatteemme

Ota meihin yhteyttä:

Content Tarkistuslista 3

Juha Ylätalo

Vuokra- ja vaihtokonepäällikkö

Ota yhteyttä
Markus Norho

Markus Norho

Vuokrakonepäällikkö

Ota yhteyttä

Islami Liridon

Vuokra- ja vaihtokonekoordinaattori

Ota yhteyttä
Ota meihin yhteyttä

Ota yhteyttä

Vaihtotrukit

Ota yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää?