Yhteydenottolomake
+358 9 7599 330 Soita meille Maksuton puhelinnumero
Stage Gasser
Manuaalisen varaston digitalisointi

Varastotoiminnot sujuvat kellon tarkkuudella – varastonhallintajärjestelmän avulla

Gasser GmbH perustettiin vuonna 1989, jolloin se aloitti toimintansa valimojen palveluntarjoajana. Yritys hankki nopeasti korkeaa asiantuntemusta alalta ja erikoistui valukappaleiden kehittämiseen, laadunvalvontaan ja korjaamiseen. Gasser keskittyy Itävallan pisteissään pääasiassa autonrakennukseen.

Laadukkuutta helposti ja nopeasti

Gasser kaipasi varastotoimintoihinsa laatua ja tarkkuutta, joten Jungheinrich toi Itävallan Steyrissä sijaitsevaan, 3 000 varastopaikkaa sisältävään varastoon varastonhallintajärjestelmän (WMS). Jungheinrich keskittyi optimoimaan prosesseja ja kohentamaan tehokkuutta johdonmukaisesti. Yritys tarvitsi tarkat yhteenvedot varastosta ja laadulliset arviot varastopalvelujen laskutuksen perustaksi. Jungheinrich pyrki tarjoamaan nopean ja helpon ratkaisun, joka takaisi prosessien paremman luotettavuuden, sijaintikohtaisen varastonhallinnan ja määrätarkkuuden, paremman jäljitettävyyden sekä vähemmän inventointieroja.

Konrad Gasser
Johtaja, Gasser GmbH, Steyr, Itävalta

”Meillä on Jungheinrichin kanssa yhteys, joka edustaa huippulaatua – ihan niin kuin mekin.”

Virheetöntä varastonhallintaa reaaliajassa

Kaikkien varaston optimointiin ja modernisointiin liittyvien vaatimusten toteuttamiseksi Gasser GmbH päätti valita Jungheinrichin WMS Series 2 -ohjelmiston. Käsipäätteet takaavat, että varastonhallintajärjestelmän tarjoamat optimointimahdollisuudet tulevat hyödynnetyiksi täydellisesti. Jungheinrich huolehti myös varastopaikkojen merkitsemisestä. Tämä älykäs kokonaisratkaisu mahdollistaa luotettavan, avoimen ja tehokkaan varastonhallinnan sekä varastossa olevien tavaroiden liikkeiden ja niiden varastointiajan arvioimisen.

Paras laitteisto merkittävään työhön

”Kun kävi selväksi, miten paljon helpommin ja paremmin varastonhallintamme sujuisi ohjelmiston avulla, päätimme viipymättä valita Jungheinrichin ratkaisun”, johtaja Konrad Gasser sanoo. ”WMS Series 2 oli meille alusta alkaen optimaalinen ratkaisu, sillä se on yksinkertainen, hinnoiteltu houkuttelevasti, toteutettavissa vain muutamassa viikossa ja se kykenee vastaamaan yrityksemme yksilöllisiin vaatimuksiin”, hän selittää.

Onko sinulla kysyttävää?