Yhteydenottolomake
+358 9 7599 330 Soita meille Maksuton puhelinnumero
Stage Kapeakäytävätrukit

Kääntömastotrukit ja kapeakäytävätrukit

Kapeakäytävätrukkimme hoitavat lavojen pinoamisen yhtä vaivattomasti kuin yksittäisten tuotteiden keräilynkin. Niiden parhaita ominaisuuksia ovat optimaalinen työskentelyteho ja tilan hyödyntäminen – tärkeitä etuja logistiikassa kustannusten noustessa ja erilaisten tuotteiden määrän lisääntyessä. 

Valmiina myös täysautomaattiseen käyttöön

Toimiviksi koetut sarjavalmisteiset trukkimme muuttuvat älykkäillä automatisointikomponenteilla varustettuina ilman kuljettajaa ajaviksi automaattitrukeiksi. Yhteistyössä älykkään ohjelmiston kanssa ne pitävät varaston näin tulevaisuuskelpoisena, yksinkertaistavat prosesseja ja saattavat tehokkuuden täysin uudelle tasolle. Automatisoinnin osaavana kumppanina suunnittelemme ja toteutamme tarpeitasi varten räätälöidyn automaattitrukkijärjestelmän, joka parantaa automaattisesti varastosi taloudellista tehokkuutta. 

Kapeakäytävätrukkimme: erinomainen suorituskyky ja paras turvallisuus

Jos arvostat hyvää suorituskykyä, ihastut varmasti sähkökäyttöisiin kapeakäytävätrukkeihimme: Energian talteenoton ja tehokkaan energianhallinnan ansiosta trukkeja voidaan käyttää normaalikäytössä ongelmitta kahden vuoron ajan – akkua vaihtamatta. Selkeästi suunniteltu ohjaamo takaa työntekijöille lisäksi tilavan työpisteen. Suuret säilytystasot ja selkeä näkyvyys helpottavat työskentelyä, samoin kuin korkeus- ja kaltevuussäädettävä hallintalaitteisto. Kapeakäytävätrukkimme takaavat myös työntekijöidesi turvallisuuden: kaikissa trukeissa on integroituna tiukimmat turvallisuusvaatimukset täyttävä henkilösuojausjärjestelmä.

Kapeakäytävätrukkien parhaimmisto – etenkin ahtaissa tiloissa 

Etsitkö kapeakäytävätrukkia erityisesti korkeiden hyllyjen keski- ja yläosissa käytettäväksi? Tällöin kapeakäytävätrukkimme ovat ihanteellinen ratkaisu. Ne asettavat uudet mittapuut joustavuudelle, ergonomialle ja taloudellisuudelle ja takaavat erinomaisen työskentelytehon ahtaissa hyllyväleissä. Mekaanisen ja induktiivisen ohjauslinjojen toteutuksensa ansiosta kapeakäytävätrukit pystyvät työskentelemään erityisen lähellä hyllyjä, mikä mahdollistaa suuret ajo- ja nostonopeudet ja helpottaa kuljettajan työskentelyä. Varastosi ominaisuuksista ja vaatimuksista riippuen voit myös täydentää kapeakäytävätrukkejasi ylimääräisillä tehomoduuleilla parhaan mahdollisen joustavuuden takaamiseksi. Yli viisi miljoonaa kokoonpanomahdollisuutta tarjoava modulaarinen järjestelmämme ei tarjoa ainoastaan erinomaista joustavuutta – se takaa myös optimaaliset mukauttamismahdollisuudet yksilöllisiin varastojärjestelmiisi.

Innovatiivisella varastonavigoinnilla varustetut kapeakäytävätrukit

Kapeakäytävätrukkimme ilmoittavat jokaisen ajon jälkeen: ”Olet päässyt määränpäähäsi” – integroidun RFID-transponderitekniikan ansiosta. Sillä moderni varastonavigointi ohjaa trukkisi aina tarkalleen oikeiden lavapaikkojen luo. Varastonhallinta lähettää kaikki kuljetus- ja keräilytehtävät langattoman tietoyhteyden välityksellä suoraan trukkipäätteelle. Kapeakäytävätrukki tunnistaa tällöin kyseessä olevan kohdelokeron x-, y- ja z-koordinaattien avulla, niin että ajaminen sujuu puoliautomaattisesti. Näytössä näkyy ajo- ja nostosuunta, ja vahvistamalla toiminnot trukki ajaa oikeaan paikkaan itsestään ja millimetrin tarkkuudella. 

Onko sinulla kysyttävää?