Yhteydenottolomake
+358 9 7599 330 Soita meille Maksuton puhelinnumero
Stage 24V Campaign 2020

Litiumionilla varustetut lavansiirtovaunut, pinontavaunut ja keräilytrukit

Päivitä varastosi tulevaisuuteen litiumionin avulla ja hyödy entistä tehokkaammasta, mukavammasta, turvallisemmasta työskentelystä ja ennen kaikkea olet mukana edustamassa kestävää kehitystä. 

Jungheinrich 24 V:n litiumioni lavansiirtovaunut, pinontavaunut sekä keräilytrukit eivät ainoastaan varmista varastosi sujuvia toimintoja tulevaisuudessa, vaan ne takaavat sen jo nyt. Tämä erinomainen teknologia yhdistettynä li-ion akun huippunopeaan varaukseen ja käsittelyn helppouteen mullistaa näkemyksesi jouhevasta, ekologisesta ja kestävää kehitystä edustavasta työnteosta. Litiumioniakkuteknologia johdattaa yrityksesi vieläkin menestyksekkäämpään tulevaisuuteen.  


Picture 24V Do not just buy


Tutustu mahdollisuuksiisi.

Siirrä yrityksesi tulevaisuuteen Jungheinrichin paloturvallisilla litiumioniakuilla.

Jotta voisimme tehdä päätöksestäsi (vaihtaa vanhat koneesi meidän litiumioniakkuteknologiaan) helpompaa, haluamme kertoa muutaman faktan litiumioniakuistamme: Tiesitkö että litiumioniakuissa käytettäviä kemioita on useita erilaisia? Eri kennokemioilla on erilaisia ominaisuuksia, kuten energiatiheys ja palaminen. Joissakin kemioissa käytetään alkuaineita joita saatetaan louhia eettisesti kyseenalaisesti, esimerkiksi mangaania ja kobolttia. Valitsemamme tekniikka on paloturvallinen litiumionirautafosfaatti-kemia, joka ei palaessaan ruoki itseään. Palo sammutetaankin yksinkertaisesti hiilidioksidisammuttimella. Käyttämässämme kemiassa ei myöskään käytetä muita louhittavia alkuaineita kuin litiumia ja rautaa, joten olemme varmoja siitä, että käyttämiemme alkuaineiden louhinta on eettisesti kestävällä pohjalla. Kirsikkana kakun päällä myönnämme litiumioniakulle 8 vuoden täystakuun käyttötunneista riippumatta.


Olemme ylpeitä voidaksemme tarjota sinulle parasta ratkaisua laajasta litiumioni tuoteportfoliostamme: 

Lavansiirtovaunut, pinontavaunut sekä keräilytrukit ovat kaikki varattuna täyteen litiumioniakkuteknologian tuomaa tehoa ja sähkökäyttöisyyttä. Jotkut tuoteperheessämme ovat linjansa ensimmäisiä maailmassa, jotka on varustettu sisäänrakennetulla litiumioniakulla ja toiset puolestaan rikkovat ennätyksiä ketteryyden ja tehonsa ansiosta, kun toiset puolestaan voittavat arvostettuja design-palkintoja. Valitse alta sopivin paloturvallisella litiumioniakkuteknologialla varustettu trukkimme, joka sopii parhaiten sinun yritykseesi. Opastamme mielellämme oikean trukin valinnassa. 

Litiumionilla toimivia keräilytrukkeja ja lavansiirtovaunuja

Litiumioni pinontavaunuja

Lisää litiumioni pinontatrukkeja

Vaihda litiumioniteknologiaa hyödyntäviin lavansiirto- ja pinontavaunuihin ja hyödy litiumionin tuomasta tehokkuudesta.

Litiumioni lavansiirtovaunumme tukevat aktiivisesti toimintojasi jokapäiväisissä varastotehtävissä, kuten lastaamisessa, varastoimisessa sekä kuljettamisessa lyhyillä, keskipitkillä ja pitkillä matkoilla matalille korkeuksille. Litiumionilla varustetut pinontavaunumme sopivat nimensä mukaisesta lavojen pinoamiseen, siirtämiseen sekä satunnaiseen tilausten keräämiseen, millä tahansa nostokorkeudella ja kuljetusetäisyydellä. 

Sähkökäyttöisten toimintojen lisäksi litiumioniakkuteknologia tuo mukanaan muitakin etuja operoinnille. Yksi suurimmasta hyödyistä on litiumioniakkujen pitkät käyttöajat monivuorokäytössä akkujen nopean ja tehokkaan varauksen ansiosta. Akkujen nopea pika- ja välivaraus mahdollistaa trukkien käytön 24/7 ilman käyttökatkoja. Energiankulutusta voidaan vähentää jopa 20 prosenttia verrattaessa tavallisiin akkuihin. Täysin huoltovapaat litiumioniakut minivoivat ylimääräiset kustannukset ja huoltotyöt. Tämän seurauksena voit keskittyä täysillä työntekoon. 

Säästä aikaa ja rahaa ja tutustu meidän tuoteperheeseemme litiumionilla toimivista lavansiirtotrukeista, pinontatrukeista sekä keräilytrukeista. 

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi!

Saa nopeita vastauksia ja ratkaisuja: Jos sinulla on mitä tahansa kysymyksiä meidän litiumioniakkuteknologiaa hyödyntävistä tuotteista, kuten trukkien hankkimisesta, vuokraamisesta tai trukkikantasi päivittämisestä litiumioniteknologiaan, olemme täällä sinua varten. Vastaamme sinulle vaikkapa trukkien rahoitukseen liittyvistä asioista. Lähetä meille viestiä tai soita meille. Asiantuntijamme odottavat mielellään yhteydenottoasi. 

Pyydä konsultaatiota litiumionitrukeista jo tänään

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi

Pyydä yhteydenottoa jo tänään!

Stage Dividende

Yhteydenotot lomakkeella tai

puhelimitse

Ota yhteyttä

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi

Pyydä yhteydenottoa jo tänään!

Stage Dividende

Yhteydenotot lomakkeella tai

puhelimitse

Ota yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää?