Yhteydenottolomake
+358 9 7599 330 Soita meille Maksuton puhelinnumero
Stage Vertikal-Kommissionierer

Korkeakeräilytrukit

Korkeakeräilytrukit – erinomaista suorituskykyä kaikissa korkeuksissa.

Optimaalisten käsittelyprosessien ja tuottavuuden takaamiseksi nopea ja turvallinen keräily on äärimmäisen tärkeää sekä logistiikkayrityksissä, tuotannon ja vähittäiskaupan toiminnoissa että korkeavarastoissa.

Jos haluat maksimoida varastosi tehokkuuden ja tuottavuuden, Jungheinrichin joustavat korkeakeräilytrukit ovat erinomainen valinta. Jungheinrichin keräilytrukit perusmalleista huipputason trukkeihin selviytyvät varaston korkeuseroista aina yhtä tehokkaasti ja turvallisesti. Nämä korkeakeräilytrukit ovat ihanteellisia kumppaneita pitkäkestoiseen käyttöön. Niiden keräilyteho on erinomainen ja keräily onnistuu jopa 14 metrin korkeudesta.

Picture Perusmalliset korkeakeräilytrukit Korkeakeräilytrukit.

Lähtökohta nousuun.

Korkeakeräilytrukkien perusmallien ajo-, nosto- ja keräilyteho ovat erinomaista tasoa ja ergonomia ensiluokkaista.Content Picture Tehokkaat korkeakeräilytrukit Palveluntarjoajat – korkeakeräilytrukit tehokkaaseen käyttöön.

Korkeakeräilytrukkien tehokkaat mallisarjat yltävät optimoitujen moottori- ja ajotekniikoidensa ansiosta huomattavasti aiempaa suurempaan keräilytahtiin.Picture Automatisoidut korkeakeräilytrukit Automaattiset korkeakeräilytrukit.

Työskentelyä kuljettajan kera tai ilman kuljettajaa.

Modernisoi prosessisi Jungheinrichin automaattitrukkien (AGV) avulla. Testattuun ja käytössä toimivaksi todettuun korkeakeräilyjärjestelmään perustuvat alansa edelläkävijät loistavat sekä automaattisessa että manuaalisessa käytössä. Pitkät käyttöajat takaava 48 V:n kolmivaihetekniikka ja pitkälle kehitetyt turvajärjestelmät, kuten ympäristöskanneri ja logistiikkarajapinta, tekevät Jungheinrichin automaattitrukeista äärimmäisen tehokkaita.

  • Erikoiskuorma-alustojen kuljetus ilman kuljettajaa
  • Erittäin luotettavat prosessit lasernavigoinnin ansiosta
  • Itsekantavat haarukat takaavat joustavuuden

Lue lisää!

Osta tai vuokraa korkeakeräilytrukki.

Etsitkö perusmallista vai kenties houkuttelevilla lisävarusteilla varustettua korkeakeräilytrukkia? Saat yhteyden Jungheinrichin asiantuntijaan täyttämällä lyhyen tuotetiedustelulomakkeen, jonka jälkeen asiantuntijamme on valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi. Asiantuntijamme kertovat mielellään saatavissa olevista vaihtoehdoista ja opastavat sinua juuri sinun toimintoihisi sopivan korkeakeräilytrukin valinnassa.

Jos olet ensisijaisesti kiinnostunut sopivien keräilytrukkien rahoituksesta, voimme auttaa sinua siinäkin. Jungheinrichin rahoitusasiantuntijat neuvovat sinua korkeakeräilytrukkien osamaksukaupoissa ja liisaamisessa. Lyhyt- ja väliaikaiseen käyttöön korkeakeräilytrukkeja on saatavissa myös vuokratrukkeina Jungheinrichin vuokrakalustosta.

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi

Pyydä yhteydenottoa jo tänään!

Stage Dividende

Yhteydenotot lomakkeella tai

puhelimitse

Ota yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää?