Yhteydenottolomake
+358 9 7599 330 Soita meille Maksuton puhelinnumero
Stage Internorm
Kokonaisvaltaista varastototeutusta Internormille

Uusi Jungheinrichin hyllyjärjestelmä lisää varaston kapasiteettia

Räätälöity hyllyjärjestelmä laajensi Saksan Dammessa sijaitsevan, korkealaatuisia muovituotteita valmistavan Internormin varastoa n. 4 000 lavapaikalla.

Jungheinrich toteutti Saksan Dammessa (Ala-Saksin osavaltiossa) sijaitsevan Internormin uuteen varastoon räätälöidyn hyllyjärjestelmän lavojen ja pienosien varastointia varten ja laajensi varaston kapasiteettia n. 4 000 lavapaikalla.

Internorm on valmistanut korkealaatuisia synteettisiä tuotteita vuodesta 1987 lähtien. Yrityksen tuotevalikoima ulottuu teloista ja telan päällysteistä polyuretaanimuoveihin, puristeisiin ja ruiskuvalutuotteisiin.

Tuotanto irtautetaan varastoinnista

Yrityksen tasaisen kasvun vuoksi tuotanto oli irtautettava varastoinnista, joten yritys päätti investoida täysin uuteen 4 200 m²:n varastoon.

Muovituotteiden varastoinnissa myös palontorjuntaan oli kiinnitettävä entistä suurempaa huomiota. Lisäksi varastoon oli pienosien,
eurolavojen ja pitkän tavaran lisäksi voitava varastoida myös ristikkohäkkejä.

Jungheinrichin tarjoaman kattavan konsultaation tuloksena yrityksessä päädyttiin leveäkäytävähyllystöön ja pientavarahyllystöön sekä ulokehyllyjen yhdistelmään.

Thorsten Trumme
Logistiikkapäällikkö, Internormin Dammen toimipaikka

”Tärkein syy Jungheinrichin valinnalle kumppaniksemme oli heidän tarjoamansa kokonaisvaltainen neuvonta ja ammattimainen yhteistyö koko valintavaiheen aikana.”

Jungheinrichin kokonaisvaltaista suunnittelua

Jungheinrich, joka on sisälogistiikan hyllyjärjestelmien johtava toimittaja, teki kokonaisvaltaisen suunnitelman uuden varaston rakentamiseksi. Alusta lähtien Jungheinrich teki yhteistyötä Internormin kanssa varaston analysoinnin, suunnittelun ja lopulta sen rakentamisen suhteen.

Kokonaisvaltaisten vaatimusten ja materiaalivirta-analyysin tuloksena syntyi räätälöity, täydellisesti toimiva hyllyjärjestelmä.

Täydellisesti toimiva hyllyjärjestelmä Internormille

Jungheinrichin toteuttama uusi varastojärjestelmä rakennettiin 3 000 m²:n lattiapinta-alalle ja siinä on 4 200 m² varastoalaa, joten se laajentaa varastokapasiteettia n. 4 000 lavapaikalla.

Räätälöity hyllyjärjestelmä koostuu esimerkiksi kuormalavahyllyistä, pientavarahyllyistä ja ulokehyllyistä, joiden ansiosta kaikenlaisten tavaroiden varastoiminen on tehokasta ja keräilytoiminnot sujuvia. 

Lisäksi Internorm valitsi Jungheinrichin ETV Q -trukin, joka sähköisen nelipyöräohjauksensa ansiosta pystyy kuljettamaan jopa 8 metrin pituisia kuormia ahtaissakin tiloissa.

Lopputuloksena on vaikuttava, räätälöity hyllyjärjestelmä, joka lisää joustavuutta ja varastokapasiteettia.

Onko sinulla kysyttävää?